καλησπερα!!!

GOULI

Member
21 Ιανουαρίου 2011
9
0
ΧΑΛΚΙΔΑ
Καλησπερα σε ολους!Με λενε Γιούλη και μενω στη χαλκιδα. Χαιρομαι πολυ που θα ειμαι μαζι σας!!!Εχω αποκτησει εδω και 4 μηνες ενα υπεροχο θηλικο καυκασου και μαλλον θα χρειαστω την βοηθεια ολων!! Εγω απλα ελπιζω να καταφερω να σας μεταδωσω την λατρεια μου γι'αυτο το υπεροχο πλασμα, την Ραϊσα μου :):):)!!!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Καλώς ήρθες Γιούλη :)
Καυκασάκι ε; Δεν είναι και συνηθισμένη επιλογή για γυναίκα...:rolleyes:
Εχεις σκεφτεί πως θα την χειριστείς μόλις πάρει μπόι και αρχίσει να παίρνει τα πάνω της;
Φαντάζομαι, ότι η εκπαίδευση θα είναι μονόδρομος.

GOULI

Member
21 Ιανουαρίου 2011
9
0
ΧΑΛΚΙΔΑ
Για καλη μου τυχη εχω και συζυγο!!!προσπαθω να της μαθω καποια βασικα, αλλα περιμενω με αγωνια να φτασει 6 μηνων για να καλεσω εκπαιδευτη......προς το παρων μου εχει παρει τον αερα!!!!το μονο που με σωζει, ειναι πως ειναι πανεξυπνη και καταλαβαινει τα παντα!!!

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Καλως ήρθες! Θα χαρούμε να μοιραστείς μαζί μας εμπειρίες από τη συμβίωση σας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Τώρα τι ηλικία έχει;
Που την βρήκες;
Προηγούμενη εμπειρία με τέτοιο σκυλί έχεις;
Πάντως όσο "περιμένεις", καλό είναι να μην την αφήνεις να σου παίρνει τον αέρα.

GOULI

Member
21 Ιανουαρίου 2011
9
0
ΧΑΛΚΙΔΑ
Την πηρα τον Οκτωβριο απο το dogcenter(δεν διαβασα και πολυ ωραια πραγματα για τον "εκτροφεα" και δυστυχως συμφωνω....).τωρα συμφωνα με το διαβατηριο της ειναι 4,5 μηνων, ομως η κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι λιγο μικροτερη.Προηγουμενη εμπειρια δεν ειχαμε και ομολογω πως ηταν παρακινδυνευμενη η αποφαση μας.Παρ'ολα αυτα δεν μετανιωσαμε καθολου!!Ειναι δυσκολη αλλα καταπληκτικη!!!!!εσεις τι γνωμη εχετε για την φυλη της?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Γιουλάκι μισό, γιατί καταρχάς δεν μου βγαίνουν λίγο τα μαθηματικά. Είπες ότι την έχεις ήδη 4 μήνες και σύμφωνα με το διαβατήριο είναι 4,5 και ίσως και μικρότερη λέει η κτηνίατρος :confused: Πες μου ότι δεν έχω καταλάβει σωστά, σε παρακαλώ...:(
Μόλις λοιπόν μου διευκρινήσεις και την ηλικία, σε συνδιασμό με το ότι δεν είναι από εκτροφέα αλλά πιθανόν από puppy mill [τα έχεις ακούσει; ξέρεις περί τίνος πρόκειται; ] συν του ότι είναι ο πρώτος σας σκύλος...τα πράγματα είναι δύσκολα. Εχετε πολύ δουλειά μπροστά σας και εύχομαι και μετά από χρόνια, να λες ότι δεν το έχετε μετανοιώσει...:-|
Εσείς τι ξέρατε για την φυλή αυτή; Πως καταλήξατε ότι είναι το ιδανικό για εσάς;

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλως ηρθες Γιουλη! :)

Μαρια, εμενα ακομα δεν μου βγαινουν τα μαθηματικα της Ηρας και μπερδευομαι με την ηλικια της. Μπερδευω και της Ζηνας βεβαια!
Α, και της γυναικας μου και της κορης μου. Και φυσικα και την δικια μου και σε λιγο μπαινω στην φαση αποκρυψης ετων.
Προσπαθω να σου πω οτι η κοπελα μπερδευτηκε! :D

Ειναι ντιπ παπιμιλ το μαγαζι? Ισως ειναι κατι σαν αποδεκτης δευτερας διαλογης εκτροφικων.
Σορι, ειπες "μαλλον".

GOULI

Member
21 Ιανουαρίου 2011
9
0
ΧΑΛΚΙΔΑ
Παιδια μισο λεπτο γιατι μπερδευτικα και εγω τελικα!!!!το βιβλιαριο της λει οτι γεννηθηκε 14/9, οποτε ειναι περιπου 5 μηνων.σωστα δεν τα λεω????:confused::confused::confused:εγω την πηρα στο σπιτι 10/10.

Last edited:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ναι, καλυτερα τωρα. Εγω ακομα κοιταω τα βιβλιαρια για την ηλικια τους και ειναι ηδη 4 και 2 ετων.

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Καλώς ήρθες.:)

Στα βαθιά πας να μάθεις κολύμπι.
Το θετικό της υπόθεσης είναι πως πήρες κοριτσάκι.;)

Πάντως είναι πολύ φατσούλα!

GOULI

Member
21 Ιανουαρίου 2011
9
0
ΧΑΛΚΙΔΑ
καταληξαμε στο καυκασου γιατι ο αντρας μου ειχε λατρεια με αυτη τη φυλη. εγω για να πω την αληθεια φοβομουν λιγο, γιατι το εψαξα και καταλαβα πως ειναι πολυ ιδιαιτερη φυλη που θελει μεγαλη προσοχη. αυτο που σιγουρα εχω διαπιστωσει τον λιγο καιρο που την εχω κοντα μου, ειναι πως οσο περισσοτερο νιωθει μελος της οικογενειας, τοσο περισσοτερο μας υπακουει.δεν την μαλωνουμε καθολου και δεν ξερω αν αυτο ειναι σωστο.παντως 1-2 φορες που προσπαθησαμε να της επιβληθουμε υψωνοντας την φωνη (μας δαγκωνε)αντεδρασε.....δεν το ξανακαναμε.τωρα εχει ηρεμησει αρκετα.αυτο που μας εχει αναστατωσει ειναι το ποδι της.παρατηρησαμε οτι κουτσαινει και την πηγαμε στην κτηνιατρο.μας ειπε οτι υπαρχει ενα μικρο προβλημα στο ισχιο.μιλησα με τον εκτροφεα και του ζητησα το πιστοποιητικο οτι ειναι ελευθερη δυσπλασιας,το οποιο μου ειχε πει οτι υπαρχει.φυσικα μου απαντησε πως δεν εχει κατι τετοιο και πως μου το ειχε ξεκαθαρισει. επισης μου ειπε πωςδεν φερει εκεινος καμια ευθυνη για την δυσπλασια και πως αν ηθελα πιστοποιητικο επρεπε να του ειχα δωσει τα διπλα χρηματα.....εμεινα αναυδη. φυσικα αναγνωριζουμε την ευθυνη μας, γιατι θα επρεπε να το εχουμε ζητησει απο την πρωτη στιγμη.ηταν λαθος μας.:(αυτο που με πειραξε ηταν η συμπεριφορα του....ελπιζω να μην εχει κατι τετοιο το μωρο μου, γιατι δεν θελω να υποφερει......