θα παρω γιορκσαιρ τεριε(οταν μαζεψω λεφτα..)

Status
Κλειδωμένο θέμα

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ωραία συζήτηση (αν και κάποιες φορές μου θύμισε διάλογο κωφών) και οτι καλύτερο για να μας φτιάξει καινούργιο συκώτι μεσημεριάτικα! Luna και Galazio δώσατε ρέστα! :paja1:

Μπορεί να έχω λιώσει με τον Lazaros kennel αλλά νομίζω πως μετά την αποκαθήλωση του θα πρέπει να αποκαταστήσουμε την φήμη και το όνομα του (Εδώ ανεστηθη ο Kos και ο Teo, ο Λάζαρος θα έμενε «τεθνηκώς δεδεμένος τους πόδας και τας χείρας»)? :p

Ας ψάλλουμε λοιπόν όλοι μαζί με κατάνυξη:
"Την κοινήν Ανάστασιν προ του σου Πάθους πιστούμενος, εκ νεκρών ήγειρας τον Λάζαρον, Χριστέ ο Θεός!"
Ευλογησον!
:D:D:D

Καλή τύχη και από μένα μιχαελα και με το καλό να πάρεις το πτυχίο σου! :)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
"Την κοινήν Ανάστασιν προ του σου Πάθους πιστούμενος, εκ νεκρών ήγειρας τον Λάζαρον, Χριστέ ο Θεός!"
Ευλογησον!
Βοήθειά μας....:p:p:D:D

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
Ωραία συζήτηση (αν και κάποιες φορές μου θύμισε διάλογο κωφών) και οτι καλύτερο για να μας φτιάξει καινούργιο συκώτι μεσημεριάτικα! Luna και Galazio δώσατε ρέστα! :paja1:

Μπορεί να έχω λιώσει με τον Lazaros kennel αλλά νομίζω πως μετά την αποκαθήλωση του θα πρέπει να αποκαταστήσουμε την φήμη και το όνομα του (Εδώ ανεστηθη ο Kos και ο Teo, ο Λάζαρος θα έμενε «τεθνηκώς δεδεμένος τους πόδας και τας χείρας»)? :p

Ευλογησον!

Καλή τύχη και από μένα μιχαελα και με το καλό να πάρεις το πτυχίο σου! :)
ρε συ δεν το πιανω αυτο με το λαζαρο...:confused::confused::confused:βοηθεια:confused::confused::confused::confused::confused:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Ευλογησον!
αμα δευρει εξω ο λαζαρος,
σου πω εγω μετα που κοροιδευεις!.....

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
εχω την αοσθηση πως κανεις εδω μεσα δεν τον θεωρει σοβαρο εκτροφεα απο τη στιγμη που μιλαει απο Γ.Π μεχρι τζακ ρασελ και γιορκι...φανταζομαι!

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
HTML:
εχω την αοσθηση πως κανεις εδω μεσα δεν τον θεωρει σοβαρο εκτροφεα απο τη στιγμη που μιλαει απο Γ.Π μεχρι τζακ ρασελ και γιορκι...φανταζομαι!
ααααα τωωωωωωτα καταλαβα.ε δεν το ηξερα..οσο ζω μαθαινω...:D:D:D:D

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
βρε κοριτσάκι μου,γιατί να το ρισκάρεις και να πάρεις ένα σκύλο που δεν ξέρεις από που προέρχεται,τι προβλήματα υγείας θα σου βγάλει και τι συμπεριφορά θα έχει.επίσης που δεν ξέρεις πόσο μικρούλη θα το έχουν αποτην μαμάκα του και σε τι συνθήκες έχει ταξιδέψει ...και άν το φέρεις σπίτι και είναι σοβαρά άρρωστο,οκ μπορεί να έχεις τα μέσα να το νοσηλεύσεις,αλλά ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?
μια φίλη έχει ενα γιόρκι,που της το καναν δώρο και προχτές που το κοίταζα προσεκτικά...μοιάζει πολύ με γιόρκι δε λεω.από συμπεριφορά δε....απο μικρό....καμία σχεση με αυτά που έχω διαβάσει σχετικά με την ράτσα

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
αχχααχχααχχαχαχαχ εχω πεθανει στο γελιο...Μιχαελα μ'αρεσει ο τροπος που ρωτας...τι λεω και το εννοω,χωρις καμια δοση ειρωνιας!:D:D

P.s καλα κανεις και ρωτας...ουτε εγω ξερω ποιος ειναι ο Σπυρος!

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
βρε κοριτσάκι μου,γιατί να το ρισκάρεις και να πάρεις ένα σκύλο που δεν ξέρεις από που προέρχεται,τι προβλήματα υγείας θα σου βγάλει και τι συμπεριφορά θα έχει.επίσης που δεν ξέρεις πόσο μικρούλη θα το έχουν αποτην μαμάκα του και σε τι συνθήκες έχει ταξιδέψει ...και άν το φέρεις σπίτι και είναι σοβαρά άρρωστο,οκ μπορεί να έχεις τα μέσα να το νοσηλεύσεις,αλλά ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?
μια φίλη έχει ενα γιόρκι,που της το καναν δώρο και προχτές που το κοίταζα προσεκτικά...μοιάζει πολύ με γιόρκι δε λεω.από συμπεριφορά δε....απο μικρό....καμία σχεση με αυτά που έχω διαβάσει σχετικά με την ράτσα
ενταξει η συμπεριφορα διαμορφωνεται απο διαφορους παραγοντες πιστευω αλλα δικιο εχεις δεν θα παρω οτι να΄ναι..και απο που το ειχαν παρει το δικο της?απο πετ η απο εκτροφεα η απο καπου αλλου?

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
αχχααχχααχχαχαχαχ εχω πεθανει στο γελιο...Μιχαελα μ'αρεσει ο τροπος που ρωτας...τι λεω και το εννοω,χωρις καμια δοση ειρωνιας!:D:D

P.s καλα κανεις και ρωτας...ουτε εγω ξερω ποιος ειναι ο Σπυρος!
ε μα νεο μελος ειμαι δεν εχω μπει ακομα στα ενδοτερα.μορφωστε με οσο μπορειτε..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μιχαελα

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2009
412
0
...δεν καταλαβες...δεν το ειπα ειρωνικα...γουσταρω το στυλ που ρωτας!ειλικρινα!:):)
ναι βρε σε πιστευω..και φιλοι μου μου το εχουν πει γιατι προφανος ετσι ρωταω και οταν μιλαω..:p:p:p

tinanef

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2009
246
0
Θεσσαλονίκη
ενταξει η συμπεριφορα διαμορφωνεται απο διαφορους παραγοντες πιστευω αλλα δικιο εχεις δεν θα παρω οτι να΄ναι..και απο που το ειχαν παρει το δικο της?απο πετ η απο εκτροφεα η απο καπου αλλου?
απο κάποιον μεσάζοντα έμπορο.
μην βιάζεσαι και ψάξε καλά το θέμα.καλύτερα να περιμένεις (ευκαιρία να μαζέψεις και χρήματα)και να αποκτήσεις ένα σωστό και υγιή κατοικίδιο με το οποίο θα περάσεις τα υπόλοιπα 15 χρόνια της ζωης σου

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Αρχικό μήνυμα απο μιχαελα
ρωτησα σε εκτροφειο σπυρου φερεκιδη,λαζαρος κεννελ, και στο greenisland.

αυτος ο λαζαρος!
Και αυτός ο σπύρος!!!

Δεν παρακολουθείτε, δεν παρακολουθείτε!!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα