κακομαθημένος

zenio

Well-Known Member
4 Ιουνίου 2011
1.008
2.720
Δραμα
Με παρεξηγησες :)
Εγραψες για διαβασμα στο πρωτο σου ποστ, και ρωτησα αν το διαβασμα ηταν για πανελληνιες (αρα δυσκολο το προγραμμα σου) ή εξεταστικη (αρα παλεψιμο)

Δεν σε χαρακτηρισα σαν ανθρωπο, παρανοηση αν συνεβη κατι τετοιο, τη σταση σου απεναντι στο σκυλο χαρακτηρισα, και ΑΝ εχω δικιο μπορει για αυτο να υπαρχει αυτη η ασυνενοησια μεταξυ σας.

Απο αυτα που διαβαζω, εγω μεταφραζω κατι τετοιο, υπαρχουν εμπειροτερα μελη που ισως μπορουν να σου πουν περισσοτερα

Φιλικα

loukoumas

Active Member
22 Μαρτίου 2017
25
1
32
μωρέ οι πανελλήνιες ήταν παιχνιδάκι :p

Εντάξει απλά με το σκύλο μετακόμισα εδώ και κάτι μέρες, άλλο σπίτι άλλες συνθήκες, άλλα όλα.....δεν ξύπνησα μια μέρα μετά από 5 χρόνια να θέλω να αλλάξω το σκύλο γιατί ξαφνικά με κούρασε .......ζούσαμε αλλιώς......

Μπορεί να ναι και ο τρόπος γραφής μου, αλλά κάνουμε και λίγο πλάκα, στη τελική για το σκύλο μου μιλάω που γκρινιάζει, τέρμα ευχάριστο, μακάρι αυτά να ταν όλοι μας οι ''καημοί''........

loukoumas

Active Member
22 Μαρτίου 2017
25
1
32
ρε παιδιά εγώ φταίω για το νήμα? εγώ έθεσα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα και δεν πήρα απαντήσεις αλλά γενικά και αόριστα για πράγματα που γνωρίζω ήδη, αλλά οκ ο κάθε ένας ότι θέλει σχολιάζει......οκ έγραφα και διάφορες φλυαρίες που δεν χρειάζονταν αλλά οκ σκοτώστε με τώρα...

Vanessa99

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2017
250
282
Αα πες το έτσι ότι μετακόμισες πρόσφατα. Ίσως το σκυλάκι σου δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα. Δεν έχουν όλα τα σκυλιά την ίδια προσαρμοστικότητα.
Πάντως ακόμα και έτσι να είναι και το σκυλί σου σιγά σιγά προσαρμοστεί, εγώ θα του έκανα βασική υπακοή. Αν όχι με εκπαιδευτή, μόνη μου θα αφιερωνα πολύ χρόνο ώστε το σκυλί μου να με ακούει σε οσο το δυνατόν περισσότερες καταστάσεις γίνεται. Άλλο το να βαριέται μια φορά και να μην ακούσει και άλλο το να ακούει οπότε θέλει. Το πρώτο ειναι κομπλέ, το δεύτερο όμως όχι.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Καλα οι δυο φορες για ενηλικο σκυλο που εχει μπει σε προγραμμα δεν ειναι τραγικες γιατι οι περισσοτεροι που εργαζονται δυο φορες τα βγαζουν. Ανετα κρατιεται εκτος και εχει καποιο προβλημα ακρατιας. Εγω σταθηκα που αναφερεις για τσιμπουρια και που του τα βγαζεις. Για ποσα τσιμπουρια μιλαμε δηλαδη με τι συχνοτητα πιανει τσιμπουρια και αν το εχεις κανει καμια αομοτολογικη για ερλιχιωση. Του βαζεις καμια αμπουλα, τον ψεκαζεις με τιποτα, κανενα κολλαρο; Μην τον αφηνεις χωρις λουρι.

loukoumas

Active Member
22 Μαρτίου 2017
25
1
32
Ναι βρε βάζω αμπούλα, ε τότε έτυχε όπως είπα και με αμπούλα πάνε πάλι τα τσιμπούρια απλά ψοφάνε.........την λεϊσμανίαση φοβάμαι, τελευταία φορά μου πούλησαν αμπούλα και για τις σκνίπες, δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, αφού η αμπούλα δεν είναι απωθητικό.......?

Όσο για την βόλτα δεν γνωρίζω αν είναι θέμα υγείας, προφανώς όσο περισσότερο βγαίνει και δεν κρατιέται τόσο το καλύτερο......Τώρα ο κάθε ένας αποφασίζει αν μπορεί

Αα πες το έτσι ότι μετακόμισες πρόσφατα. Ίσως το σκυλάκι σου δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα. Δεν έχουν όλα τα σκυλιά την ίδια προσαρμοστικότητα.
Πάντως ακόμα και έτσι να είναι και το σκυλί σου σιγά σιγά προσαρμοστεί, εγώ θα του έκανα βασική υπακοή. Αν όχι με εκπαιδευτή, μόνη μου θα αφιερωνα πολύ χρόνο ώστε το σκυλί μου να με ακούει σε οσο το δυνατόν περισσότερες καταστάσεις γίνεται. Άλλο το να βαριέται μια φορά και να μην ακούσει και άλλο το να ακούει οπότε θέλει. Το πρώτο ειναι κομπλέ, το δεύτερο όμως όχι.
Το θέμα με την υπακοή και την αρχηγία είναι ότι αν για παράδειγμα είναι ελεύθερος και τον φωνάξω θα έρθει γιατί θέλει και όχι γιατί πρέπει να υπακούσει....αυτό με μπερδεύει λίγο....
Από την μια είναι καλό να θέλει να έρχεται , έκανα κόπο για να θέλει να κάνει πράγματα , από την άλλη δεν είμαι ο αρχηγός.......υπάρχουν και άλλες καταστάσεις αν τον δω πάνω στον καναπέ ας πούμε και του πω κατέβα , εκεί με φοβάται, κατεβαίνει από φόβο.....γιατί τον μάλωνα, δεν το κανα με θετικό τρόπο.......πάλι όμως δεν είμαι ο αρχηγός, έτσι δεν είναι? γιατί δεν θέλω να με φοβάται.....και το αποτέλεσμα είναι να χω και γρύλισμα πότε πότε με τους καναπέδες αν τον προκαλέσω........αλλο παράδειγμα είναι με κόκαλα που είχε εμφανίσει κτητικότητα, εκεί πήγα με θετικό τρόπο και το λυσα αυτό εντελώς.....πάλι όμως μου δίνει το κόκαλο γιατί θέλει και όχι γιατί πρέπει να υπακούσει γιατί είμαι αρχηγός.......

Δεν έχω βρει τις ισορροπίες ακόμα......και αυτή η βασική υπακοή , νομίζω ότι μπορώ να τον κάνω να ακούει περισσότερο.....γιατί όπως είπα δεν πολυασχολήθηκα, αλλά δεν ξέρω αν θα μαι αρχηγός......Χτες που βγήκαμε βέβαια και χοροπηδούσε και προσπαθούσα να τον έχω καθιστό, εκεί έγινα αρχηγός.......ούτε φόβος υπήρχε αλλά ούτε και ''oυυυ τι ωραία που περνάμε''......