καλησπερα.ΚΟIΤΑΞΕ ΤΟ.Xαρίζετε Λυκόσκυλο.

ionas

New Member
20 Φεβρουαρίου 2010
3
0
καλησπερα.exw ένα λυκόσκυλο 1 χρόνον.θέλω να το δώσω γιατί δεν μπορώ να τον κρατήσω άλλο στο διαμέρισμα για προσωπικούς λόγους..είναι αρσενικός,καθαρόαιμος,φύλακας πανεξυπνος.ton αγόρασα απ το dog center στην αργυρούπολη(ο κύριος κάνει σοβαρή δουλειά)διαλέγει μονος του τα σκυλιά όχι όπως στα κοινά pet shops.θέλω φυσικά το σκυλί να πάει σε καλά χερια και όχι όπου να να γιατί το αγαπάω.για αυτό και βάζω το θέμα επειδή εδώ είμαστε όλοι φιλόζωοι.ευχαριστώ.παρακαλώ απαντήστε μου

maria-akis

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
177
0
θα ήθελα πολύ να τον υιοθετήσω αλλά δεν είμαι έτοιμη ακόμη για σκύλο, να τον προσέχω μόνη μου δηλαδή..

δες κάποια άλλα άρθρα που αφορούν το dogcenter. θα καταλάβεις πως μόνο αξιόπιστο που δεν είναι..

τι πρόβλημα έχεις με το σκυλί αν επιτρέπεται?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ο κυριος κανει κανονικοτατο σκυλεμποριο!

Τιποτα παραπανω τιποτα παρακατω!

Δεν διαλεγει τιποτα μονος του!

Τα φερνει ολα απο το εξωτερικο!

Puppy Mills!

Ειναι λυκοσκυλο η Γερμανικο Ποιμενικος?

ionas

New Member
20 Φεβρουαρίου 2010
3
0
είναι γερμανικός ποιμενικός.
δεν έχω κάποιο πρόβλημα το σκυλί είναι τέλειο,φύλακας,παιχνιδιάρης,όλα τέλεια.απλά η μάνα μου δεν μπορεί να το προσέξει γιατί λείπει όλη μέρα και εγώ ετοιμάζομαι να figw.ala επειδή το αγαπάω και τον νοιάζομαι θέλω να τον δώσω σε καλά χερια.

ionas

New Member
20 Φεβρουαρίου 2010
3
0
Αύριο μεθαύριο θα βάλω παιδιά.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Last edited by a moderator:

giorgos1264

New Member
18 Μαϊου 2009
2
0
Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι άμεσα για τον σκυλάκο. Εντός Αττικής μεγάλος κήπος. Ευχαριστώ πολύ.

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τα έχει όλα μαζεμένα... :oops::oops::oops:

ή μάλλον όχι όλα λείπει η ταράτσα :eek::eek::eek:

ΥΓ. φίλε Ιωνά μαλλον πήρατε σκυλάκι από κάπου που έχουν βασανίσει τους γονείς του και τώρα που δεν το θέλετε θα φάει και αυτό σουτ :( παρόλαυτα υπάρχει κάτι τελευταίο που μπορείς να κάνεις γιαυτόν να του βρεις ένα καλό σπίτι που να τον αγαπάνε και να μην τον έχουν στη γωνιά μιας μάντρας σκλάβο δεμένο με αλυσίδα :(

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι άμεσα για τον σκυλάκο. Εντός Αττικής μεγάλος κήπος. Ευχαριστώ πολύ.
Γιωργο, εχεις την καλοσυνη να μας πεις περισσοτερα για σενα, τον χωρο σου και γενικα πώς το σκεφτεσαι το πραγμα?

Πολυ μ'αρεσει αυτο το topic!:D

Σε σημειο που να με αηδιαζει...
Τελευταια διακρινω μια σχεδον τηλεπαθητική ταυτιση αποψεων με τον φιλο Στελιο σε αρκετα θεματα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Τελευταια διακρινω μια σχεδον τηλεπαθητική ταυτιση αποψεων με τον φιλο Στελιο σε αρκετα θεματα.
Αμα μείνεις πολύ στο φόρουμ, αυτό παθαίνεις :)

Last edited by a moderator:

giorgos1264

New Member
18 Μαϊου 2009
2
0
καλησπέρα σας και πάλι. Ενδιαφέρομαι για τον σκυλάκο. Είμαστε οικογένεια φ/ζωων, με δύο παιδιά 12 και 15 ετών. κήπος 1 στρέμα, προηγούμενοι φίλοι αγαπημένοι θυλικό ντόπερμαν, χάσκι. Κοιτάζουμε πλέον για νέο λυκάκο. Εσείς αποφασίζεται. Ευχαριστώ.