κουταβακι 2 μηνών δαγκώνει

linus

Member
1 Ιουνίου 2017
13
9
45
ξέρω ότι έχει συζητηθεί... αλλά αγαπητα μέλη, ως νεα μαμα ενος κουταβιου θελω επιβεβαίωση /βοήθεια. γνωρίζω ότι δαγκωνουν σ αυτή την ηλικία. οτι θέλει υπομονή. οταν δαγκώνει, εμενα, τον γιο μου διαβασα ότι τον βαζεις σ ενα δωμάτιο. τον περιοριζω λοιπόν για 2 λεπτά. ειπαν παραπανω αλλά όταν ακούω το κλαματακι του πεθαινω. το σκυλάκι μου το εχω 6 μέρες οπότε αν κανω κάτι λαθος με την βοήθεια σας νομίζω διορθώνεται γρήγορα. παρακαλώ! σωστά κανω; ευχαριστώ!!!

Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
36
Κορυδαλλός
ξέρω ότι έχει συζητηθεί... αλλά αγαπητα μέλη, ως νεα μαμα ενος κουταβιου θελω επιβεβαίωση /βοήθεια. γνωρίζω ότι δαγκωνουν σ αυτή την ηλικία. οτι θέλει υπομονή. οταν δαγκώνει, εμενα, τον γιο μου διαβασα ότι τον βαζεις σ ενα δωμάτιο. τον περιοριζω λοιπόν για 2 λεπτά. ειπαν παραπανω αλλά όταν ακούω το κλαματακι του πεθαινω. το σκυλάκι μου το εχω 6 μέρες οπότε αν κανω κάτι λαθος με την βοήθεια σας νομίζω διορθώνεται γρήγορα. παρακαλώ! σωστά κανω; ευχαριστώ!!!
Καλησπέρα κ καλώς ήρθες στο φόρουμ!!!

Να σου ζήσει ο κουταβος!!!

Πως κ το αποκτήσατε τόσο μικρό ;

Δεν ξέρω αν τόσο μικρό έχει νόημα να το τιμωρείτε . Θα έλεγα καλύτερα , επειδή το πάρτυ με τα δαγκώματα , θα σταματήσει ποοοολυ αργότερα , να το ανακατευθύνετε σε ένα παιχνίδι του . Δλδ πάει να δαγκώσει χέρι ; Μπαπ το αρκουδάκι στο στόμα ... Πάει ξανά ; Μπαπ το μασουλητηρι στο στόμα !
Ώσπου να καταλαβει ότι μόνο αυτα επιτρέπεται να δαγκωνει .
Αυτό θα πάρει καιρό . Μην έχετε πολλές απαιτήσεις από το μικρό ... Είναι παρα μα παρα πολύ νωρίς ακόμα !

• Like
Reactions: archodea

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Δεν υπαρχει λόγος να το κλεινεις πουθενα,
το χεις 6 μερες οπως είπες,
εσυ στις 6 μερες με εντελώς αγνώστους θα αισθανοσουν ανετα?ασφαλής?σίγουρη?
Εαν σε κλειναν σε ενα δωματιο οποτε εκανες κατι που δεν τους αρεσε θα τους εμπιστευοσουν?
Οποτε...σίγουρα θετουμε κανονες στο σπιτι,αλλα πρωτιστως,επειδη ειναι μωρακι,κ πιθανως ηδη φρικαρισμενο με την αλλαγη,να σε απασχολει περισσότερο για το τι ειδους σχεση θα χτισεις μαζι του,κατα ποσο θα κερδισεις τον σεβασμο του την αγάπη του (αμα τα κερδίσεις αυτα θα ρθει κ η υπακοη)και την εμπιστοσυνη του.

