η ιστορια μας.

din@

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2010
58
1
αθηνα
γεια σας!!!:Dαν και αργησα λιγο ειπα να ανοιξω και εγω ενα θεματακι για την σκυλιτσα μου την κλαιρη.παντα ηθελα σκυλακι αλλα δεν ημουν σιγουρη οτι θα μπορουσα να το φροντισω οπως επρεπε,επισης εχω 1 γατο και 1 γατα και ετσι την ειχα εγκαταλειψει αυτη την ιδεα.
πριν μερικους μηνες ομως οπως εβγαινα απ το σπιτι μου ειδα ενα μικροσωμο σκυλακι να καθεται λιγο πιο κατω.μου ειπε ενας παππους οτι ηταν εκει καθε μερα.το πηρα λοιπον σπιτι με σκοπο να βρω τους ιδιοκτητες του η να το χαρισω.περιττο να σας πω οτι δεν ηξερα καν πως να του φερθω,τι χρειαζεται κτλ...
αφου ρωτησα σε ολη την γειτονια εμαθα οτι το ειχαν καποιοι αλλοδαποι τους οποιους απελασαν και ετσι το παρατησαν.:(αυτο περιμενε καθε μερα εξω απ το σπιτι τους...το κρατησα μερικες μερες,το σκεφτηκα,το ξανασκεφτηκα,προσπαθουσα να σκεφτω αν θα το φροντιζω σωστα και τελικα αποφασισαμε με τον φιλο μου να το κρατησουμε!πηγαμε στην κτηνιατρο και μας ειπε οτι ειναι 4-5 χρονων ημιαιμο τσιουαουα.καναμε σιγα σιγα και τα εμβολια μας,αποπαρασιτωσεις κτλ.απο τοτε το εχουμε σχεδον παντα μαζι μας,το φροντιζουμε και το αγαπαμε.και αυτο κανει τρελες χαρες ειδικα μολις μπαινουμε στο σπιτι η οταν ειναι η ωρα της βολτας!:pμε τη μια μου γατα ακομα δεν τα παει καλα ισως επειδη ειναι και αυτο θηλυκο?επισης εμαθε να περιμενει την βολτα της και να λερωνει εξω(αντε καμια φορα να κανει λιγα τσισα μεσα)τον επομενο μηνα λεμε να την στειρωσουμε κιολας.βεβαια τωρα δεν δουλευω και ετσι εχω παααρα πολυ ελευθερο χρονο να περναω μαζι της αλλα και αργοτερα που θα ξαναπιασω δουλεια πιστευω οτι με λιγη θεληση θα τα καταφερω!το λατρευω παιδια αυτο το σκυλι και αυτο μας κοιταζει στα ματια.νιωθω οτι ωρες ωρες φοβαται μηπως το εγκαταλειψουμε και εμεις.

100_2015..jpgαυτη λοιπον ειναι η ιστορια μας.καλως σας βρηκαμε!:)

bullmastiff_chief

Well-Known Member
12 Μαϊου 2010
131
0
γεια σου Ντινα και μπραβο σου που πηρες τη ψυχουλα!
θα το θυμαται για παντα το καλο που της εκανες και θα στο ανταποδιδει με την καθε ευκαιρια

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Ημίαιμο τσιουάουα... σιγά μην επιβίωνε στους δρόμους.
Μπράβο σας βρε παιδιά. Μόνο θα σου έλεγα να κάνετε σιγά-σιγά "πρόβες" για την εποχή που θα πρέπει να λείπεις κι εσύ από το σπίτι. Μην του έρθει ξαφνικό. Ολη μέρα μαζί και ξαφνικά μόνο. Ευκαιρία είναι αφού είσαι στο σπίτι, να το δουλέψετε από τώρα, αργά και σταθερά.

