κουταβάκια αναζητούν σπίτι

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν έχει να κάνει μόνο αν τα χαρίζεις ή τα πουλάς. Δηλαδή τι; Τα βρήκες πεταμένα;
Αν απλώς προσπαθείς να ανακουφίσεις αυτόν του οποίου η σκύλα γέννησε (ή και τον εαυτό σου) είναι επίσης λάθος. Υπεύθυνος γι' αυτές τις ζωές είναι αποκλειστικά ο ιδιοκτητής των γονιών τους. Ας τα βγάλει πέρα μόνος του.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
ο μοναδικός υπευθυνος για την τύχη αυτών των κουταβιών είναι ο "εκτροφέας",
η άγνοια ή η αφέλεια δεν είναι δικαιολογία,
υπάρχουν άλλες ιστοσελίδες και η χρυσή ευκαιρία για να προωθήσεις τα κουτάβια,
αλλά ειλικρινά δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση σου.

sallyko

Member
14 Ιουλίου 2010
9
0
Η σκύλα ήταν στο δρόμο δεν ήταν δικιά μου απλά την πήρα και λόγω του ότι ήταν έγκυος γέννησε.

sallyko

Member
14 Ιουλίου 2010
9
0
Ίσως επηρεαστήκατε από το καλλιτεχνικό κομμάτι της φωτογραφίας, όμως καθότι είμαι γραφίστας είχα την δυνατότητα να τα παρουσιάσω με ωραίο τρόπο

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Aν μπορείς πες μας λίγο την ιστορία για να καταλαβαίνουμε κι εμείς τι συμβαίνει!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Η σκύλα ήταν στο δρόμο δεν ήταν δικιά μου απλά την πήρα και λόγω του ότι ήταν έγκυος γέννησε.
Νομιζω οτι, εαν αυτο ειναι αληθεια, δεν πρεπει να σβηστει η αγγελια...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εσύ σε παρακαλώ, μακριά από τέτοια θέματα...
Χαχαχαχαχα!
(Και πανω που χαζευα το δευτερο κοριτσακι στην αφισα!!!)
Μοιαζουν με την Ντολυ μας...

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εχω κάνει και εγώ διάσωση εγγυος σκύλας και κουταβιών αργότερα, αλλά δεν γνώριζα τίποτα για τον πατέρα.
Τις λεπτομέρειες της διασταυρωσης "λαμπραντορ & γκόλντεν & πουλόσκυλο" απο που πρέρχονται?

sallyko

Member
14 Ιουλίου 2010
9
0
Αν πάλι λόγω αμφιβολιών θέλετε να σβήσετε και πάλι την αγγελία μου σας υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να ξαναεπιχειρήσω να την βάλω.

sallyko

Member
14 Ιουλίου 2010
9
0
επίσης ανακάλυψα ότι έχω κάνει λάθος στην φωτογραφία με τα κοριτσάκια, το 1ο από δεξιά είναι αρσενικό :D

sallyko

Member
14 Ιουλίου 2010
9
0
Την σκύλα δεν την έχω πολύ καιρό μπορεί να ήταν έγκυος από πριν μπορεί όμως και να έμεινε αφού την πήρα γιατί δεν πρόλαβα να την στειρώσω και δεν ξέρω. Την βρήκα κοντά στο σπίτι μου και λόγω του ότι είχα αυλή είπα να την κρατήσω. Τις πληροφορίες για την ράτσα της σκύλας και αργότερα για τα μικρά τις πήρα από κτηνίατρο. Αν είχα μεγάλο χώρο θα τα κράταγα και μάλιστα παρόλα αυτά το σκεφτόμουνα να τα κρατήσω αλλά επειδή είχα παράπονα από τους γείτονες για την φασαρία φοβήθηκα το φόλιασμα γιατί είχαν συμβεί και άλλα κρούσματα στην γειτονιά.
Το κοριτσάκι το μεσαίο που αναφέρεστε παραπάνω έχει ήδη δοθεί.
Αν δεν έγραψα αυτές τις πληροφορίες από την αρχή είναι γιατί δεν έχω ξαναβάλει αγγελίες και δεν ξέρω πως λειτουργεί ακριβώς και ότι θα σας ήταν χρήσιμες.

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
πάντως αυτά τα λάμπραντορ είναι απίστευτα σκυλιά προσοχή, τριγυρνάνε στις γειτονιές και γκαστρώνουν σκύλες, τα μισά ημίαιμα απο λαμπραντορ είναι.

(πλάκα κάνω ε, μην το πάρετε σοβαρά)

Last edited:

sallyko

Member
14 Ιουλίου 2010
9
0
πάντως αν ενδιαφέρεται κάποιος και για φιλοξενία για ένα χρονικό διάστημα (λόγω διακοπών) ας επικοινωνήσει μαζί μου, αν και το πιο πιθανό είναι να τα πάρω μαζί μου απλά είναι και 6 (γιατί αυτός που έκλεισε το ένα το θέλει για μετά τον Αύγουστο) και θα είναι ένας μικρός άθλος για μένα.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Ασχέτως των συνθηκών, θέλω να σου πω μπράβο.
Δεν τα παράτησες στο δρόμο, δεν κοιτάς να τα ξεφορτωθείς όπως-όπως.
Ειδικά αυτό που είπες, ότι θα τα πάρεις μαζί σου στις διακοπές, λέει πάρα πολλά.
Είμαι παθούσα με τη μικρή μου και γι'αυτό τα λέω.