Εδώ θα σου πω...ότι θα έπρεπε να σκεφτείς την εκτόνωση του σκύλου ..όχι τώρα...αλλά για τα επόμενα 15 χρόνια.εχουν μια αγριαδα μια αλητεια...και μου ταιριαζει η ψυχολογια του...
Πάρε την οικογένεια και τρέχα στη Μεσσηνία και "βούτα" μια από τις δύο θεέςθα προσπαθησω το σκ να παμε οικογενειακως.ωστοσο δεν εχει κουταβακια διαθεσημα..μαλλον για ιουνιο μου ειπε μπορει δηλαδη.ισως περιμενουμε και περισσοτερο οποτε εχουμε αρκετο χρονο. το PRA δεν το ρωτησα.αυτα απο κοντα οχι δια τηλεφωνου
Σε ότι εχει να κανει με τα miniature schnauzer υπάρχει ο Δανίκας, ο Popovic με εξισου πολλές επιτυχίες στους εκθέσεις και έχουν αρχίσει και κάποιοι άλλοι δειλά δειλά την εκτροφή κυρίως black and silver.
How about the two of them???Πάρε την οικογένεια και τρέχα στη Μεσσηνία και "βούτα" μια από τις δύο θεές
Να σου πω.. είναι φοβερές οι άτιμεςHow about the two of them???
Είναι σαν τα καλά σοκολατάκια: ΔΕΝ μπορείς να πάρεις μόνο ένα!!!Να σου πω.. είναι φοβερές οι άτιμες
δες λιγο και αυτό πριν μιλησεις με τα κορίτσια σουτρελο οχι βεβαια.σε καμια περιπτωση...θα το μεταφερω ευχαριστως στα κοριτσια
πω πω είναι κούκλες!!!!! Η δε Δάφνη έχει τη φατσούλα τη Φρόσω μουΕγώ όσο και αν σέβομαι την επιθυμία κάποιου να αποκτήσει σκύλο συγκεκριμένης φυλής, δεν μπορώ να μην επιμείνω στο ότι μια που είσαστε μεταξύ Border Terrier και Schnauzer Mini (που και να μου έβαζες σαν τρίτη επιλογή το Lagotto Romagnolo δε θα "χάλαγε" κάτι... Τόσες οι διαφορές), ικανοποιεί τις ανάγκες σας ένα οποιοδήποτε σκυλάκι παρόμοιου μεγέθους (για να μην αλλάξει κάτι εκεί).
Η Δάφνη και η Ιόλη, ας πούμε...
View attachment 55956
Αν σας πω ότι ΞΕΡΩ πως μία από τις δύο θα είναι καλύτερη επιλογή για εσάς από οποιοδήποτε Border ή Schnauzer στον πλανήτη, θα με θεωρήσετε τρελό;