Οπότε,το ξερεις οτι ειναι μωρο,το ξερεις οτι θα σας δαγκωσει,γιατι ετσι ανακαλυπτει τον κοσμο,δεν εχει χερια,με το στομα του θα περιεργαστει τα πάντα,με τα αδελφια του ετσι ηταν συνηθισμενο να συνδιαλέγεται,δεν καταλαβαινει οτι εμας το δερμα μας ειναι πιο ευαισθητο κ ποναμε με το ιδιο πράγμα που καποιο αδελφι του δεν χαμπαριαζε καν, και σε ολα αυτα ερχεται να προστεθεί κ το οτι θα/το πονανε κ τα δοντακια του καθως σιγα σιγα θα τα αλλαζει...υπομονη λοιπον κ καταννοηση
Κατευθειαν να κόβεται την οποια επαφη εκεινη την στιγμή,κ απλα να απομακρυνεστε
Μια δυο τρεις θα το πιασει το νοημα οτι αμα δαγκωνει τελειωνει κ το πάρτυ.
Χωρις φωνες χωρις τιμωρίες χωρις να του κρατατε μουτρα μετεπειτα

ΥΓ:τα παραπάνω ισχυουν για μικρα κουταβια που τα εχει καποιος μικρο χρονικο διαστημα
Οχι για 12 μηνων γαϊδούρια που τα χουμε 10 μηνες κ μας γραφουν στα @@ τους

linus

Member
1 Ιουνίου 2017
13
9
45
Καλησπέρα κ καλώς ήρθες στο φόρουμ!!!

Να σου ζήσει ο κουταβος!!!

Πως κ το αποκτήσατε τόσο μικρό ;

Δεν ξέρω αν τόσο μικρό έχει νόημα να το τιμωρείτε . Θα έλεγα καλύτερα , επειδή το πάρτυ με τα δαγκώματα , θα σταματήσει ποοοολυ αργότερα , να το ανακατευθύνετε σε ένα παιχνίδι του . Δλδ πάει να δαγκώσει χέρι ; Μπαπ το αρκουδάκι στο στόμα ... Πάει ξανά ; Μπαπ το μασουλητηρι στο στόμα !
Ώσπου να καταλαβει ότι μόνο αυτα επιτρέπεται να δαγκωνει .
Αυτό θα πάρει καιρό . Μην έχετε πολλές απαιτήσεις από το μικρό ... Είναι παρα μα παρα πολύ νωρίς ακόμα !
σ ευχαριστώ πολύ! αρα να μην το ταλαιπωρω με απιμονωση ε; δεν αντεχε η καρδιά μου!! αδεσποτακι. δεν νομίζω κάποια ρατσα!!! τι αγαπη του εχω!

• Like
Reactions: Taitienitsa

linus

Member
1 Ιουνίου 2017
13
9
45
Δεν υπαρχει λόγος να το κλεινεις πουθενα,
το χεις 6 μερες οπως είπες,
εσυ στις 6 μερες με εντελώς αγνώστους θα αισθανοσουν ανετα?ασφαλής?σίγουρη?
Εαν σε κλειναν σε ενα δωματιο οποτε εκανες κατι που δεν τους αρεσε θα τους εμπιστευοσουν?
Οποτε...σίγουρα θετουμε κανονες στο σπιτι,αλλα πρωτιστως,επειδη ειναι μωρακι,κ πιθανως ηδη φρικαρισμενο με την αλλαγη,να σε απασχολει περισσότερο για το τι ειδους σχεση θα χτισεις μαζι του,κατα ποσο θα κερδισεις τον σεβασμο του την αγάπη του (αμα τα κερδίσεις αυτα θα ρθει κ η υπακοη)και την εμπιστοσυνη του.

