κηδεία

4 Ιανουαρίου 2008
9
0
Athens
kynologio.blogspot.com
Προ διετίας φρόντιζα κάτι κουταβάκια που όταν έφτασαν στον 4ο μήνα άρχισαν να μου αρρωσταίνουν και να πεθαίνουν. Από τα 5 κουταβάκια της μίας σκυλίτσας πέθαναν τα 3. Τα έθαψα στην εξοχή (δηλαδή στο σύδεντρο όπου είχαν γεννηθεί και ζήσει).

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δημοσίευση μεταφέρθηκε σε σχετικό θέμα

emily_vk said:
Οταν χασαμε τον Οσκαρακο μας,επρεπε να αντιμετωπισουμε αυτο το θεμα.Επικοινωνησαμε με πολλους γνωστους αλλα τιποτα,κανεις δεν ηξερε αν υπαρχει ενα μερος για να ''αφησουμε'' εκει τον σκυλο μας :cry:
Και επειδη οπως ξερετε ειχαμε ελαχιστο χρονικο διαστημα τελικα επρεπε να αναλαβουμε μονοι μας,και ηταν πραγματικα πολυ δυσαρεστη διαδικσασια... :cry:
Εσεις ξερετε αν υπαρχει πουθενα?

Maria91

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2008
61
0
Δεν μου πεθανε ποτε σκυλακι, ειχα ενα παλια αλλα χαθηκε ( :( ) αλλα αν μου πεθανει η Bianca, θελω να τη θαψουμε καπου κονταα απ' οπου μενουμε...

Παντως (ασχετο) θα 'ταν ωραιο να υπαρχει παραδεισος για σκυλους, το αξιζουν... Βεβαια η εκκλησια λεει πως αυτο δε θα μπορουσε να γινει γιατι τα ζωα δεν εχουν ψυχη. Απειρες, ομως, φορες εχω διακρινει το αντιθετο (ματακια που σε κοιτουν με λατρεια, κουνημα ουρας, κλαμα {{οχι απο σωματικο πονο}} και πολλα αλλα...) :?

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
GRDANE said:
είχα δύο επιλογές...
μία να τον αποχαιρετήσω στο ιατρείο... και να αναλάβει ο γιατρός... τα υπόλοιπα... που από ότι κατάλαβα.. κάτι σε συνενόηση με τον δήμο.. θα πήγαινε... στα σκουπίδια..(χωρις να το πει κατι τέτοιο κατάλαβα..)
ή να αναλάβω εγώ...
προτίμησα το δεύτερο...
Με το γατο μου τον Μητσαρα
Προτιμησα το πρωτο... ακομα και τωρα κλαιω.. δε θα μπορουσα να παρω φτυαρι.. δεν αντεχα.. το μωρο μου..
τι κουβεντα ανοιξατε ρε παιδια..
με χουν παρει τα ζουμια γαμωτο

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Maria91 said:
Παντως (ασχετο) θα 'ταν ωραιο να υπαρχει παραδεισος για σκυλους, το αξιζουν... Βεβαια η εκκλησια λεει πως αυτο δε θα μπορουσε να γινει γιατι τα ζωα δεν εχουν ψυχη.
Γιατί να ακούσεις τι λέει η εκκλησία Μαρία? Αν είσαι χριστιανή, απλά διάβασε την Αγία Γραφή και βγάλε συμπεράσματα. "Ψυχή ζώσα" λέει μέσα ότι έχουν τα ζώα και ότι το αίμα τους είναι η ψυχή τους - γι' αυτό και ορίζεται ως αμαρτία η κατανάλωση αίματος.
Οι ίδιοι οι παπάδες παραφράζουν την Αγία Γραφή - ένα έτσι κι αλλιώς πολύ παλιό βιβλίο, δίχως αυθεντική μορφή... Δεν θέλω να θίξω τα πιστεύω κανενός, αλλά σκέψου ότι μέχρι το μεσαίωνα οι χριστιανοί δεν είχαν αποφασίσει ακόμα αν έχουν οι γυναίκες ψυχή. Ποια ζώα λοιπόν?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
τα περισσότερα ζώα που θάβονται στο βουνό .. καταλήγουν να ξεθάβονται από άλλα ζώα ( είναι κρίμα, και επιπρόσθετα θα γίνει εστία μολύνσεως).
Τη μερα που πεθανε ο Ρεξ,τον τυλιξα σε ενα σεντονι,ημουν κ σχεδον μονος(μανα στη δουλεια ,η αδερφη μ σχολειο,η γιαγια ειχε ανεβασει πιεση απτη στεναχωρια),και τα εκανα σχεδον μονος ολα.Το μεσημερι επρεπε να τον παμε καπου(πεθανε 7μιση το πρωι).με τον θειο μ τον φορτωσαμε και ανεβηκαμε στο βουνο και ψαχναμε για ενα απομερο μερος μιας κ μ ειπε οτι απαγορευεται να θαβεις ζωο...τον θαψαμε κ μετα απο κανα 2μηνο ενιωσα την αναγκη να παω εκει.πηγα κ μονο π δεν λυποθιμησα...ειχανε σκαψει αλλα σκυλια και ειχε βγει το ποδι του εξω(τυλιγμενο με σεντονι).μετα παλι φτυαρια,παλι κλαμα...βαλαμε και πετρες απο πανω για να ειμαστε σιγουροι.ειμαι υπερ του θαψιματος.

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Όταν πέθανε ο Roudi απο φόλα, τον θάψαμε στο βάθος του κήπου κοντά στην αμηγδαλιά.
Όταν πέθανε η μάνα του η Soussi (15 ετών και εγώ 18 -πήγα στο σχολείο και όλη μέρα έκλαιγα, ακόμα το θυμάμαι) την σκέπασε η μάνα σου με σεντόνι και την έθαψε στο βουνό (τότε μέναμε σε διαμέρισμα).

Όταν πεθάνει ο μικρούλις μου θα το θάψω στον κήπο μου.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δε θυμάμαι αν έχω αναφέρει ότι ο πατριός μου θέλει να βαλσαμώσει το σκύλο όταν με το κακό πεθάνει...
:shock: :shock: :shock: :shock:
Δεν υπάρχει περίπτωση βέβαια.
(Τι το πιάσαμε πάλι το θέμα, πρωί-πρωί...)

Maria91

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2008
61
0
Chloe said:
Γιατί να ακούσεις τι λέει η εκκλησία Μαρία? Αν είσαι χριστιανή, απλά διάβασε την Αγία Γραφή και βγάλε συμπεράσματα. "Ψυχή ζώσα" λέει μέσα ότι έχουν τα ζώα και ότι το αίμα τους είναι η ψυχή τους - γι' αυτό και ορίζεται ως αμαρτία η κατανάλωση αίματος.
Οι ίδιοι οι παπάδες παραφράζουν την Αγία Γραφή - ένα έτσι κι αλλιώς πολύ παλιό βιβλίο, δίχως αυθεντική μορφή... Δεν θέλω να θίξω τα πιστεύω κανενός, αλλά σκέψου ότι μέχρι το μεσαίωνα οι χριστιανοί δεν είχαν αποφασίσει ακόμα αν έχουν οι γυναίκες ψυχή. Ποια ζώα λοιπόν?
Δεν εχεις κ αδικο.....:roll:

Chloe said:
(Τι το πιάσαμε πάλι το θέμα, πρωί-πρωί...)
:lol: Καλυτερα πρωι παρα βραδυ! :D