θα ηθελα τη βοηθεια σας....jack russell

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
επισης ειμαι της αποψης οτι καποια γονιδια εκφραζονται με τη επιρροη του περιβαλλοντος..
αν έγραψες αυτό και πιο πριν και δεν το κατάλαβα εγώ, σου ζητάω συγνώμη, κατάλαβα διαφορετικά πράγματα προφανώς.
Και βέβαια φυσικά ένα υπάρχον σε ομοζυγωτία γονίδιο μπορεί να μην εμφανιστεί σε ένα περιβάλλον ή μία επιβαλλόμενη συνθήκη αλλά αυτό είναι τόσο πρακτικό όσο και θεωρητικό μιας και απαιτεί γνώσεις, εξετάσεις και ενδεχόμενα πειραμάτων όπου πλέον μιλάμε για αντιμετώπιση του σκύλου ως πρότυπο ζώο και όχι ως οικόσιτο.

Εντούτοις όμως τα ψυχοσωματικά υπόκεινται αλλού και δεν αφορούν το σκύλο, τουλάχιστον όχι στο θέμα που συζητάμε.

Ευελπιστώ πως δεν παρεξήγησες τίποτε απ' ό,τι έγραψα παραπάνω, η προσωπική μου θέση είναι σαφής σε όλα τα ποστ. Με αφορά το καλό του σκύλου και η μη διαιώνιση ενός προβλήματος όπως αυτό της σκυλοπαραγωγής αντί της επιλεκτικής εκτροφής με στόχο τη διατήρηση και πιθανά τη μεταστοιχείωση χαρακτηριστικών.

Πέραν αυτών, το που έχεις μεγαλώσει και που ζεις είναι πασιφανές πως δε με αφορά αν και θα ήθελα να σκεφτείς το γεγονός πως το μεγάλωμα ενός σκύλου από δυο φοιτητές δεν είναι τόσο εύκολο όσο πιστεύεις εκ του μακρόθεν.

Όσον αφορά το Βιολογικό, αν και βγαίνω δραματικά εκτός θέματος, μιας και σε θεωρώ εκκολαπτόμενη συνάδελφο δε μπορώ να μην κάνω μια μίνι παρένθεση για να σου πω πως οτιδήποτε διδάσκεσαι είναι προϊόν και αποτέλεσμα βιολογίας και χημείας. Κι όταν με το καλό τελειώσεις αν προτού αναλάβεις κάποιο φαρμακείο καταφέρεις να περάσεις από κάποιο πρόγραμμα του Δημόκριτου, ή του Χωρεμείου (και άλλων ιδρυμάτων που δεν ξεχνώ αλλά ας μην το παρακάνω) θα ανακαλύψεις πως όσο καλύτερη βιολογία ξέρεις τόσο πιο εύκολα και βατά σου είναι όλα.
Αυτά τα ολίγα από κάποιον που δεν ψάχνει για άλλοθι προκειμένου να δικαιολογήσει αποτυχίες που οδήγησαν σε αναγκαστικά άλλες επιλογές. Κοινώς δεν ήθελα να γίνω ποτέ ούτε ιατρός, ούτε κάτι παρόμοιο. Οπότε είναι λογικό για 'μενα να είμαι ερωτευμένος με την επιστήμη που θεωρώ σφάλμα πως δε διδάσκεται απ' την πρώτη δημοτικού. Δε χρειάζεται ν' αποδεχτείς αυτά που γράφω, αρκεί συν το χρόνο να τα έχεις στο μυαλό σου.
----------------------
:cura::cura: πώπω! το παράκανα με τα εκτός θέματος :cura::cura:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ωρέ πατριώτες, τι κάνετε νυχτιάτικα και σας έπιασε η πάρλα και δεν κοιμάστε?! :eek: Θα χαλάσει το δερματάκι σας και θα κάνετε μαύρους κύκλους αντί να είστε αφράτοι και ωραίοι!! :p:D

Calmaline, καλή μου, καλωσόρισες στο φόρουμ κλπ., αλλά άκου τους λίγο, όταν θα ξυπνήσετε όλοι αύριο φρέσκοι-φρέσκοι και ροζ-ροζ! Καλά παιδάκια είναι και έχουνε καλό σκοπό με τη συμβουλή τους. Μεγάλη προσοχή με το σκύλο και όχι, δεν είναι καλή ιδέα να είναι δώρο-έκπληξη. Επίσης μην αποκλείσεις τα πρώην αδέσποτα, εγώ π.χ. παρατημένο πήρα από το καταφύγιο και πρόκοψα μεγάλως! Όντως. Δες μερικές φωτογραφίες του, διάβασε και μερικά για τα χούγια του και θα δεις τι τυχερή ήμουν. Εκτός του ότι είναι ένας καλλονός, είναι και πανέξυπνος και με τρομερή προσωπικότητα. Φιλική συμβουλή. :)

Φιλάκια πολλά από το Καλαμποκιστάν όπου το Μουφ κι εγώ βλέπουμε τρομερό και φοβερό και τρομακτικό θρίλλερ υπό το φως των αρωματικών κεριών και των φωτακίων του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!!:)