κακη εμπειρια απο κτηνιατρο

17 Μαρτίου 2014
10
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΙ, ΜΠΑΣ Κ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Κ ΣΩΘΕΙ.. ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΙ Μ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ, ΕΜΕΤΟΥΣ, ΔΙΑΡΡΟΙΑ Κ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.. ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΙΤΣΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Μ Κ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.. Κ ΕΤΣΙ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ. Μ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΒΙΟΣΗ VIBRAMYCIN (ΧΩΡΙΣ ΕΝΤΕΛΗ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΓΤ Τ ΣΚΥΛΙ Μ ΔΝ ΕΧΕΙ ΕΡΛΙΧΕΙΑ) ΑΠΛΑ Τ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΕΣ Κ ΒΓΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑΑΖΑΡ 1/400, Κ ΠΩΣ ΔΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΖΩΤΙΚΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΧΑΜΗΛΟ ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗ. ΑΡΧΙΚΑ Μ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΜΙΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Κ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ.. (ΔΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ) Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΑΑΖΑΡ Μ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Κ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ Μ Τ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΗΤΑΝ Η ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ. Μ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Κ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ. Μ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ Τ ΣΚΥΛΙ Μ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΩ, ΓΤ "ΣΚΥΛΙ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ. Κ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ Μ.. (ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΓΙΑΥΤΟ) Κ ΠΩΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ Α4. Κ Μ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Κ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΩ ΚΑΛΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΠΤ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Κ ΗΜΟΥΝ ΕΡΙΣΤΙΚΗ Κ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΣΚΥΛΙ Μ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙ? ΟΤΑΝ ΞΕΩ ΟΤΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΑ. Κ ΡΩΤΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕ 1/400 ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ? ΦΥΣΙΚΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ Τ ΕΚΑΝΑ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΠΑΛΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ! ΤΕΛΟΣ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ (ΘΕΡΑΠΕΙΑ MILTEFORAN) , ΦΥΣΙΚΑ ΔΝ Τ ΕΚΑΝΑ ΓΤ ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ Μ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ Μ ΕΙΠΕ Τ ΣΚΥΛΙ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ Κ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ Κ ΠΩΣ ΔΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ Π ΕΧΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΙΜΙΑ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ LEISGUARD Κ ZILAPOUR Κ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ Κ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΓΤ ΑΝ ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.. ΔΛΔ ΑΥΤΟ Π ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, Κ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΙΜΙΑ, ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Κ ΘΑ Μ ΕΛΕΓΕ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤ ΕΙΠΑ..? ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.. ΑΣ Μ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΛΕΩ ΠΑΝΤΟΥ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ Μ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΤΑ ΘΥΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ "ΦΙΛΟΖΩΟΣ" ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΙΤΣΕΑΣ.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.918
Mένω άναυδη πραγματικά.

Περαστικά στην κούκλα σου και είμαι σίγουρη ότι θα πάει άριστα .

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Γεια σου Αντζελα και εδω. Καλωσηρθες :)

Ολα καλα θα πανε με τη μικρη.

Γραφε σε παρακαλω απο δω και περα με μικρα.

Last edited:

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Περαστικά της!!! Τι να πω για τον ''κτηνιατρο''. Αυτο που δεν είναι φιλόζωοι και προτείνουν απο τις πρώτες λύσεις την ευθανασία για κάτι που γιατρεύεται δε ξέρω πως να το σχολιάσω..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Αυτή όλη η ιστορία, δεν χρήζει γνωστοποίησης στον κτηνιατρικό σύλλογο;

Περαστικά στο σκυλάκι!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.918
Πρέπει να γίνει καταγγελία.
Εγώ προσωπικά, στην ελληνική πραγματικότητα που ζω, δεν ξέρω πολλούς με μικρό παιδί που αν άκουγαν έτσι από τον κτηνίατρο δεν θα πετούσαν τον σκύλο σε κανένα βουνό.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ναι και εγώ ειμαι της αποψης οτι πρεπει να γινει καταγγελια.
Παράγινε να θεωρούν ακομα και οι ιδιοι κτηνιατροι τα ζωα αναλώσιμα αντικειμενα.
Αγγελική, μην παραλειψεις να απευθυνθεις στον κτηνιατρικο σύλλογο. Ο άνθρωπος ειναι επικινδυνος και μπορεί να αποβει μοιραίος για αλλα ζώα που θα κουράρει.....

17 Μαρτίου 2014
10
0
Πρέπει να γίνει καταγγελία.
Εγώ προσωπικά, στην ελληνική πραγματικότητα που ζω, δεν ξέρω πολλούς με μικρό παιδί που αν άκουγαν έτσι από τον κτηνίατρο δεν θα πετούσαν τον σκύλο σε κανένα βουνό.
δν υπηρχε εριπτωση να τ εκανα.. αν ομως για καποιον λογο ηταν επικυνδινο για τ μωρο θα εμενε κ γω εξω μαζι της! θα εστηνα μια σκηνη κ θα την βγαζαμε εκει!

17 Μαρτίου 2014
10
0
Ναι και εγώ ειμαι της αποψης οτι πρεπει να γινει καταγγελια.
Παράγινε να θεωρούν ακομα και οι ιδιοι κτηνιατροι τα ζωα αναλώσιμα αντικειμενα.
Αγγελική, μην παραλειψεις να απευθυνθεις στον κτηνιατρικο σύλλογο. Ο άνθρωπος ειναι επικινδυνος και μπορεί να αποβει μοιραίος για αλλα ζώα που θα κουράρει.....
που μπορω να τ κανω? που πρεπει να παω??

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Αμα λένε τέτοιες μακακίες οι κτηνίατροι είναι να απορείς που παρατάνε άρρωστα ζωα στο δρόμο? Καλα δε ντρέπεται λίγο? Πόσους άραγε έχει πείσει να εγκαταλείψουν το σκύλο τους λόγω ''επικινδυνότητας''? ](*,)](*,)

17 Μαρτίου 2014
10
0
Αμα λένε τέτοιες μακακίες οι κτηνίατροι είναι να απορείς που παρατάνε άρρωστα ζωα στο δρόμο? Καλα δε ντρέπεται λίγο? Πόσους άραγε έχει πείσει να εγκαταλείψουν το σκύλο τους λόγω ''επικινδυνότητας''? ](*,)](*,)
πολλους α οτι φαινεται... :/