Οπότε,το ξερεις οτι ειναι μωρο,το ξερεις οτι θα σας δαγκωσει,γιατι ετσι ανακαλυπτει τον κοσμο,δεν εχει χερια,με το στομα του θα περιεργαστει τα πάντα,με τα αδελφια του ετσι ηταν συνηθισμενο να συνδιαλέγεται,δεν καταλαβαινει οτι εμας το δερμα μας ειναι πιο ευαισθητο κ ποναμε με το ιδιο πράγμα που καποιο αδελφι του δεν χαμπαριαζε καν, και σε ολα αυτα ερχεται να προστεθεί κ το οτι θα/το πονανε κ τα δοντακια του καθως σιγα σιγα θα τα αλλαζει...υπομονη λοιπον κ καταννοηση
Κατευθειαν να κόβεται την οποια επαφη εκεινη την στιγμή,κ απλα να απομακρυνεστε
Μια δυο τρεις θα το πιασει το νοημα οτι αμα δαγκωνει τελειωνει κ το πάρτυ.
Χωρις φωνες χωρις τιμωρίες χωρις να του κρατατε μουτρα μετεπειτα

ΥΓ:τα παραπάνω ισχυουν για μικρα κουταβια που τα εχει καποιος μικρο χρονικο διαστημα
Οχι για 12 μηνων γαϊδούρια που τα χουμε 10 μηνες κ μας γραφουν στα @@ τους
ευχαριστώ για τις συμβουλές!

• Like
Reactions: Taitienitsa

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
μπορεις οποτε σε δαγκωνει να βγαζεις και εναν ηχο πονου πριν διακοψεις, ωστε σιγα σιγα μονο με τον ηχο να το συνδυαζει και να σταματαει, μπορεις ας πουμε αυτο που κανουμε οταν ποναμε στιγμιαια σφιγγουμε τα δοντια και ρουφαμε αερα βιαια (δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω :ROFLMAO:)
ενα inverted ουφφφ ας πουμε..:whistle:

linus

Member
1 Ιουνίου 2017
13
9
45
μπορεις οποτε σε δαγκωνει να βγαζεις και εναν ηχο πονου πριν διακοψεις, ωστε σιγα σιγα μονο με τον ηχο να το συνδυαζει και να σταματαει, μπορεις ας πουμε αυτο που κανουμε οταν ποναμε στιγμιαια σφιγγουμε τα δοντια και ρουφαμε αερα βιαια (δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω :ROFLMAO:)
ενα inverted ουφφφ ας πουμε..:whistle:
ευχαριστώ πολύ!!

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
Γράψτο ρε άνθρωπε πιο σωστά, να καταλάβουν τι εννοείς και να μην αρχίσουν τις διάφορες εικασίες;
σβερκωσ'το,πατα το χαΜΟΥ μεχρι να στεναξει και χωσε του και μια αναποδη αμα σε στραβοκοιταξει?:LOL:

• Like
Reactions: mareco

cygor

Well-Known Member
15 Νοεμβρίου 2015
623
1.496
41
συγνώμη, ισχύει αυτό; βιαιο μου φαίνεται...
οχι μωρε, τι βιαιο, δεν λεμε να το χτυπησεις, για σβερκωμα λεμε;
τον δικο μου του παταγα και καμια δαγκα θυμαμαι,
γενικα του φερομουν "σκυλισια" μερικες φορες(ισως ακομα το κανω), π.χ. του γρυλιζα καμια φορα οποτε ερχοτανε να μυρισει το φαγητο μου, κατεβαζε βλεμμα και αλλαζε πορεια, βεβαια το σταματησα γιατι το ξεπατικωσανε οι κορες μου, στην αρχη το αγνοουσα γιατι φαινοτανε αστειο αλλα ειχε ως αποτελεσμα οποτε πηγαινε να παιξει η μια με τα παιχνιδια της αλλης να εχουμε γρυλισματα και τετοια,(σηκωμενη τριχα ευτυχως δεν ειχαμε :LOL:) εφτασα σε τετοιο διλλημα ωστε να μην ξερω αν τα παιδια επρεπε να τα δει παιδοψυχολογος η εκπαιδευτης κ9 :p
τεσπα λεω κι εγω τον πονο μου, σορυ για το οφ...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εξαρταται γιατι δαγκωνει και ποτε.... σε καποιες περιπτωσεις ενδυκνειται το σβερκωμα σε καποιες αυτα που σου έγραψαν τα άλλα παιδια.
Εχε υποψη σου οτι η τιμωρια στο άλλο δωματιο ειναι τελειως αχρηστη εαν μολις αρχισει το κλαμα τον λυπηθεις και τον βγαλεις.