din@

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2010
58
1
αθηνα
ναι σιγα μην επιβιωνε!αφου αναρωτιεμαι πως εζησε κιολας τοσες μερες μονο του!αν δεν το κρατησω εγω οταν παμε να περασουμε απεναντι στον δρομο παει να περασει μονο του ακομα και αν ερχονται αυτοκινητα!παντως ειναι πολυ εξυπνο!
το ξερω οτι πρεπει να γινει σταδιακα η αλλαγη για να μην του ερθει αποτομα...ευτυχως ο φιλος μου δεν θα αλλαξει τα ωραρια του.
να ρωτησω κατι?οταν λειπουμε το βγαζουμε στο μπαλκονι,φοβαμαι να το αφηνω μεσα και να λειπουμε γιατι κυνηγαει την γατα μου.μαλιστα μια φορα βρηκα τουφες της στο στομα της και φοβαμαι μην γινει τιποτα κακο...δεν ειναι τοσο κακο να μενει μερικες ωρες εξω μονη της ετσι?δεν ειναι πολλες οι ωρες παντως και το βραδυ κοιμαται στο δωματιο μας.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Κοίτα να δεις... αν η βεράντα είναι προστατευμένη από ήλιο/ζέστη, φόλες, σάλτα...τότε για λίγη ώρα μάλλον δεν πειράζει.
Θα μπορούσατε ίσως να απομονώσετε κάποιο μέρος του σπιτιού και να την αφήνετε εκεί...;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ημίαιμο δεν είναι
Κακής ποιότητας καθαρόαιμο είναι
Μπράβο σου που τη πήρατε και σε καταλαβάινω γιατί και εγώ αποφάσισα να κρατήσω ένα κακοποιημένο γιόρκυ και έχει το ίδιο βλέμμα καμιά φορά
Αν είναι ήσυχη και δεν κάνει ζημιές, τότε δεν έχεις πρόβλημα να την αφήνεις μόνη της
Αν λέιψεις από σπίτι τώρα για 2 ώρες πχ, τι θα κάνει?

E-va

Well-Known Member
2 Οκτωβρίου 2009
434
0
Αχαρνές
Πολλά μπράβο για την κίνηση που κάνατε!! :):)
Η ψυχούλα αυτή θα σας ευγνωμονεί για πάντα!

Κι εμείς κααπως έτσι ξεκινήσαμε με την δικιά μας. Μην τρελαίνεσαι όμως , κυρίως προσοχή και αγάπη θέλουν.

Εφάρμοσε αυτά που είπε η φίλη Mareco : Να λείπεις σταδιακά από το σπίτι ώστε όταν πιάσεις δουλειά να μην της έρθει απότομο.

Και όταν λείπεις, αν δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από το μπακόνι, τότε κανε της το πιο άνετο, πιο φιλικό : με το σπιτάκι της, τα μπολάκια με νερό (ειδικά τωρα το καλοκαιρι πρέπει να υπάρχει αφθονο), παιχνιδάκια που μπορεί να της αρέσουν . Με την προϋπόθεση βεβαια το μπαλκόνι να μην είναι προσβάσιμο προς τρίτους. Να είναι προστατευμένη!

Μέρα με τη μερα θα μαθαινετε η μία την άλλη και γρήγορα θα καταλάβεις τί της αρέσει.

Καλώς ήλθατε!

Σημ.Πρόταση: Το να άφηνες έξω τα γατιά και μέσα τον σκύλο δεν παίζει;;

din@

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2010
58
1
αθηνα
ευχαριστουμε παιδια!κατερινα τι εννοεις κακης ποιοτητας καθαροαιμο?γιατι και αλλοι μου εχουν πει οτι ειναι καθαροαιμο αλλα η κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι ημιαιμο και εχω μπερδευτει.το ξερω οτι κρυωνουν τα μικροσωμα.το μπαλκονι ειναι στον τριτο,της εχω νερακι,φαγακι και παιιχνιδια και λεω να της παρω και σπιτακι.το εχω περιφραξει κιολας γιατι ειχε πεσει η γατα μου οποτε δεν μπορω να αφηνω τα γατια εξω και αυτην μεσα...παντως ειναι πολυ ησυχη οταν καθεται μονη της(μας το εχει πει η γειτονισα).σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
τι εννοεις κακης ποιοτητας καθαροαιμο?
κακής ποιότητας καθαρόαιμο είναι ένας σκύλος ο οποίος έχει προκύψει από γονείς που ναι μεν δεν έχουν άλλο ''αίμα'' μέσα τους εκτός απο τσιουάουα,αλλά είναι εκτός προτύπου της φυλής με αποτέλεσμα να αλλάζει η όψη τους.

ημιαιμο εννοούμε διασταύρωση με παραπάνω από μια φυλή.

ο κτηνίατρος δεν είναι ο κατάλληλος για να κρίνει αν είναι η όχι καθαρόαιμο.

όπως και να έχει είναι πανέμορφο σκυλάκι