και τώρα τι κάνουμε????

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μετά το χθεσινό περιστατικό η μικρή φοβάται και τη σκιά της στη βόλτα ήταν συνεχώς χάλια ενώ έκανε σαν τρελλή να βγούμε φοβάται!!! τι κάνω???

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Την αγνοείς και προσποιείσαι (πειστικά) οτι δε συμβαίνει τίποτα. Αν θες εσυ να βγείτε βόλτα, θα βγείτε.
Το προσπάθησα αυτό έτσι έκανα τη σέρνω κυριολεκτικά και μου έρχεται κρίμα....

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μην το κάνεις με διάθεση λύπησης (και ας την λυπάσαι). Κάντο όπως θα το έκανες αν δεν είχε λόγο να αντιδρά έτσι. Σαν να "σκάλωσε" ξαφνικά και εσύ να πρέπει να συνεχίσεις για να την ξεκολλήσεις... Μπορεί να σου φαίνεται άδικο να την ζορίσεις, αλλά με το να τη λυπάσαι και να πας "με τα νερά της" δεν θα την βοηθήσεις. Καταλαβαίνουν την ψυχολογία μας και επηρεάζονται ;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ρίξε και κανα τρεξιματάκι, και κανα πηδο, πες και κανα τραγουδάκι (βοηθάει εσένα να μπεις στην κατάλληλη διάθεση) και μην το πολυσκέφτεσαι!! :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ρίξε και κανα τρεξιματάκι, και κανα πηδο, πες και κανα τραγουδάκι (βοηθάει εσένα να μπεις στην κατάλληλη διάθεση) και μην το πολυσκέφτεσαι!! :)
Αχαχαχα. Καραγκιόζηδες μας κάνουν τα σκασμένα! :p

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
οντως καταλβνουν την διαθεση μας καθε στιγμη!
ο δικος μου οταν κανει κατι κ με εκνευριζει οσο και να θελω δεν μπορω να το κρυψω!
η αν γινει κατι και νιωθω ανυσηχος ξανα το καταλαβνει κιας μην κανω κατι διαφορετικο!
προσπαθησε να αλλαξεις την δικη σου ψυχολογια και θα δεις οτι το σκυλι σου θα το καταλαβει και θ8α αλλαξει κ η δικη του αυτοματος!
εσυ εισαι ο αρχηγος!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΡΕΛΛΗ!!!! Με το που συναντήσαμε σκύλο.... πήδηξε πάνω μου με τη μια.... δεν αντέδρασα αλλά...την γύρισα σπίτι σειρόμενη τώρα???

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τραγούδι είπες?? :D

Σοβαρά τώρα, βρες κανα ήσυχο σκυλάκι να βγείτε μαζί βόλτα να ξανασυνηθίσει....:) Θα της περάσει, που θα πάει.

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Πετα το σκυλι στο αυτοκινητο πανε μια βολτα,παρκαρε σε ενα πολυσυχναστο δρομο ανοιξε τα παραθυρα καθησε 20-30 λεπτα,μετα βγαλτην εξω βγες ομως πρωτα εσυ,το ολο πρεπει να γινει και εσυ να εισαι εντελως αδιαφορη.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πάλι προσπάθησα να βγούμε και τραγουδάκια και αδιαφορία και όλα είναι κολλημένη πάνω μου δεν μπορώ να πάω κάπου μακριά σήμερα για να τη βάλω στο αυτοκίνητο.... και όσο είμαστε σπίτι είναι κυριολεκτικά κολλημένη πάνω μου

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Να ερθω με τον Μπλανκυ?Πεμπτη βραδακι μπορω.Δε νομιζω να υπαρχει σκυλι που να τον φοβαται χαχα

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Να ερθω με τον Μπλανκυ?Πεμπτη βραδακι μπορω.Δε νομιζω να υπαρχει σκυλι που να τον φοβαται χαχα
Να σαι καλά κοπέλα μου!!!! ειλικρινά ευχαριστώ! ελπίζω πως θα πάμε καλά! ανεξάρτητα όμως είστε πάντα ευπρόσδεκτοι

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Και η Nellίτσα μου προσφέρεται ιδιαιτέρως για φοβίες, ντροπές, επιθετικότητα κλπ.
Αλλά δεν έχω μεταφορικό ώστε να έρθω και δεν μπορώ πριν το Σάββατο.
Αν δεν έχει συνέλθει ως τότε, το Σάββατο κερνάμε βολτίτσα και καφέ στο Άλσος της Ν.Φιλαδέλφειας :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ευχαρίστως! Αυτό κανονίζεται! Έτσι όπως πάμε μας βλέπω να μαζευόμαστε όλοι και καλά για κοινωνικοποίηση και η Elli να λείπει! :D

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλημέρα! Καλύτερα είναι σήμερα νωρίς νωρίς που βγήκαμε ήταν πιο ζωηρή! Δεν υπάρχει ψυχή βέβαια τόσο πρωί! Θα δούμε και αργότερα κατά τις 12 που θα γυρίσω από το μάθημα

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Λοιπόν! Σαφώς βελτιωμένη η κατάσταση σε σχέση με χθές αλλά το στρεσσαρισματάκι της το έφαγε! Το κατάλαβα από την βρύσουλα που άνοιξε!!! Σαλάκια ατελείωτα! Αλλά σήμερα δεν της έδωσα καμία σημασία! Σκυλάκι δεν συναντήσαμε για να δω αντιδράσεις αλλά λίγο λίγο μάλλον καλά θα πάμε! Άντε να δούμε! Να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον και τις συμβουλές!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97