κουτάβι λαμπραντόρ

dimvagio

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2009
112
0
33
thessaloniki
έχω ένα λαμπραντόρ 2 μηνών και έχουμε ένα προβληματάκι με τον ύπνο..τα βράδια ξυπνάει 3-4 φορές..κάθε βράδυ..είναι φυσιολογικό..πώς και πότε θα σταματήσει αυτό. και μία ακόμη ερώτηση..επειδή δεν έχει κάνει ακόμα όλα τα εμβόλια της έμαθα να κάνει τσισάκια και κακάκια στο μπαλκόνι..όταν έρθει η ώρα πώς να της μάθω να τα κάνει στο δρόμο κατά τη διάρκεια της βόλτας?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
φυσιολογικό είναι, τα κουτάβια δεν είναι σαν τα μωρά...αν και τα μωρά ξυπνάνε τη νύχτα.
Που τη/τον βάζεις να κοιμηθεί?
Εγώ τους δικούς μου τους 'κούραζα' με παιχνίδι μέχρι αργά για να μπορώ να κοιμαμαι λίγο περισσότερο και πάντα τους έβαζα σε crate, μεχρι 4-5 μηνών, το βράδυ ώστε και να ξύπναγαν...τουλάχιστον δεν αλώνιζαν ελεύθεροι.
Δεν χρησιμοποίησα βεράντα για να τους μάθω. Τους βούταγα το πρωι και κατευθείαν..στο ασανσέρ και έξω στο δρόμο...μετά είχα και εφημερίδες στο σπίτι...μόλις έτρωγαν πάλι έξω...μόλις τους έβλεπα να μυρίζουν ένα σημείο και να ετοιμάζονται για κακά...πάλι έξω....
Σιγά σιγά με υπομονή και ανοχή βέβαια..γιατί τις ζημιές δεν τις γλυτώνεις...τα καταφέραμε!!!!
Να το χαίρεσαι...αγόρι η κορίτσι είναι? Χρώμα?
Και δεν θα ρωτήσω από που το πήρες...γιατι δεν θέλω να ακούσω την απάντηση...:):):)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τελικά από μπόξερ και πιτ που ψάχνατε πριν μερικες μέρες καταλήξατε σε λαμπραντόρ;
Να σας ζήσει!
Από που το πήρατε;

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Κατερινα μην προτρεχεις επειδη "νομιζεις" οτι ξερεις την απαντηση.

και η απαντηση να ειναι αυτη που πιστευεις,δεν κερδιζεις κατι ετσι...

δωσε λιγο "Χωρο"...καταλαβαινεις τι θελω να σου πω.

...

να σας ζησει!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κατερινα μην προτρεχεις επειδη "νομιζεις" οτι ξερεις την απαντηση.

και η απαντηση να ειναι αυτη που πιστευεις,δεν κερδιζεις κατι ετσι...

δωσε λιγο "Χωρο"...καταλαβαινεις τι θελω να σου πω.

...

να σας ζησει!
Μα είπα να του ζήσει...!!!:):):)

dimvagio

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2009
112
0
33
thessaloniki
κι εγώ την κουράζω με παιχνίδια όλη τη μέρα..αλλά κοιμάται και κατά τη διάρκεια της μέρας..δεν μπορώ να την κρατήσω ξύπνια..έχω περιφράξει έναν χώρο στο σπίτι και εκεί κοιμάται..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κι αυτός ο κτηνίατρος από που την έφερε;

Last edited:

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
και τι ειναι ο κτηνιατρος και πουλαει σκυλια??εγω που το σπουδαζω ακομα μπορει και να πουλησω καποια στιγμη??τετοιο μαθημα παντως δεν κανουμε να το ξεκαθαρισω..και να καναμε πως θα λεγοταν?

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Το έφερε από εκτροφείο στην ουγγαρία.. είναι πάρα πολύ γνωστός εδώ..
ΩΙ ΩΙ μανα μου τι ακουω νυχτιατικα..και ποσο το πληρωσες αν επιτρεπεται???ξερεις απο puppy mills?οχι να υποθεσω...

που μασουλαει τα παντα ειναι φυσιολογικό? και δαγκώνει τα ρούχα μας επίσης....
ΟΟΟΧΙΙΙΙ αφου το πηρατε απο κει που το πηρατε!!!ασχετο αλλα τεσπα

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
φυσιολογικο ειναι.

απλα μην το αφηνετε να το κανει...οπως ουτε να δαγκωνει τα χερια σας...τωρα ειναι παιχνιδι...αυριο θα εχετε προβλημα.

προσπαθηστε να του αποσπατε την προσοχη με κατι αλλο.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Το έφερε από εκτροφείο στην ουγγαρία.. είναι πάρα πολύ γνωστός εδώ..
Αναμεσα στις ιδιοτητες του κτηνιατρου παντως δεν ειναι να φερνει σκυλια απο το εξωτερικο/εσωτερικο!

Η δουλεια του ειναι να γιατρευει τα ζωα και ΜΟΝΟ!!!

Οποιαδηποτε αλλα ιδιοτητα τον καθιστα αναξιοπιστο!!!

Πιστευω να καταλαβες...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
τι σασπενσ να εχει ρε τεο με δουλευεις η ιδια ιστορια με το ιδιο τελος υπαρχει αλλες 1000000 φορες στο φορουμ με τον καινουριο ιδιοκτητη να λεει απο που το εφερε ο κτηνιατρος και το κραξιμο να παει συννεφο
Ε, ωραία..δηλαδή να μη μιλήσουμε???? Να μη ξέρει ο άνθρωπος ..τι έστί "εκτροφείο από Ουγγαρία??????""
Φτου σου..με έκανες και μίλησα...:mad::mad::mad:-:D:D:D

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
ΩΙ ΩΙ μανα μου τι ακουω νυχτιατικα..και ποσο το πληρωσες αν επιτρεπεται???ξερεις απο puppy mills?οχι να υποθεσω...
ρε μιχαελα αλλο ρωταει ο ανθρωπος τι σε νοιαζει ποσο τον πληρωσε τωρα οτι εγινε εγινε δηλαδη αν τον πηρε 100 η 2000 ευρω τι αλλαζει το μεγεθος κοροιδιας;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul