καλησπερα

morfeas88wp

Member
26 Αυγούστου 2008
13
0
γεια σας,με λενε Αλεξανδρο και εχω ενα πρεσα καναριο 11 μηνων!τον λενε μορφεα και ειναι πολυ εξυπνος και υπακουος.

25 Αυγούστου 2008
23
0
Καλησπέρα,την μόνη κατηγορία που ξέρω για καναρίνια εκτός από τα κανονικά είναι το μαλινουάρ,το δικό σου δεν το γνωρίζω.

morfeas88wp

Member
26 Αυγούστου 2008
13
0
πατα στο google presa canario greece και πες μου μετα εαν εχει καμια σχεση με καναρινια η ρατσα αυτη

25 Αυγούστου 2008
23
0
Χμμμ,μάλιστα....Να με συχωρείς αλλά ούτε που είχα ακούσει αυτή την ράτσα.Κατάλαβα ότι μίλαγες για σκύλο,αλλά ήθελα να διακωμωδήσω τη δικιά μου θέση που ούτε καν την έχω ακούσει.Μια χαψιά τα έχει τα δικά μου.Πόσα κιλά είναι;

rottvaileraki

Member
3 Αυγούστου 2008
16
0
γεια σας,με λενε Αλεξανδρο και εχω ενα πρεσα καναριο 11 μηνων!τον λενε μορφεα και ειναι πολυ εξυπνος και υπακουος.
Γεια σου αλεξανδρε, για πες δυο λογια για τα πρεσα, διαβασα κατι λιγα στο νετ αλλα δεν εχω μιλησει με καποιον που εχει, απο ενεργεια πως ειναι, σαν πιτ ή πιο καλμα, σαν ροτ? Γενικως δηλαδη ειναι πολυ δραστηρια σκυλια??

morfeas88wp

Member
26 Αυγούστου 2008
13
0
τα πρεσα ειναι πολυ δραστηρια σκυλια,αλλα δεν μπορω να το συγκρινω με αλλα γιατι δεν ειχα ποτε αλλοτε τετοιου ειδους σκυλι.Ειναι πολυ εξυπνα και υπακουα.Με τους ξενους ειναι πολυ επιφυλακτικα και θελουν λιγο προσοχη!Σαν φυλακες ειναι αριστοι!

morfeas88wp

Member
26 Αυγούστου 2008
13
0
εφτασε τοσο ρε?μπραβο .ο δικος μου σχεδον 6 μηνων σημερα ειναι 32.
μορφεας απο που εισαι?αρσενικο εχεις?

και εμενα τοσα κιλα ηταν 6 μηνων!αρσενικο εχω και ειμαι απο αθηνα!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν