θεμα για κηπο και μπαλκόνι

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Πράγματι θυμάμαι και εγώ πως έχουν υπάρξει σχόλια για το jr συγκεκριμένα που λενε πως δεν είναι το ιδανικό σκυλί για διαμέρισμα λόγω μεγάλης ενέργειας.

Βασικά αν έχεις κήπο ή αυλή μπορείς να "τρέχεις" εκεί τον σκύλο σου και να μην χρειάζεται να ψάχνεις έξω για ασφαλή μέρη για να παίξετε με το μπαλάκι..
Αυτό είναι ένα συν όπως το βλέπω εγώ.
Βεβαια οι βόλτες εννοείται πως παραμένουν ίδιες ίσως όμως χαμηλότερης έντασης..

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
αυτο δεν το ξερα νομιζα οτι ολα τα σκυλια πηγαινουν λιγακι στην αυλη και μετα παλι μεσα..
Κι ο δικός μας Ε.Π. έρχεται λιγουλάκι μέσα και μετά πάλι έξω. ;)

Τα περισσότερα σκυλιά έχουν προτεραιότητα να είναι μαζί μας. Κάποιες φυλές όμως είναι λιγότερο ανθρωποκεντρικές. Επίσης κάποια σκυλιά ενώ έχουν περίσσεια ενέργεια έξω, μέσα στο σπίτι αράζουν ήρεμα ενώ άλλα, όσο και να εκτονωθούν σε βόλτα, συνεχίζουν τα τρέχουν πάνω κάτω μέσα στο σπίτι. Tα JRT είναι από αυτά που συνεχίζουν. :D

Εγώ έχω δυο σκυλιά για τα οποία θεωρώ ότι το διαμέρισμα είναι απαγορευτικό και θα ήταν αμαρτία να κλειστούν μέσα, όσο κι αν βολτάραμε έξω. Είμαι πολύ τυχερή γιατί το border collie μου έχει διακόπτη off, αλλά δεν είναι όλα έτσι. Και μεταξύ τους τα σκυλιά μου πάλι έχουν διαφορετικές ανάγκες. Για το bc πρέπει να κάνουμε πρακτική στον κήπο με μπαλάκια κι εμπόδια ενώ ο Ε.Π. επιβάλεται να πάει έξω βόλτα. Οπότε χρειζόμαστε και κήπο και βόλτα καθημερινά.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Επίσης κάποια σκυλιά ενώ έχουν περίσσεια ενέργεια έξω, μέσα στο σπίτι αράζουν ήρεμα ....
Ετσι ακριβως ειναι η Ηρα. Εξω ειναι σαν δαιμονας και μεσα στο σπιτι ειναι αραχτό αγγελουδι.
Οφειλεται βεβαια και στο οτι οταν ειναι εξω φροντιζω να τη κουραζω πολυ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog