καλησπερα και απο μας βρομοπατουσες

lenaki0e0

New Member
26 Ιουνίου 2010
2
0
Καλησπερα και καλος σας βρηκαμε, ειμαι η Λενα απο Βεροια και εδω και λιγους μηνες γεμιζει τη ζωη μου και την μορφενει μια υπερχομη γαλανοματα πιτ μπουλινα.
Εψαχνα καιρο πιτ μπουλ να χαριζετε οσπου απελπιστηκα και τοτε τσουπ ξαφνηκα ειδα αυτα τα μπλε ματακια σε μια φωτογραφια απο αγγελια και τα ερωτευτικα αμεσως. Βεβαια αν γνωριζα για κληρονομικα προβληματα για αρρωστιες και για οτι συνεπαγετε με τα ped θα επερνα απο καποιο αναγνωρισμενο εκτροφιο.Αλλα τοτε πιστευα πως απλα ηθελαν να μου φαν λεφτα:p
Η μικρη μου ειναι 6 μηνων και δεν την αλλαζω με τιποτα στον κοσμο ουτε για ολο το χρυσαφι της γης.
Καναμε χθες κι ολας στειρωση οχι μονο για να μιωσουμε τις πιθανοτητες καρκινου του μαστου αλλα και για μεροικους λογους υγειας που βρεθηκαν στην πορια.
Αγαπω ολα τα σκυλια της γης αλλα η Ηρα ειναι η βασιλησα μου!!!!! Καθε βραδυ 2 με 3 εχω σκυλοπαρεα αδεσποτων εξω απο το σπιτι τρωμε πινουμε παιζουμε και διαλυωμαστε ησυχως χεχε και στην πισω αυλη για να μην υπαρχει κινδυνος μαζευονται ολες οι γατουλες και κανουν και αυτες το δικο τους φαγοποτι.
Ευχομαι σε ολο τον κοσμο να ναι καλα για να εχουμει και τα ζωα καλυτερα :)