ημιαιμη ζητα τις ριζες της!

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
τα φωτα σας μιας που ειμαι στραβαδι ακομα απο σκυλια! οταν μου εφεραν τη μπουμπου απο το ΚΑΖ, αδεσποτουλα, μου ειπαν οτι ειναι γκριφον μαλτεζ. ο groomer που την κουρεψε σημερα μου επεμεινε οτι εχει πιο πολυ φοξ τεριε μεσα της. ο γιατρος μου ειπε γκριφον. οτι και να ειναι εγω το ιδιο τη λατρευω, αλλα η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα την πιο αξιοπιστη αποψη! απο ποιον πστευετε οτι ειναι καλυτερα να την παρω? καλο σκ σε ολους :eek: :)

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Aπό τον groomer 100%

Δεν πιστεύω από το avatar να θέλεις άποψη :D :lol: :lol: :lol: :lol:

-edit- τώρα είδα το gallery ...

Μου πάει για Fox, αν κάποιος έχει πιάσει την τρίχα που ξέρει, μάλλον έχει και δίκιο ... fox με μαλτεζο - γκριφονοείδές θα έλεγα ... :wink: :D

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
ημιαιμη

πονηρουλη :lol: θα βαλω σε κανα δυωρο φωτο να δεις πως μου την εκανε την καημενη ο groomer... τρομαξα να τη γνωρισω :!: γουλι... μ εδιωξε βλεπεις, δεν μ αφησε να κατσω μαζι του. του ειπα λιγο να τα κανει και το αποτελεσμα θα το δεις στις φωτο... μακραινουν γρηγορα???

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
chrisadult κατά τη γνώμη μου άλλαξε groomer. Γιατί δηλαδή δε σε άφησε? Για να μην είναι ανήσυχος ο σκύλος σου είπε?
Χωρίς να θέλω να θίξω τον άνθρωπο, δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι το σκυλάκι στον καθένα.
On topic: Η μικρή σου δεν ξέρω τι είναι, αλλά είναι κούκλα! Να σου ζήσει!!!

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
σ ευχαριστω. συμφωνω, μολις εχασε μια πελατισσα! τη δικια σου κουκλαρα ποιος την κουρευει? αν εισαι αθηνα, μου λες με pm.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εμενα μου κανει για τεριε-γκριφονοειδες..,μαλτεζ δεν βλεπω μονο την ουρα που γυριζει ετσι με το ιδιο στιλ..

την μουσουδα δεν την εχω καταλαβει καλα..σε μερικες φασεις μου θυμιζει και κανισακι..απο μουσουδα..σωματοτυπο μου βγαζει και λιγο γιορκσαιρ..αλλα σε πιο μεγαλο..

παντως οτι και να ειναι να σου ζησει ειναι κουκλιτσα!! :p

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Λογο τριχωματος θα ελεγα γριφονοειδες- αλλα λογο σωματος και χρωματος μου περασε και κανα Jack Russel απο το μυαλο.
Φοξ παντος δυσκολο- δεν υπαρχουν σχεδον καθολου.
Αλλα απο Τζακ Ρασσελ εχει γεμισει ο τοπος για αυτο το θεωρο πιο πιθανο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
chrisadult said:
σ ευχαριστω. συμφωνω, μολις εχασε μια πελατισσα! τη δικια σου κουκλαρα ποιος την κουρευει? αν εισαι αθηνα, μου λες με pm.
Έι είναι κούκλος! Όχι κουκλάρα! Δε φαίνεται? :lol: :lol: :lol:
Σου στέλνω PM.

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
αχ :oops: να με συγχωρεις! γοης! κριμα που η δικια μου τη δαγκωσε τη λαμαρινα με ενα χασκι που βολταρει καθε απογευμα απεναντι απ το σπιτι μας. οταν συναντιομαστε, τρομαζουμε να τους ξεκολλησουμε :lol:

DASTY

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2007
770
0
Thessaloniki
www.scarvasstrand.com
Denis

Μου πάει για Fox, αν κάποιος έχει πιάσει την τρίχα που ξέρει, μάλλον έχει και δίκιο ... fox με μαλτεζο - γκριφονοείδές θα έλεγα

DASTY

Πως τότε δεν καταδικάζουμε ποτε τις οργάνωσης με τα αδέσποτα που πάντα ψάχνουν απεγνοζημενα να πούνε για τα κουτάβια που ψάχνουν σπίτα ότι είναι μίξη τις τάδε και τάδε φιλί μάλιστα μιλώντας πάντα ιποτετικα?

DENIS

Διαφωνώ ΚΑΙ με αυτό που κάνουν οι φλοζωικές, και το έχω πεί καθαρά, ακόμα και αν τα χαρίζουν ...

Καλά ηπα εγώ

ΑΝΙΣΌΡΡΟΠΟΣ 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
dasty μολις ειδα φωτο σε παλαιοτερο post και νομιζω οτι εχεις δικιο να αναρωτιεσαι, ειδα κι εγω την ομοιοτητα :!: οσο για το ιδιοκτητης του, βεβαια και δεν ειμαι! δεν ειναι πραγμα, για να εχει ιδιοκτητη :) (υπερβολικη παλι ε? η μπορει και λιγο ανισορροπη :!:) παρεα του ναι :D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
chrisadult said:
dasty μολις ειδα φωτο σε παλαιοτερο post και νομιζω οτι εχεις δικιο να αναρωτιεσαι, ειδα κι εγω την ομοιοτητα :!: οσο για το ιδιοκτητης του, βεβαια και δεν ειμαι! δεν ειναι πραγμα, για να εχει ιδιοκτητη :) . παρεα του ναι :D
μάλιστα

δηλαδή δεν το διάλεξες και το κρατάς όπου και όπως θες.

