κουτάβι Jack Russell

ΛΕΞΟ2020

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2016
61
11
42
Καβαλα
το παιδι και το κουταβι ειναι σινεχια ιπο επιβλεψι, τιν ταιζο μονο εγω σιγκικριμενες ωρες. ο μικρος δεν τιν ταιζι παρα μονο να πεζι μαζι τις, και φοβατε και απο πανο επιδι τοθ ωγαζι τα διντακια τις ενο σε εμενα τιν εχω αποτρεψι να μου το κανει αυτο, θελω να πω απλα οτι απο τιν μια εχω τιν εκπεδεβο και απο τιν αλι στον γιο μου κανει οτι θελει, μαλον επιδι τον εχει παρι χαμπαρι οτι τιν φοβατε ακομα, αλο ενα παραδιγμα ακομα και στιν γινεκα μου δεν ακουει σινεχια πχ εγω οταν τισ λεω ΚΑΤΣΕ με μια λεξι καθετε ι αν παει στι κρεβατοκαμαρα που τιν εχω απαγορεβσι και τιν φοναζω τζακι ελα ερχετε ενο στιν γινεκα μου μονο μερικες φορες εος καθολου

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
Να προσπαθήσεις να εκπαιδεύσεις τον γιο κ την γυναίκα σου , δλδ να τους μάθεις να φέρονται στο κουτάβι όπως ακριβώς εσυ :) γιατι στο τέλος θα ακούει μονο εσένα ...

ΛΕΞΟ2020

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2016
61
11
42
Καβαλα
μια εροτισι τελεφτεο. αν σε περιπτοσι δεν ακουει στο μηηη για πολες φορες και τιν βαλο στο κλουβι του κανει. και μαλον τηα κλεει κιολας μετα

ripper2.1

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2015
489
1.386
40
Κω
μια εροτισι τελεφτεο. αν σε περιπτοσι δεν ακουει στο μηηη για πολες φορες και τιν βαλο στο κλουβι του κανει. και μαλον τηα κλεει κιολας μετα
Σε καμια περίπτωση δεν πρεπει να συνδυάζεις το κλουβί με την τιμωρία , γιατι θα το εχει στο μυαλό του σαν τιμωρία κ οχι σαν μια ζέστη φωλια.. Να προσπαθήσεις το μη σου να ειναι σοβαρό κ αν δεν σε ακούει να την απωθείς ελαφρά απο το σβέρκο η το κολάρο , η οταν δαγκώνει τα ρούχα σας η τα χέρια να της δίνετε ενα παιχνιδι να δαγκώνει αυτο μαζι με επιβράβευση ....

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Καλημέρα! Πάνω στη φάση του παιχνιδιού βάλε και τον μικρό τάχαμου να εκπαιδεύσει τη σκυλίτσα σας, να της δίνει πχ μια εντολή και μετά μία λιχουδιά. Έτσι έκανα με τον ανηψιό μου που κυνήγαγε το κουτάβι να του δώσει μπισκότα και ό,τι του ερχόταν στο κεφάλι. Και δείξε του πού να βάζει τη λιχουδιά στο χεράκι του για να μην το δαγκώνει το σκυλί. Με αυτόν τον τρόπο και διασκεδάζετε και εκπαιδεύεται και ο μικρός. :)

• Like
Reactions: ripper2.1

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
σοστο αυτο απλα ομικρος ναι μεν τρελενετε για το κουταβι αλλα φοβατε και ταυτοχρονα
εμ τα λενε εδω,,μακρια απο τεριε αλλα δεν ακουει κανεις.
τι φοβαται μωρε ο μαντραχλος το σπορακι.να το κανεις να μην το φοβαται.

ΛΕΞΟ2020

Well-Known Member
1 Ιανουαρίου 2016
61
11
42
Καβαλα
ελα μου ντε. ενταξη οσο περναει ο καιρος στρονι αλλα προτι φορα εχει σκιλακι και μαλον για αυτο κανει ετσι