...η μεγάλη απόφαση! (dogo θηλυκό ή αρσενικό;)

elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
φιλε μου καλημερα και να ευχηθω με το καλο και υγιεστατος.......
αν δεν θελεις να στειρωσεις το θυληκο σου καλο θα ειναι τις κρισιμες μερες ενα απο τα δυο να φιλοξενειται καπου ....κυριως γιατι το αρσενικο ντογκο σου θα βασανιζετε αρκετα ....καποιοι πιο γνωστες εχουν να πουν και για θεματα υγειας απο το ζορι ......
οσο για τον χαρακτηρα ......ειναι ενα μιξ χαρακτηρα σκυλου και χαρακτηρα ιδιοκτητη.......ουτε και υπαρχει κανονας οτι τα αρσενικα ειναι ντε και καλα "χειροτερα " απο τα θυληκα .
οπως και να εχει παραπανω απο τον χωρο ....ειναι ο χρονος που εχεις σε προτεραιοτητα.
με το καλο και παλι να παρεις τον σκυλο απο οπου εχεις επιλεξειι να τον παρεις.

w0lfcrY

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
111
1
Athens
Kαλησπέρα φίλοι/ες. Μετά απο ένα χρόνο μπορώ να σας πώ τις εμπειρίες μου απο τη συμβίωση των 2...θηλυκών τελικά!! :)
Διάλεξα θηλυκό για να μην έχουμε θέμα με τη στείρωση αλλα τελικά η ειρήνη μεταξύ τους δεν έχει έρθει ακόμα (απτο 5ο μήνα της μικρής είχα βαρβάτο τσαμπουκά) και δυσκολεύομαι να πιστεψω οτι ισως κάποια μέρα όλα πάνε μέλι-γάλα και δεν ανοίγει μύτη.
Οσο και αν προσπαθήσαμε να τις φέρουμε κοντά υπάρχει μια απίστευτη ζήλια και ο τσαμπουκάς έρχεται για πλάκα αν είναι μαζι...
Καποιες μέρες ηταν ηρεμες αλλα μιλάμε για μέρες...
Σήμερα κλείνει ενα χρόνο και έχω αναγκαστεί να τις έχω με διαχωριστικό στο μπαλκόνι και βάζω τη καθε μια ξεχωριστά μέσα στο σπίτι..με βάρδιες!
Δε ξέρω τι θα γινόταν αν είχα επιλέξει αρσενικό αλλα αυτό το γλυκό δεν έδεσε με 2 θηλυκά...
Πιστεύω οτι το πόσο θα ταιριάξουν 2 σκύλοι έιναι αυτο που λεμε λαχείο..

elmejor

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2009
71
2
Moschato-Athens
Καταρχας θεωρω φανταστικο που επανερχεσαι μετα απο τοσο καιρο ........ποθ απο την υποθεση περασες σε πραξη .......
Εκανες βασικη υπακοη ? πιο ειναι το κυριαρχο θυληκο ? τρωνε μαζι ? βολτα πως τις βγαζεις?

w0lfcrY

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2010
111
1
Athens
Καταρχας θεωρω φανταστικο που επανερχεσαι μετα απο τοσο καιρο ........ποθ απο την υποθεση περασες σε πραξη .......
Εκανες βασικη υπακοη ? πιο ειναι το κυριαρχο θυληκο ? τρωνε μαζι ? βολτα πως τις βγαζεις?
Πακέτο... εκτός σπιτιού πως τα πάνε μεταξύ τους?
Καλησπέρα παιδιά! Βασική υπακοή κάναμε και στις 2 μαζί παρόλο που η μεγάλη δεν είχε κάνει απο μικρή αλλα δεν τελειώσαμε λογω επιλογής να συνεχίσουμε και οταν πλεον ενηλικιωθεί η μικρή (τώρα δλδ).
Ακόμα εχουμε κάμποσο δρομο αλλα οπως τα εχω δει τα πραγματα δύσκολο πολύ το βλέπω,ως αδύνατο.
Η μεγάλη δεν έχει σκοπο ποτέ απτο φαινεται να υποχωρήσει, παρόλο που στο παρελθον αρπαχτηκαν αρκετες φορές και η μικρή της έχει πάρει τον αέρα δε λέει να κάνει ποτέ πισω...είναι κρίμα γιατι με αλλα σκυλιά δε τα πηγαίνουν ασχημα αλλα μεταξυ τους είναι βομβα ετοιμη να σκασει.
Θα σας ξαναπώ μετα απο καιρό πως πάνε τα πράγματα.βολτες πάνε μια μια πλεον αν και πηγαιναμε με τα 2 μαζι μεχρι και πριν σκοτωθουν μια μερα σοβαρα. Για το φαι τρώνε παντα δεμένες και η καθεμία κοιταει διαφορετικό σημειο του οριζοντα...
Εκτος σπιτιου πχ.στην εκπαιδευση ολα καλα (λογικο ειναι)στο σπιτι ομως...εκει ειναι το θέμα.