δεν τρώει όποτε και ότι θες (και πολλά άλλα)

σόρρυ αλλά δεν θα ήθελα να ήμουν η ΄παρέα ΄σου [-X [-X [-X [-X

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
αν μου αποδειξεις οτι ηταν καλυτερα στο δρομο, ευχαριστως θα την αφησω παλι εκει! κανω οτι μπορω για να περναει καλα και δεν την καταπιεζω. δεν ηθελα να θιξω κανεναν με το σχολιο μου, πιστεψε με! δικαιωμα μου να μη θελω να χρησιμοποιω τη λεξη ιδιοκτητης, οσ και δικο σου να τη χρησιμοποιείς. οσο για το να ειμαι η παρεα της, νομιζω οτι το προτιμα απο την προηγουμενη της κατασταση! δεν ειμαι η τελεια παρεα, αλλα δεν ειμαι και κακια! φιλικα, χ

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δεν έχω να σου αποδείξω (και σε κανέναν τίποτα)

άστεην ελεύθερη να κάνει ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ

να αποφασίζει ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ θα πάει

άστην να περπατάει αρκετά 'ωστε τα νύχια της να τρώγοντε φυσικά (οπως στην φύση ) και να μην χρειάζοντε κτηνίατρο να τα κόβει

ύστερα μίλα μου για παρέα

δεν παρεξηγιέμε

τρελένομε

chrisadult

Well-Known Member
22 Ιανουαρίου 2008
73
0
Αθηνα
εχεις δικιο να τρελλαινεσαι. μακαρι ολα τα ζωα να ηταν ελευθερα στη φύση, μακρια, πολυ μακρια απο τον ανθρωπο. να ζουσαν οπως ηθελαν, να εκαναν οτι ηθελαν. η φυση τους για μενα, ισως ειμαι ιδιορρυθμη, κακια ομως οχι, ειναι κατα πολυ ανωτερη απο τη δικη μας. αντι να την καταπιεζουμε θα πρεπει να τη σεβομαστε και να παιρνουμε μαθηματα απο αυτη. αυτα στην πραγματικοτητα δεν εχουν να παρουν κανενα μαθημα απο μας. ναι. εχεις δικιο, ισως θα ηταν καλυτερα να την παω καπου μακρια στην εξοχη και να την αφησω ελευθερη. σιγουρα θα ηταν καλο να μην υπηρχαν pet shop, να μην υπηρχε εκμεταλλευση ζωων, να μην υπηρχε βια στα ζωα, να μην παιρναμε τα ζωα για παιχνιδια η εστω και για συντροφια αφου δεν μπορουμε να τα ρωτησουμε αν μας θελουν η οχι. σιγουρα συμβαινουν πολλα στραβα και απαισια. δεν ηθελα να θιξω κανεναν λεγοντας οτι δεν μου παει να λεω τον εαυτο μου ιδιοκτητη του ζωου και αν καποιος ρωταγε ποιος ειναι ο ιδιοκτητης, θα ελεγα <εγω>,γιατι ετσι θα λεγαμε ολοι μας. ετσι συνηθιζεται. ισως, λογω ιδιορρυθμιας μου, πηγα να το αναλυσω λιγο και να πω τι νιωθω, οχι να πουλησω μουρη. το ζωο ειμαι σιγουρη οτι αξιζει περισσοτερα απο μενα, οτι ειναι <ανωτερο> απο μενα,αν καταλαβαινεις τι θελω να πω. και οσο υπερβολικο κι αν σου φαινεται, το βλεπω σαν συντροφο, σαν μελος της οικογενειας, οχι, δεν αερολογω ουτε θελω να σε πηξω στη θεωρια. λεω απλα τι νιωθω. αν το πηρα, το εκανα μονο και μονο γιατι αγαπαω τα ζωα, γιατι διαβασα οτι περνουσε αθλια, και γιατι θωρησα οτι μπορω να το φροντισω και να το προφυλαξω απο καποιους κινδυνους. αν μου υποδειξουν ενα μερος οπου θα περναει καλυτερα και θα ειναι ασφαλες, θα το δωσω γα να ειναι πιο ευτυχισμενο, κι ας κλαιω μετα βραδια ολοκληρα ( αν βεβαια θελει κι αυτο να φυγει ). τωρα, θα μου πεις, καλυτερα ελευθερο και με κινδυνους παρα αναγκαστικα με μενα και τους περιορισμους μου. τι να πω. κι εσυ εχεις σκυλο, αυτο θα πω μονο. σορρυ που σ επηξα στη θεωρια, να ξερεις, το λεω δημοσια, οτι εχω διαβασει παρα πολλα post σου και σε βρισκω αξιοθαυμαστο, οπως σιγουρα και πολλοι αλλοι.