καλημερα!!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Κι εγω παντως έχω καταλήξει πως η στερηση της παρουσίας σου είναι καλύτερο "μαθημα" παρα η απομόνωση.
Τουλάχιστον στα δικά μου σκυλιά.

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
εμενα παντως οταν ηταν μικρος εκανε το ιδιο πραμα.(το κρεβατι του ηταν στο σαλονι)οοπτε οταν κοιμομασταν ανεβαινε στο κρεβατι.οταν τον επερνα χαμπαρι τουλεγα να κατεβει κατεβενε ερχοταν κοντα μου τον χαιδευα και τη ξαναπεφτα καθοταν λιγο διπλα και μετα βαροτανε και πξγενε στο κρεββατι του μετα μετα απο καποιες φορες βαριομουνα να το κανω αυτο μεσα στον υπνο μου και οταν τον ενιωθα δεν ανοιγα καν τα ματια του τραβαγα ενα κλωτσιδι:D:D:Dπλακα κανω απλα τον εσπρωχνα με το ποδι οτι να μη νιωθει ανετα(να καταλαβει πως ειναι)κ απλα κατεβενε και πηγενε στο κρεβατι του.απο κει και περα δεν ανεβενει αμα δε του πω:p

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
το τι ειμαι και τι δεν ειμαι δεν σε αφορα κα το τι πιστευω! Να λες πραγματα που να εχουν σχεση με το αναλογο θεμα! Και αν νομιζεις πως δεν εχω καταλαυει πως το εχεις φερει ολο το θεμα με το κλουβακι = crate (γιατι αυτο ειναι το πραγματικο ονομα) να καταληγει με το "κρεβατακι" κατσε να διαβασεις ολα αυτα που εγραψες με την σειρα και μην μου φουσκωνεις και σκας! Μολις σε πιασαμε απτο κλουβακι στο κρεβατακι μας το γυρισες!
Και το εξω απτο δωματιο δεν ειναι τιμωρια αλλα "ΚΑΝΟΝΑΣ"
Βρε κοπελιά, χαλλλλάρωσεεεε!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Βαθειές ανάααασες!!

Κόλλησες στη λέξη "κλουβάκι" και χάνεις την ουσία της συζήτησης. Ξεκόλλα λοιπόν και μίλα επί της ουσίας.

Το να κλείνεις ένα κουτάβι έξω είναι τιμωρία! Δεν απέχει πολύ από το να το βάλεις σε crate (κι εννοώ το crate με τα κάγκελα, που κλείνουν για να μην κολλήσεις πάλι ;) )και να το περιορίσεις. ΟΚ, παίζει ρόλο και το θέμα χώρου, αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια.

Τιμωρείς για να γίνει κανόνας (το να μένει έξω από την κρεβατοκάμαρα), αφού όμως το μάθει.

Πες το όπως θες εσύ, όπως σε βολεύει για να μη νιώθεις άσχημα αφού είσαι αντίθετη με τις τιμωρίες, αλλά εξακολουθεί να είναι τιμωρία, αφού πχ ου στερείς την παρουσία σου. Γι'αυτό κλαίει άλλωστε.

:rolleyes::rolleyes:
Είναι περιττό να συνεχίσουμε, προφανώς.

Επαναλαμβάνω, για να είμαστε κι εντός θέματος, η κοπέλα θα κρίνει ποια είναι η ενδεδειγμένη μεθοδολογία για το δικό της κουτάβι.
Καλό θα ήταν να μας ενημερώσει, αφού τα καταφέρει.

Last edited:

kalia

Member
15 Σεπτεμβρίου 2010
8
0
Βρε κοπελιά, χαλλλλάρωσεεεε!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Βαθειές ανάααασες!!

Κόλλησες στη λέξη "κλουβάκι" και χάνεις την ουσία της συζήτησης. Ξεκόλλα λοιπόν και μίλα επί της ουσίας.

Το να κλείνεις ένα κουτάβι έξω είναι τιμωρία! Δεν απέχει πολύ από το να το βάλεις σε crate (κι εννοώ το crate με τα κάγκελα, που κλείνουν για να μην κολλήσεις πάλι ;) )και να το περιορίσεις. ΟΚ, παίζει ρόλο και το θέμα χώρου, αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια.

Τιμωρείς για να γίνει κανόνας (το να μένει έξω από την κρεβατοκάμαρα), αφού όμως το μάθει.

Πες το όπως θες εσύ, όπως σε βολεύει για να μη νιώθεις άσχημα αφού είσαι αντίθετη με τις τιμωρίες, αλλά εξακολουθεί να είναι τιμωρία, αφού πχ ου στερείς την παρουσία σου. Γι'αυτό κλαίει άλλωστε.

:rolleyes::rolleyes:
Είναι περιττό να συνεχίσουμε, προφανώς.

Επαναλαμβάνω, για να είμαστε κι εντός θέματος, η κοπέλα θα κρίνει ποια είναι η ενδεδειγμένη μεθοδολογία για το δικό της κουτάβι.
Καλό θα ήταν να μας ενημερώσει, αφού τα καταφέρει.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις συμβουλές. Η αλήθεια είναι οτι απλά θελω να κοιμάται δίπλα μου στο δικό του κρεββατάκι και να μην τον απομονώσω ούτε σε κλουβάκι ούτε έξω απο το δωμάτιο. Ξυπνάω οταν ανεβαίνει και τον καταβάζω κάθε φορά. Πιστέυω να το μάθει με λίγο υπομονή. Ευχαριστώ (και εγω και ο Bonjo)και πάλι για την βοήθεια!

Napalina Lacrimal

Well-Known Member
20 Μαϊου 2010
241
0
Serres
www.myspace.com

Τι λες μορε?!:confused::confused: Για βαλε τον εαυτο σου στη θεση του κουταβιου και παψε να παιζεις με τα λογια! Θα αισθανοσουν πιο ανετα αν σε εκλειναν σε ενα κλουβι και σε κοιτουσαν απο πανω η να σου εκλειναν την πορτα απλως και ειχες εξω απτη μπορτα οσο χωρο θελεις για να νιωσεις ανετα και μετα απο λιγη ωρα να ξεχαστεις και να κοιμηθεις παιζοντας η τρωγοντας ενα κοκκαλο??? Νομιζω υπαρχει μια τεραστια διαφορα!!!:rolleyes: ΑΛΛΑ!! Δεν ειπα οτι πρεπει να γινει αυτο το πραγμα, και η κοπελα ας κανει οτι νομιζει αυτη. Οταν ακουω παραλογα πραγματα δεν την παλευω.... Για πες μου εσυ που ξερεις απο αυτα..!!! Πως θα ξανακατσει το σκυλακι μες στο ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ του αν το βαλεις εκει για τιμωρια????? Εσυ προσωπικα το εχεις δωκιμασει?! Εγω δεν θα το δοκιμαζα οσο θελω να βλεπω το σκυλι μου να ξαπλωνει στο κρεβατακι του και να τρωει το κοκκαλο του και να γουσταρει γιατι εχει θετικα συναισθηματα για αυτο το μερος!
Και μην μπερδευεις την τιμωρια που πρεπει να γινει τα πρωτα 5 δευτερα για να κατανοηθει απτο σκυλακι και κανονας που γινεται ουτε συ αλλος ασχετα με ολα τα αλλα! Σταματαω εδω! Δεν γινεται αλλο να λεω τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια!:(