κουταβι που κλαιει...

sot98

Active Member
22 Ιανουαρίου 2017
27
1
27
γεια σας ειμαι η Κωνσταντινα και εχω ενα κουταβι 7 μηνων...το κουταβι μεγαλωνε μαζι με την μαμα του που την ειχα εγω αλλα δυστυχως την πεμπτη αναγκαστικαμε να την κανουμε ευθανασια μιας και ειχε παραλυση απο την μεση και πισω και δν μπορεσα να την σωσω..λοιπον το προβλημα ειναι οτι το κουταβι το μικρο συνεχεια κλαιει..τι μπορω να κανω? βρισκομαι συνεχεια μαζι του αλλα δεν σταματαει..

sot98

Active Member
22 Ιανουαρίου 2017
27
1
27
την ταιζω την φροντιζω τα γνωστα παιζουμε πολλες ωρες μαζι και βγαινουμε και βολτα μαζι..περναω πολλες ωρες μαζι της..

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Παιζετε και αυτο παραλληλα κλαιει; παιζει τρωει κανονικοτατα; κτηνιατρος το εχει εξετασει εχουν γινει τα εμβολια;

sot98

Active Member
22 Ιανουαρίου 2017
27
1
27
Μολις το αφηνω ενα λεπτακι να ασχοληθω με τπτ αλλο κλαιει..τρωει και παιζει κανονικοτατα...ναι τα εμβολια τα εχει κανει ολα οσα ειναι για την ηλικια της..

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

sot98

Active Member
22 Ιανουαρίου 2017
27
1
27
Προσπαθω να την ηρεμισω να την δειξω οτι ειμαι κοντα της...τα βραδια της μιλαω απο το παραθυρο...γιατι την εχω εξω κατω απο το σπιτι..

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
συνήθως όταν είναι κλάμα διαμαρτυρίας που θέλει να μας τραβήξει την προσοχή επειδή σταματήσαμε να ασχολούμαστε το αγνοούμε. Οτιδήποτε άλλο θα του δώσει να καταλάβει ότι έτσι τραβάει την προσοχή και θα του ενισχύσει το κλάμα. Επίσης, ο σκυλάκος αφού είναι και τόσο μικρός γιατί δεν κοιμάται μέσα στο σπίτι;