θεωρειται αρπαγη;;;

αναιλ

Member
24 Αυγούστου 2013
15
0
οπως στα λεει και ο east
και εδω ειχαν βουτηξει ενα λαμπρατορακι απο αυλη και ειχαν πει οτι το βρηκαν μονο σε μια πλατεια.οσο αγωνα και να εκανε ο ιδιοκτητης το εδωσε αλλου η φιλοζωικη,το τσιπαρανε (οι νεοι ιδιοκτητες και ολα τα σχετικα).
εχει γινει μυνηση αλλα απο οτι φαινετε δεν θα παρουν ποτε το κουταβι πισω.
τι σε κανει αν πιστευεις οτι θα πληρωσει για μυνηση η κατι τετοιο οταν δεν πληρωνε για να εχει καλα το σκυλακι;;;απλα ετοιμασου αν το θελει πισω να αντεξεις τον ψυχολογικο πολεμο,δεν πιστευω οτι θα σου κανει κατι αλλο.
αμε τι;;; χαχα..

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Εσυ ferozasea!
Δυο φορες εχω κρατησει σκυλι που αλλος νομιζε οτι ειναι δικο του κ τις δυο τπτ αλλο δεν εγινε, με τον εναν πλεον λεμε κ Καλημερα!
Ο πρωτος ηταν ειδικη περιπτωση, αστον στην ακρη.
Ο δευτερος ηρθε στην πορτα μου κ ισχυριζοτανε οτι το σκυλακι που εχω μεσα ειναι δικο του (το σκυλι γεγονος ειχε ερθει μονο του- χωρις λουρι, ελαφρως υποσιτισμενο αλλα υγειεστατο κ καθαρο)

Φερε το σκυλο οχι δεν στον δινω, θα σου φερω την αστυνομια, φερτην του λεω εγω.
Ερχονται οι μπατσοι.... μπλα μπλα μπλα, κυριε εχετε χαρτια για το ζωο? Την παπια αυτος.
Εσεις εχετε? Φυσικα! Του βγαζω το βιβλιαριο με την φωτογραφια (το ειχα βγαλει μια βδομαδα νωριτερα, οταν δλδ ο σκυλος ειχε μεινει μαζι μου 2-3 μερες) το βιβλιαριο ειχε πανω τα στοιχεια μου.
(πανε χρονια πριν, οποτε μην σας κανει εντυπωση τα περι μη τσιπαρισματος)

Μας συγχωρειτε για την ενοχληση μου λενε, τον παιρνουνε στην ακρη, κυριε εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τπτ, αν νομιζετε οτι μπορειτε να αποδειξετε καπως οτι ο σκυλος ειναι δικος σας κυνηγηστε το δικαστικα, αλλα συμβουλευτειτε ενα δικηγορο"

Μετα αρχιζει με το καλο, δεν το εδινα.
Μετα πλακωθηκαμε στο βρισιμο κ αρχισανε οι απειλες δεν τον εδωσα....
στα χερια δεν ηρθαμε με αυτον παντως.

Οταν ειδε οτι δεν μασαω ουτε απο κει ειπε κ την ατακα "αντε κρατα τον να δω τι θα καταλαβεις..... παντως να ξερεις χεζει πολυ κ αν δεν του ανοιγεις την πορτα να βγαινει τα κανει εξω, θα στην κανει βοθρο την αυλη" !!!!!!!!

Κατι χρονια μετα, περασα εξω απο το σπιτι του μαζι με το σκυλο.
Βγαινει εξω κ μου λεει "Καλημερα, ωραιος σκυλαρος" κ του απανταω "ο.... δικος σου ειναι! καλημερα κ σε σενα"
Καγκελο ο τυπος..... εκτοτε για το σκυλο δεν ξαναμιλησαμε για το σκυλο, μια καλημερα την λεμε.

Το ζωντανο εμεινε μαζι μου ως τα βαθια του γεραματα!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μα είσαι και εσύ ρε east49 προκλητικος 'ο δικός σου σκύλος ειναι, καλημερα" χχααχαχαχαχαχα

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Εύγε!

Αυτός δεν είχε βιβλιάριο;
Tιποτα απολυτως δεν ειχε.
Οσο ανηκε σ'αυτον μπορουσε να ανηκει κ σε αλλα 10εκατομυρια Ελληνες που θα ερχοντουσαν με τον ιδιο τροπο να πουνε "αυτο ειναι το σκυλι μου"
Σημειωσε οτι ουτε αγγελιες ειχε βαλει οτι το εχασε, ουτε το ειχε δηλωσει σε καμια αστυνομια κτηνιατρο περιοχης κλπ........

