καλησπέρα σε ολούς

Natasha Tz.

New Member
10 Αυγούστου 2010
3
0
Με λένε Νατάσα κ εχω στην οικογενεια μου ενα airedale terrier 8 χρονών αρσενικό,τον Κίμωνα τον εχω μια ζωη και ειναι μια απο τις μεγαλυτερες μου αγαπες,μου τον φερανε απο το εξωτερικό κ μεχρι στιγμής δ εχω καταφερει να τον ζευγαρωσω,εχω ψάξει παντου αλλα η ρατσα του ειναι σπανια στην Ελλάδα..ελπιζω να με συχωρέσετε για τα ορθογραφικά μου,ειμαι συνιθησμενη στα greeklish..περιμενω τα μυνηματα σας:)

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Καλώς Ήρθατε Νατάσα και Κίμωνα!
Ο κύριος Κίμωνας φαίνεται πολύ γλυκός και χαρούμενος στις φωτογραφίες σου!

Όπως θα κατάλαβες ήδη, σε αυτό το φόρουμ δεν επιτρέπονται οι αγγελίες ζευγαρώματος!
(Γι' αυτό κι έχουν διαγραφεί αυτά τα μηνύματα σου σχετικά με το ζευγάρωμα του Κίμωνα!) :)
Προσωπικά, δε βρίσκω κανένα λόγο να τον ζευγαρώσεις κι αν κρίνω από το ότι είναι 8 χρονών, χαίρει άκρας υγείας και φαίνεται τόσο χαρούμενος, δεν του κάνει διαφορά που δεν έχει ζευγαρώσει!

Σου έβαλα και στο άλλο τόπικ το ίδιο λινκ, αλλά θα στο ξαναβάλω άλλη μία, σε περίπτωση που το διαβάσεις τελικά! :)
γιατι ΔΕΝ ζευγαρωνουμε τα σκυλια

Θα ήθελες να μας πεις δυο λόγια και για τον χαρακτήρα του κλπ κλπ;

υ.γ. Όλοι κάνουμε ορθογραφικά λάθη... :cuniaoo:

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Καλώς ήρθατε Νατάσα και Κίμωνα!

Θα σε απογοητεύσω, αλλά από ότι βλέπω στο άλμπουμ ο σκύλος σου από μορφολογία δεν έχει να προσφέρει κάτι στην φυλή.

Διάβασε το πρότυπο, επισκέψου εκθέσεις ή σοβαρούς εκτροφείς και θα καταλάβεις γιατί.

Σου παραθέτω μερικές φωτογραφίες από το φετινό club match του Ολλανδικού ομίλου