κορυφαίοι επιβήτορες!

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
είναι ή απορία μου εδώ και χρόνια γιατί δεν υπάρχουν στην ελλάδα κορυφαοι επιβήτορες (πλην ορισμένων εξαιρέσεων) στην χώρα μας! δηλαδή να έρχονται απο το εξωτερικό στην ελλάδα για να ζευγαρώνουν! τί νομίζετε ότι φταίει ?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
τι είναι κορυφαίος επιβήτορας για εσένα?

που το ξέρεις ότι δεν υπάρχουν σκύλοι οι οποίοι παράγουν εξαιρετικά σκυλιά :?: :?: :?: :?:

ποιοί ενδιαφέροντε να πάνε στις εκθέσεις τα σκυλιά τους :?: :?: :?: :?:

ποιός εκτροφέας ζευγαρώνει με σκύλο άλλου εκτροφέα στην Ελλάδα :?: :?: :?: :?:

δίνουν ΟΛΟΙ οι εκτροφείς τα σκυλιά τους για ζευγάρωμα σε άλλους εκτροφείς :?: :?: :?: :?:

ποιοί κρίνουν τα σκυλιά στην Ελλάδα :?: :?: :?: :?:

τι κάνουν οι όμιλοι φυλής στην Ελλάδα :?: :?: :?: :?:

κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Πρώτα φταίει η γεωγραφική θέση τι s Ελλάδας

Μετά φταίει που δεν υπάρχουν κορυφαίοι σκυλί

Και στο τέλος

ότι υπόλοιπος κόσμος έχει γνώμη ότι η Ελλάδα είναι κυνολογικά υποανάπτυκτη όπως και είναι :oops:

ΜΑΚΗΣ

υπάρχουν :!:

όλο και περισσότερη :!:

Λίγη αλλά το κάνουν :!:

λίγη αλλα το κάνουν :!:

άσχετη :evil: :!: :!: :!: :!:

κοιμούνται :evil: :!: :!: :!:

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Για μενα κορυφαιος επιβητορας ειναι πολυ αντικειμενικη φραση.
Εχω δει γεννες απο κορυφαιας ποιοτητας σκυλια,με αμετριτους τιτλους και να μην παραγουν ιδια ποιοτητα. Και το αντιθετο βεβαια,απο οχι και τοσο σουπερ σκυλο να βγει ενα πολυ καλο κουταβι :wink:

Υπαρχουν εκτροφεις στο εξωτερικο που δεν εμπιστευονται να δωσουν ενα πολυ καλο σκυλο στην Ελλαδα.Αυτο ειναι ενα προβλημα :?

Και εγω ομως εχω τα ιδια ερωτηματα με τον ΜΑΚΗΣ :roll:

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
εεεε περιμενετε να συμφωνησει και κανας αλλος!!! :lol:
εγω παντως πιστευω οτι φταιει κατα πολυ μεγαλο ποσοστο η γεωγραφικη θεση της ελλαδας

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Δεν ξέρω τι ισχύει για άλλες φυλές και κατά πόσον ισχύει για όλες.

Όσον αφορά τα μπόξερ πάντως νομίζω ότι οι παράγοντες είναι πολλοί. Αρκετοί έλληνες εκτροφείς δεν δείχνουν τα σκυλιά τους σε εκθέσεις του εξωτερικού, ούτε συμμετέχουν σε μεγάλες διοργανώσεις.

Υπάρχει μια εσωστρέφεια, και οι κυριότεροι λόγοι σίγουρα έχουν σχέση και με τη γεωγραφική θέση που ανεβάζει το κόστος μετακινήσεων. Άλλο είναι απο μια χώρα της κεντρικής ευρώπης να μπείς στο αυτοκίνητο και σε λίγες ώρες να είσαι στην Ιταλία, την Γαλλία, την Ισπανία, τη Γερμανία κ.λ.π.

Οι γραμμές που ακολουθούν οι εκτροφείς, με κάποιες εξαιρέσεις είναι διαφορετικές. Έχουν γίνει εισαγωγές πολύ καλών σκυλιών αλλά απο διαφορετικά στύλ και γραμμές. Κάποια ζευγαρώματα γίνονται άσκοπα αφού δεν υπάρχει συνέχεια, στόχος.

Και όπως σωστά ανέφερε ο Μάκης μεταξύ άλλων, ο ρόλος των ομίλων είναι σημαντικός.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
ΜΑΚΗΣ said:
ποιός εκτροφέας ζευγαρώνει με σκύλο άλλου εκτροφέα στην Ελλάδα :?: :?: :?: :?:

δίνουν ΟΛΟΙ οι εκτροφείς τα σκυλιά τους για ζευγάρωμα σε άλλους εκτροφείς :?: :?: :?: :?: .
χωρίς να έχω σχέση με το άθλημα,πιστεύω πως κάπου εκεί κρύβεται το ζουμί και η αλήθεια γιατί "δεν" υπάρχουν επιβήτορες στην Ελλάδα.

Κλασική ελληνική νοοτροπία,όχι μόνο στην εκτροφή σκύλων.

S13

Well-Known Member
30 Απριλίου 2007
305
0
www.rott-gr.com
Θα μιλησω για τα rott.
Eκτος απο Γερμανια καμια αλλη χωρα δεν εχει τους επιβητορες(δικιας της εκτροφης) που θα εχονται απο αλλες χωρες για να ζευγαρωσουν μαζι τους.