Ο δε αλλος, η "αλλη περιπτωση" ο σκυλος ηταν "δικος του" ακριβως οσο ειναι κ της κυριας αυτης τωρα το σκυλι του θεματος......
Τιποτα δεν μπορεσε να κανει κι αυτος πρακτικα μονο που μου βγηκε λιγο ποιο τσαμπουκας......

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Μα είσαι και εσύ ρε east49 προκλητικος 'ο δικός σου σκύλος ειναι, καλημερα" χχααχαχαχαχαχα
Κοιτα, προσωπικα δεν εχω μαθει να κρυβομαι, δεν εχω να κρυψω κατι γενικα.
Οποτε πιστευω οτι ειναι καλυτερο το φορα παρτιδα, οταν εχεις κ την καλυψη του νομου, γιατι ετσι κοβονται οι ψευτομαγκιες κ οι πουστικες απειλες κλπ.

Που να δεις την αλλη σκυλιτσα που της εδωσα τελικα το ονομα της γυναικας του "ιδιοκτητη" της......
Να φωναζω εγω την σκυλιτσα κ να βγαινει η κυρατσα του στο μπαλκονι.....
Εκει να δεις εργο.

Καμια φορα δεν εχει σημασια τι πραγματικα εγινε, αλλα τι μπορεις να αποδειξεις.
Εγω μπορουσα να αποδειξω οτι ο σκυλος μου ανηκει.
Εκεινοι με κανεναν τροπο.
Φυσικα απο κει κ περα εχει σημασια ποσο μασας σε απειλες, σε ψευτοτσαμπουκαδες η κ σε κανονικους, μιας κ αν θελει ο αλλος να το λυσουμε το θεμα στα χερια, παλι προβλημα δεν εχω......
Η ουσια ειναι οτι οταν αυτο που σου επιβαλλει η συνειδηση το προστατευει κ ο νομος, δεν υπαρχει περιπτωση να μην το κανω μεχρι τελους......

Αν ερχοτανε ποτε κανεις με ολα τα χαρτια κ τα μετρα που επρεπε με αφισες κλπ κ εψαχνε το σκυλο του που ειχε χαθει κ δεν ειχα λογο να πιστεψω οτι τρεχει κατι αλλο(σημειωσε κ την παραμετρο του ο σκυλος να γνωριζει αυτον που ερχεται κ να χαιρεται) δεν τρελαθηκα να μην τον δωσω.....

Επισης σκυλος που βρισκεται αδεσποτος κ αποδυκνυεται οτι ανηκει καπου κ τον κρατας (κ καλα με το ζορι) νομιζω οτι νομικα λεγεται υπεξαιρεση κ οχι κλοπη αλλα αυτο θα το ξερεις καλυτερα απο μενα σιγουρα......

IrAr

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2012
208
5
Να προσθέσω κάτι για το τσιπάκι μιας και όλα τα άλλα έχουν υπερ αναλυθεί. Είχαμε ένα σκυλάκι πολύ μεγάλο σε ηλικία αλλά τσιπαρισμένο.

Είχαμε.... Δυστυχώς δεν την έχουμε πια....

Σε μια ερώτηση προς τον κτηνίατρο σχετικά με το τσιπάκι της και τη διάρκειά του να είχε πει τα εξής. Ότι ώς υλικό δεν έχει ημερομηνία λήξης ούτε είναι δυνατό να χαλάσει με κάποιο τρόπο. Παρόλα αυτά επειδή κανείς δεν ενημερώνει τον αρμόδιο φορέα για το θάνατο ενός σκύλου ώστε να σβηστεί και το τσιπάκι του απο τη λίστα περιοδικά μετά το πέρας κάποιων ετών (πολλών) σβήνονται τα τσιπάκια απο τη λίστα. Του είχε τύχει σκύλος πολύ μεγάλος σε ηλικία που ενώ ήταν τσιπαρισμένος και καταχωρημένος να εμφανίζεται ξαφνικά ακαταχώρητος.

Εγώ θα έλεγα απλά να ελέγχεται περιοδικά την καταχώρηση του τσιπ στα ηλικιωμένα σκυλάκια σας.

mountain

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2013
66
3
Εγω προσωπικα σε θαυμαζω για αυτο που εκανες.Σε μια χωρα που τιποτα δεν λειτουργει .... Ακούστηκαν παντως πολλες αποψεις και νομιζω οτι ολοι εχουν δικιο και για αυτο δεν συμπληρώνω κατι παραπανω γιατι εχουν ειπωθει ολα. Προσωπικα στο ξαναλέω πιστευω οτι γλυτωσες μια ψυχουλα.

