καταληξη εισαγωγων ?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
οχι δεν εχω καποιο βιντεο να σας σοκαρω, απλα αναρωτιομουνα τι γινονται τελικα τα σκυλια που εισαγωνται απο puppy mills οταν δεν βρεθει καποιος να τα αγορασει και μεγαλωσουν??

βασικα αισθανομαι πολυ ασχημα απο χθες που χαζευα την χρυση ευκαιρια και ειδα διαφημιση ενος εισαγωγεα που ειχα μιλησει πριν κανα μηνα να εχει φερει σκυλια απο καποια ανατολικη χωρα. αισθανομαι ασχημα και για το τι θα γινουν τα σκυλια οσο και γιατι εφερα ανταγωνισμο στον μονο εκτροφεα που υπαρχει στην ελλαδα :oops: :oops:

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
δηλαδη ζητησες Α.Β δεν ειχε και μετα απο ενα μηνα βλεπεις αγγελια του να εχει φερει κουταβια?

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
oscar said:
δηλαδη ζητησες Α.Β δεν ειχε και μετα απο ενα μηνα βλεπεις αγγελια του να εχει φερει κουταβια?
πανω κατω! ειδα την διαφημιση του βασικα και ειχε 2 ΑΒ φωτογραφια απο αυτα που μαρεσουν και λεω δεν παιρνω ενα τηλεφωνο να δω τι παιζει. ο τυπος ουτε που ηξερε τι ειναι και απλα μου ειπε οτι ξερει καποιον εκτροφεα και μπορουσε να φερει! μετα απο 2 μερες με πηρε και με ρωτησε αν θελω αρσενικο η θυληκο :shock: του ξεκαθαρισα οτι απλα ρωταγα ! και τωρα ειδα αυτο :roll:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
sir-elric said:
οχι δεν εχω καποιο βιντεο να σας σοκαρω, απλα αναρωτιομουνα τι γινονται τελικα τα σκυλια που εισαγωνται απο puppy mills οταν δεν βρεθει καποιος να τα αγορασει και μεγαλωσουν??
Ο Amangos είχε γράψει κάτι σχετικό με αυτό που συζητάμε σε παλιότερο θέμα: Καταγγελία για τα πετ σοπ
Μάλλον θα συμφωνήσω μαζί του. Αυτή η εκδοχή μου φαίνεται η πιθανότερη κατάληξη για ένα απούλητο κουτάβι… :(

amangos said:
To λοιπόν:
Μίλησα με κάποιον πετσοπά σήμερα, και τι μου είπε ο αθεόφοβος?

Τα απούλητα κουτάβια, αφού παραμείνουν μέχρι και 2 μήνες στην γυάλα μήπως και πουληθούνε, θανατώνονται!!!

Σιγά μην τα κρατούσανε οι ίδιοι ή μην τα χαρίζανε πουθενα... Αν τα χαρίζανε, θα κάνανε ουρά διάφοροι τζαμπατζήδες και θα περιμένανε να πάρουν δωρεάν τα αδιάθετα σκυλιά.

Ξέρετε πόση είναι η φύρα?
25%!!!

το μεγαλύτερο ποσοστό της φύρας είναι εξ αιτίας του τύφου...

:evil:

gikkat

Well-Known Member
27 Απριλίου 2007
51
29
Glyfada
Σε γνωστή αλυσίδα petshop (τουλάχιστον σε ένα υποκατάστημα που δούλευε γνωστός) υπήρχαν περιπτώσεις που θανατώνονταν... Δεν γνωρίζω αν ισχύει για όλα τα καταστήματα μιας και δεν ξέρω αν είναι όλα υπό την ίδια διεύθυνση ή franchise...