ιδανικη εποχη για κουταβι

loulouna

Member
3 Απριλίου 2016
7
3
27
Καλημερα :)
Χρειαζομε την βοηθεια σας...εχω ενα ομορφο σκυλακι παρολα αυτα θα ηθελα ακομη ειναι..εχω σκεφτει την φιλοζωικη αλλα γνωριζω οτι εκει τα σκυλια ειναι μεγαλα σε ηλικια 1-2 χρονων ενω εγω θελω κουταβακι...θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας για το πια ειναι η καταλληλη εποχη οπου να μην υπαρχουν πολλες αρρωστιες και να φερω ενα κουταβι στο σπιτι

Ευχαριστω :)

17 Νοεμβρίου 2015
140
223
50
Καλημερα :)
Χρειαζομε την βοηθεια σας...εχω ενα ομορφο σκυλακι παρολα αυτα θα ηθελα ακομη ειναι..εχω σκεφτει την φιλοζωικη αλλα γνωριζω οτι εκει τα σκυλια ειναι μεγαλα σε ηλικια 1-2 χρονων ενω εγω θελω κουταβακι...θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας για το πια ειναι η καταλληλη εποχη οπου να μην υπαρχουν πολλες αρρωστιες και να φερω ενα κουταβι στο σπιτι

Ευχαριστω :)
Υπάρχουν πάρα πολλά κουταβάκια στις φιλοζωϊκές,είναι κουταβάκια που κάποιοι καλοί άνθρωποι τα είχαν πετάξει στα σκουπίδια!Κατά τη γνώμη μου αν έχεις όρεξη δεν υπάρχουν κατάλληλες εποχές....αλλα αν δεν υπάρχουν στρωμένα χαλιά στο σπίτι θα είναι καλύτερα!!

loulouna

Member
3 Απριλίου 2016
7
3
27
Θα ψαξω αν ειναι σε αλλες φιλοζωικες διοτι στην περιοχη μου ειναι μεγαλα...γνωριζεις την καλυτερη εποχη για κουταβι ; την εποχη που δεν υπαρχουν πολλες αρρωστιες ;

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Σε σπίτι που περάσει σκυλί με τύφο, καμιά εποχή δεν είναι καλή για κουτάβια αν δεν περάσει ένας χρόνος... Καλημέρα και περαστικά στο μωρό σου :(

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Δεν είναι σαν τα πατατάκια τα κουτάβια ξέρεις... "κανεις δεν μπορεί να έχει μόνο ένα"

Εχεις χασει ήδη ενα απο τύφο, το δευτερο προσπαθεί το κακομοιρο να την παλέψει και πριν δεις τι θα απογίνει συζητάς και για άλλο???

Λίγη σοβαρότητα και ωριμότητα παρακαλώ!!! Δεν ειναι λουτρινα οσο γλυκούλικα και ομορφούλικα και αν ειναι!!!!!