αναιλ

Member
24 Αυγούστου 2013
15
0
Εγω προσωπικα σε θαυμαζω για αυτο που εκανες.Σε μια χωρα που τιποτα δεν λειτουργει .... Ακούστηκαν παντως πολλες αποψεις και νομιζω οτι ολοι εχουν δικιο και για αυτο δεν συμπληρώνω κατι παραπανω γιατι εχουν ειπωθει ολα. Προσωπικα στο ξαναλέω πιστευω οτι γλυτωσες μια ψυχουλα.
ετσι λεω και εγω οσο για την υποτιθεμενη ιδιοκτητρια τιποτα στη κοσμαρα της σε ευχαριστω .......

αναιλ

Member
24 Αυγούστου 2013
15
0
:maria::maria::maria:*bobmarley*8-[8-[
ναι αμε !!!!! και τσιπακι ειχε και γεματο πληγες ειχε απο τους ψυλλους και βρωμικο ειχε!!!!!αλλα το σπουδαιοτερο ,και τωρα ρε παιδια χωρις πλακα καθολου μα καθολου βρε κανενα ενδιαφερον απο δαυτην .. εγω ομως το πρωι πηγα στα τζαπμο και του σαμαρακι χαχαχα πλακα δε ξερω πως να του το βαλω και αυτο καθεται το χαζο και καμαρωνει και αρωμα του πηρα και μαλακτικη κρεμα ..τωρα βεβαια με εναν φοβο πιστευω τα προιοντα να ειναι ελεγμενα...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.757
7.935
Είχε τσιπάκι; Αν ναι κράτα το νούμερο κάλεσε στον κτηνιατρικό σύλλογο και πες τους ότι θες να μάθεις αν καταχωρήθηκε και δες αν είναι καταχωρημένο σε κάποιο όνομα.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Είχε τσιπάκι; Αν ναι κράτα το νούμερο κάλεσε στον κτηνιατρικό σύλλογο και πες τους ότι θες να μάθεις αν καταχωρήθηκε και δες αν είναι καταχωρημένο σε κάποιο όνομα.
ειρωνικά το λέει μαλλον

εγώ θα ελεγα να το βγάλει φωτογραφία και να μας το παρουσιάσει σιγά σιγά!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
ναι αμε !!!!! και τσιπακι ειχε και γεματο πληγες ειχε απο τους ψυλλους και βρωμικο ειχε!!!!!αλλα το σπουδαιοτερο ,και τωρα ρε παιδια χωρις πλακα καθολου μα καθολου βρε κανενα ενδιαφερον απο δαυτην .. εγω ομως το πρωι πηγα στα τζαπμο και του σαμαρακι χαχαχα πλακα δε ξερω πως να του το βαλω και αυτο καθεται το χαζο και καμαρωνει και αρωμα του πηρα και μαλακτικη κρεμα ..τωρα βεβαια με εναν φοβο πιστευω τα προιοντα να ειναι ελεγμενα...
,,,,,,,,,
αρωμα και μαλακτικη κρεμα για σκυλο και μαλιστα απο το τζαμπο...?? ειναι αυτο που λενε ,,,, καινουργιο κοσκινακι μου και που να σε κρεμασω,,,,, τα αρωματα σε σκυλο καλο δεν κανουν μονο αλλεργικα,, χωρια που τρελλενονται με ολα τα εντονα αρωματα που εμεις ουτε καν τα αντιλαμβανομαστε απο ενα μετρο,,,

αναιλ

Member
24 Αυγούστου 2013
15
0
,,,,,,,,,
αρωμα και μαλακτικη κρεμα για σκυλο και μαλιστα απο το τζαμπο...?? ειναι αυτο που λενε ,,,, καινουργιο κοσκινακι μου και που να σε κρεμασω,,,,, τα αρωματα σε σκυλο καλο δεν κανουν μονο αλλεργικα,, χωρια που τρελλενονται με ολα τα εντονα αρωματα που εμεις ουτε καν τα αντιλαμβανομαστε απο ενα μετρο,,,
οχι ρε παιδια κι αλλες φορες ειχα σκυλακια χαχαχα...εχω και εναν τζομπανοσκυλο χεχε... τον μαζεψα εξω απο το σπιτι μου αλλα δεν υπαρχει τετοιος φυλακας .. ,και μετα σου λενε ρατσες γνησιοτητα καλα κουραφεξαλα ..οσο για το τσιπακι φυσικα και δεν ειχε......

Last edited by a moderator:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.033
Νεότερο μέλος
Stepsn