θελω να φερω σκυλο απεξω

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ας πουμε οτι θελω να φερω σκυλο απο την σουηδια!
εκτος απο τις εταιριες (αμα ξερετε καμια καλη πειτε το) πως αλλιως γινετε?
αυτος ο εκτροφεας που μαρεσει του κοστιζει καπου στα 300 ευρω για αμερικη

υ.γ καποτε ειχα ξανακανει την ιδια ερωτηση αν καποιος μπορει να βρει το τοπικ ας το κανει merge

υ.γ 2 οχι δεν θα το παρω ακομα αλλα φτιαχνω το κουστουμακι !

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Aπό τον αποστολέα εξαρτάται ... αυτός το κανονίζει. Αν βρει απ'ευθείας πτήση, είναι περί τα 3-4 κατοστάρικα ... αν όχι ανεβαίνεις ... δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ούτε να το κανονίσεις εσύ. υπολόγιζε 600 Ευρώ να είσαι μέσα ...

lovezizou

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2007
61
0
Sir-elric, εφερα τον σκυλο μου τον Ιουνιο απο Ιταλια. Ο εκτροφεας χρεωνε περιπου 300 με 400 Ευρω για να το στειλει αεροπορικως με cargo ( δεν εχουν ολες οι εταιριες cargo με κλιματισμο ) αλλα δεν τα στελνουν καλοκαιρι στις ζεστες ή χειμωνα στα πολυ κρυα. Το βρηκα πιο φτηνο να τπ παρουμε οι ιδιοι και να το φερουμε. Πληρωσαμε 160 Ευρω με Aegean συν 50 να ταξιδεψει on board στο crate του. Απλα επρεπε να ειχε ολα τα σωστα εγγραφα και βιβλιαρια υγειας αλλα στο τελος το κουταβι ταψιδεψε με μινιμουμ ταλαιπορια. Πήγε ο αντρας μου το πρώι, εκανε μια βολτα Ρωμη και μετα το εφεραν οι εκτοφεις στο αεροδρομιο και γυρισε το βραδυ.

Θα σου προτεινα να μην φερεις τον σκυλο σου απο πολυ μακρια γιατι οσο να'ναι στην ηλικια αυτη ταλαιπορουνται περισσοτερο. Ψαξε και βρες εκτροφεις οπως Ιταλια, Ελβετια και Αγγλια.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
συμφωνώ και εγώ με τον/την lovezizou.καλύτερα να πας μόνος σου.Ασε που αν δεν είσαι εσύ εκεί ποιος ξέρει πώς και πότε θα το βγάλουν το σκυλι από τον χώρο αποσκευών ενώ άμα είσαι εκεί όλα γίνονται πιο γρήγορα :)