linus

Member
1 Ιουνίου 2017
13
9
45
οχι μωρε, τι βιαιο, δεν λεμε να το χτυπησεις, για σβερκωμα λεμε;
τον δικο μου του παταγα και καμια δαγκα θυμαμαι,
γενικα του φερομουν "σκυλισια" μερικες φορες(ισως ακομα το κανω), π.χ. του γρυλιζα καμια φορα οποτε ερχοτανε να μυρισει το φαγητο μου, κατεβαζε βλεμμα και αλλαζε πορεια, βεβαια το σταματησα γιατι το ξεπατικωσανε οι κορες μου, στην αρχη το αγνοουσα γιατι φαινοτανε αστειο αλλα ειχε ως αποτελεσμα οποτε πηγαινε να παιξει η μια με τα παιχνιδια της αλλης να εχουμε γρυλισματα και τετοια,(σηκωμενη τριχα ευτυχως δεν ειχαμε :LOL:) εφτασα σε τετοιο διλλημα ωστε να μην ξερω αν τα παιδια επρεπε να τα δει παιδοψυχολογος η εκπαιδευτης κ9 :p
αααα, οκ τώρα καταλαβαίνω... ευχαριστώ

linus

Member
1 Ιουνίου 2017
13
9
45
Εξαρταται γιατι δαγκωνει και ποτε.... σε καποιες περιπτωσεις ενδυκνειται το σβερκωμα σε καποιες αυτα που σου έγραψαν τα άλλα παιδια.
Εχε υποψη σου οτι η τιμωρια στο άλλο δωματιο ειναι τελειως αχρηστη εαν μολις αρχισει το κλαμα τον λυπηθεις και τον βγαλεις.
δαγκωνει συνέχεια. και όταν του δίνω τα παιχνιδάκια του .. μάλλον προτιμαει το πόδι μας. ειδικά ο 7χρονος γιος μου εκνευριζεται γιατί τον δαγκώνει συνέχεια. του είπα να έχει υπομονη. αλλά βλέπω ότι ο μικρουλης μας δαγκώνει συνέχεια

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
...βεβαια το σταματησα γιατι το ξεπατικωσανε οι κορες μου, στην αρχη το αγνοουσα γιατι φαινοτανε αστειο αλλα ειχε ως αποτελεσμα οποτε πηγαινε να παιξει η μια με τα παιχνιδια της αλλης να εχουμε γρυλισματα και τετοια,(σηκωμενη τριχα ευτυχως δεν ειχαμε :LOL:) εφτασα σε τετοιο διλλημα ωστε να μην ξερω αν τα παιδια επρεπε να τα δει παιδοψυχολογος η εκπαιδευτης κ9 :p
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
δαγκωνει συνέχεια. και όταν του δίνω τα παιχνιδάκια του .. μάλλον προτιμαει το πόδι μας. ειδικά ο 7χρονος γιος μου εκνευριζεται γιατί τον δαγκώνει συνέχεια. του είπα να έχει υπομονη. αλλά βλέπω ότι ο μικρουλης μας δαγκώνει συνέχεια
Παρε μια πετσετα, βρεξτη, τυλιξε τη και βαλτη στο ψυγειο. Να του τη δινεις και να παιζετε με αυτη. Προφανως τον τρωνε τα δοντια του. Εαν βγαλετε μια κραυγη μολις σας δαγκωσει, πως αντιδραει?