καλως σας βρηκα

bianca122

Active Member
15 Απριλίου 2010
36
0
βολος
Γεια σας με λενε Κατερινα και εχω 2 φατσουλες
ο Φοιβος ενα ποιμενικο γερμανικο 9 μηνων το πηρα μετα το χαμο της αγαπημενη μου Bianca και
ο Μαρκος ενα αδεσποτακι που βρηκα στο δρομο κουταβακι και τωρα ειναι 10 χρονων. Μεγαλωσε μαζι με τη Bianca που η απωλεια της τον ειχε φερει σε καταθληψη αυτος ηταν και ο λογος που πηρα αλλο σκυλι 4 μηνες μετα το θανατο της ενω δεν ημουν ακομα ετοιμη ψυχολογικα .Προσπαθω ακομα να ξεπερασω το θανατο της και μου ειναι πολυ δυσκολο . Πιστευω οτι οποιος εχει βιωσει τετοια κατασταση θα με καταλαβει .Συγνωμη για τη πολυλογια αλλα περασα τοσα απο την αρρωστια της Bianca που θελω να πω τα παντα αμεσως

bianca122

Active Member
15 Απριλίου 2010
36
0
βολος
Σας ευχαριστω πολυ για το ζεστο σας καλωσορισμα!!!! ο Φοιβος ειναι ο καινουργιος 9 μηνων ,ναι ο Μαρκος τωρα ειναι πολυ καλα ξαναβρηκε το κεφι του

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Καλώς ήρθες Κατερίνα με τ' αγόρια σου :)
Τον Φοίβο σου, πως τον απέκτησες;

bianca122

Active Member
15 Απριλίου 2010
36
0
βολος
Ευχαριστω πολυ. Η αληθεια ειναι οτι ο Φοιβος ηταν μια εκπληξη απο τον αντρα μου εχει ενα φιλο που ασχολειτε με το επαγγελμα εκπαιδευτης ειναι και το παραγγειλε χωρις να μου πει τιποτα ,γιατι εβλεπε οτι ημουν πολυ στεναχωριμενη και οτι και ο Μαρκος ηταν χαλια ,ηξερε επισης οτι λατρευω τα ποιμενικα αποφασησε να παρει γερμανικο για να μην ειναι ιδιο με τη Bianca αλλα εχουν πολλα κοινα ετσι ηρθε ο Φοιβος που ομολογω εχει ενα θαυμασιο χαρακτηρα