καλως σας βρηκα!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
καλησπερα σε ολους!!!
σημερα εκανανα εγγραφη στο φορουμ σας!αν και εχει προσπαθισει κ αλλες φορες κ δεν τα καταφερνα...:rolleyes:

ειμαι ο αγγελος..ετων 16 πατιμενα...εχω τρελλα με τα ζωα γενικα και φυσικα με τα σκυλια ακομα περισσοτερο...φετος ελπιζω να μαθω και την μεθοδο της θετικης εκπαιδευσης αναλυτικοτερα!

στο σπιτι μας εχω την Joyce (στο αβαταρ) και καποια πουλακια...
στον παππου υπαρχει κ η ζηνουλα μια γριουλα γκιφονοειδες σκυλιτσα που εχουμε λατρεια!και η κορη της αυρα ενα χαζοκουταβινι που σε λιγο καιρο θα κλεισει το ενα χρονο...

η Joyce κοντευει τα 2 χρονια ζωης εξω απο την μητρα της μανας της...και ειναι κ αυτη ημιαιμακι...

θα σας της συστισω ολες και με φωτογραφιες...!

επισης δηλωνω ανορθογραφος και ζητω απο τωρα συγνωμη για τα μαργαριταρια που θα δειτε απο εμενα!

καλως σας βρηκα!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χαχαχα

Γεια σου Αγγελε με την Joyce σου και τα πουλακια σου!

Να σου ζησουν και να τα χαιρεσαι!

Πες ομως η Joyce τι φυλη ειναι?Στο αβαταρ ποιος ειναι ποιος?Ποιο ειναι λουτρινο και πιο αληθινο?

Απο οτι βλεπω απο θεμα ορθογραφιας τα πας πολυ καλα,μονο λιγα λαθακια!Θα στρωσεις ομως!Αν το παλεψεις κατι θα κανεις!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Αγγελε καλώς ήρθες. Αν και λίγο "σιτεμένος" :D , ελπίζουμε ότι συνεχίζοντας το διάβασμα στο φόρουμ, θα μάθεις πολύ σημαντικά πράγματα, που ίσως να μην ήξερες, όπως σχετικά με pet shops, bybs και ζευγαρώματα και πως θα μεταδόσεις τις γνώσεις σου και στους φίλους σου. Καλή συνέχεια λοιπόν :):)

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
δεν ειναι!μοιαζει λιγο με γραμανικο πισνερ(καλα...εμενα τουλαχιστον μου μοιαζει) αλλα απλα ετυχε προφανως...
στη φωτο του αβαταρ ειναι μικρη...τωρα το περναει το λουτρινο σε μεγεθος...
παω να το ψαξω για να ανεβασω φωτο.

γεια σου κ εσενα...εδω και λιγα χρονια μεσω απο φορυμ παλι μεθα για πετ σοπς κτλ...οσο μπορω προσπαθω να πω και στους αλλους...δυστοιχος δνε καταλαβενουν παντα...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Καλως τον!!

Πολυ οραια τα σκυλακια σου!
Εμενα η Ζηνα μαρεσει πολυ!

Εχω μεινει και εγω μια φορα και εναν καιρο στο Βολο (νεα ιονια)- εχουμε και εξοχικο στο πηλιο και παμε αρκετα συχνα!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
Ευχαριστω για το καλοσωρισμα!

κ εγω ν.ιωννια μενω!
*η φωτογραφια της joyce αν δεις που ειναι σε ενα κορμο δεντρου ειναι τραβιγμενη απο εκδρομημας στο πηλιο...παλτσι!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ευχαριστω για το καλοσωρισμα!

κ εγω ν.ιωννια μενω!
*η φωτογραφια της joyce αν δεις που ειναι σε ενα κορμο δεντρου ειναι τραβιγμενη απο εκδρομημας στο πηλιο...παλτσι!
Εμεις παλια, μεναμε στην παλτεια της Ευανγελιστριας.Αλλα πολυ φασαρια εκει περα!

Για μπανιο το καλοκαιρι παμε Ποτιστικα !! ΔΕΝ την αλλαζω την παραλια με τιπιοτα!!