ζηνα!joyce!αυρα!...να οι κοπελαρες μου!!!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Κούκλα είναι, να την χαίρεσαι :)!!!

Πόσο πολύ σε αγαπάει........μια εικόνα, χίλιες λέξεις!!!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
η σκυλιτσα τυπικα ειναι του παππου μου...ο οποιος και το οτι δεν την εχει δεμενη ειναι μεγαλο κατορθωμα!
εμεις στο διαμαιρισμα εχουμε τη joyce και οι αλλοι στο σπιτι δεν ειναι συμφωνει με το να μπει και δευτερος σκυλος...εδω που τα λεμε αυτη τη περιοδο ειναι ζορικα τα πραγματα απο πολλες πλευρες... σιγουρα ομως μολις δοθει η ευκαιρια(να μπορω εγω,να συμφωνουν οι υπολιποι...και να την παρω απ τον παππου χωρις να την αντικαταστηση με αλλο σκυλο) θα ερθει μαζι μας,αυτο ειναι δεδομενο για εμενα!

ο παππους εχει επισης ακομα ενα σκυλο αλλα ειναι στην αφανια...θα σας βαλω φωτογραφιες μολις τη "σημαζεψω"...επιδη την εχει δεμενη,ηδη εχουν αρχισει τα σχεδια για να μπει σε περιφραγμενο χωρο ωστε να γλυτωσει απ την αλυσιδα... ειναι μια ημιαιμη σκυλιτσα,5-7 χρονων...πολυ γλυκος χαρακτηρας!

καποιοι θα καταλαβετε πως ειναι το θεμα... ειχε παντα σκυλια...αλλα ποτε οπως πρεπει να τα εχει...

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
σημερα ψαλιδισαμε τη μουρη μας και φανηκαν τα μπιρμπιλοτα ματακια μας!

οριτσε και η δευτερη παραμελιμενη σκυλιτσα...αυτη την εβδομαδα βγηκε 2 φορες βολτα...μιλαμε για μεγαλεια... ο παππους μου τη φωναζει λιζα...αλλα εγω θα της το κανω Μόνα οποτε ημαστε στη φαση που λεγετε μόνα λιζα...

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος

joyce Και ο ωρίωνας...αδεσποτο γατακι που βρηκα προχθες στο δρομο...της εχει τεραστια αδυναμει...
*ο μικρος χαριζεται,αν ψαχνει κανα μελος γατακι για μεσα στο σπιτι που να τα πηγενει καλα με τα σκυλια ειναι οτι πρεπει!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
γιαυτο ή joyce ειναι ψαρομενει...κανονικα δεν την αφινουμε να ανεβενει σε καναπεδες και καρεκλες και επιδη της ειπα εγω να ανεβει,ηταν και το γατι οποτε σου λεει τι γινετε...

και αυτες ειναι πριν απο μερικα λεπτα...ο μικρος την εχει κανει με το ζορι μαμα του... η κυρια ειναι εμφανως η ντροπη των στειρωμενων σκυλων....!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα