καλημέρα!

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Καλημερα...μηπως μπορεις να μας δωσεις και ορισμενες πληροφοριες για σενα..Αν εχει σκυλακι, τι ρατσα, πως τη λενε, ποσο ειναι κτλ κτλ κτλ κτλ....:D

fenia-fenia

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
88
0
Θεσσαλονίκη
ηρακλής

Ηρακλής λεγόταν ο κούκλος μας.

ήταν ένας βέλγικος κούκλος λύκος! καλόψυχος,πανέξυπνος και πανέμορφος! αν ήταν άνθρωπος θα τον παντρευόμουν...
Δυστυχώς όμως η μοίρα μας τα έφερε έτσι ώστε να ήταν και όχι να είναι...
Το λυκάκι μου είχε σάρκωμα στην άνω αριστερή γνάθο και μάλιστα πολύ επιθετικό, αφού να φανταστείται οτι όλα έγιναν τόσο μα τόσο γρήγορα.
Σήμερα τον πήγαμε για ευθανασία, διότι φτάσαμε στο τέλος του σημείου όπου δεν ταλαιπωριόταν το ζωντανό. δηλαδή αν το αφήναμε λίγο ακόμη πιστεύω θα ήταν πολύ εγωιστικό από μέρους μας να τον κρατάμε ζωντανό μόνο για την πάρτη μας. του άξιζε ένας αξιοπρεπής θάνατος χωρίς πόνο και χωρίς να έχουμε ζορίσει την ψυχούλα του.
απλά όλα έγιναν τόσο ξαφνικά.

λυπάμαι αν σας στεναχώρεσα,απλά για μένα ήταν ο καλύτερος αδερφός και φίλος, γενικά ο καλύτερος σε όλα !

εύχομαι να είναι καλά εκεί που είναι και κάποια μέρα να συναντηθούμε γιατί ήδη μου λείπει πολύ... πάρα πολύ

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Καλως ηρθες:).Ειναι πολυ δυσκολο να αποφασισουμε εμεις για το τελος της ζωης του σκυλου μας,αλλα θελει μεγαλοψυχια να βαζουμε το θελω μας πισω απο το πρεπει του.

fenia-fenia

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
88
0
Θεσσαλονίκη
σας ευχαριστώ

παιδιά να`στε καλά! σας ευχαριστώ ειλικρινά από τα βάθη της καρδιάς μου.
το λυκάκι έπρεπε να ... προχωρήσει

σας ευχαριστώ ,με βοηθάτε πολύ... δεν φαντάζεστε πόσο!

την καλησπέρα μου