και τώρα τι κάνουμε????

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Οι βόλτες μας έχουν γίνει καλύτερες αλλά η βρυσούλα παραμένει κάτι την αγχώνει ακόμα.....

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ενώ ήμασταν σχετικά καλά συνέβει το εξής.... συναντήσαμε ένα ροττ και από το μέγεθος και μόνο η μικρή έκανε σαν τρελλή ήταν πολύ καλός ιδιοκτήτης και ένα πολύ καλύτερο ροττ αλλά ετούτη δεν θέλει δεν θέλει ακόμα!!!!! Κρίμα ρε γμτ

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Bρε παιδί μου, ηρέμησε!! Και μην περιμένειςμε το ρολόι στο χέρι να το ξεπεράσει! Μπορεί να πάρει βδομάδες! Εγω νομιζω οτι πρεπει να σταματησεις να ασχολείσαι με το θέμα.... κάνε βόλτες κανονικά και σταμάτα να ανυσυχεις για την αντιδραση του κάθε φορά που συναντάτε άλλο σκύλο..... Εγω θα προσπερνουσα σα να μη συμβαίνει τίποτα. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ! (μπορείς??:p:p) . Είμαι σίγουρη οτι του μεταδίδεις άγχος απλά και μόνο παρατηρώντας τις αντιδράσεις του! :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Οι εξελίξεις και τα σημερινά μας κατορθώματα!!!! Η μικρή έχει ηρεμήσει πάρα πολύ! Τα σαλάκια υπάρχουν αλλά έχουν μειωθεί κατά πολύ! Έχει αρχίσει τις γνωστές γλύκες και παιχνιδάκια με σκυλάκια στα κυβικά της μέχρι σήμερα! Και εδώ ταιριάζει.... "Pit bull μας τρόμαξε pit bull μας έφτιαξε"...
Στην απογευματινή μας βόλτα συναντήσαμε ένα παλληκάρι με ένα pit με λουρί κανονικά! Τσίτωσε η Μάιρα μόλις το είδε εγώ αδιάφορα συνέχισα αλλά πιο δίπλα μην συναντηθούνε και μου λέει ο ιδιοκτήτης πως είναι πολύ φιλικός ο σκύλος με δυό λόγια του λέω τι και πως και μου απαντάει "Φοβάται ε? θα στην ξεφοβίσω εγώ σε 2 λεπτά"! Μην πολυλογώ φαινόταν πως έχει κάνει εκπληκτική δουλειά με τον σκύλο του! Τα έφερε σε επαφή με εξαιρετικό τρόπο! Με βασικό όμως αυτο που λέγατε όλοι! Να μείνω αδιάφορη! Σε πολύ λίγο χρόνο (ρολόι δεν έχω οπότε θα σας γελάσω αν ήταν όντως 2 λεπτα...) ο Bruno έδινε φιλάκια στη Μαίρα και εκέινη έκανε τις αγκαλιές της! Το πιο όμορφο δε ήταν όταν του έιπε "Bruno.... μπράβο! έλα για φιλάκι".... Ε... ζήτησα και έγω φιλάκι από τον Bruno!!!!! και δεν μου το αρνήθηκε φυσικά!!!!

Σας τα λέω αφ' ενός για την ενημέρωση του θέματος για όλους όσους διάβασαν ή βοήθησαν αφ' εταίρου για να λέμε και τα όμορφα και θετικά όχι μόνο τα προβλήματα!!!! Και πάλι Ευχαριστώ!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97