ζευγαρωμα..

Cal55

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2016
48
22
26
ρε παιδια καλησπερα πριν λιγο μου ετυχε κατι και ανυσηχησα.η σκυλα μου εχει περιοδο απο τις 27-28 δεκεμβριου και σημερα την αφησα λιγο με τον αρσενικο και πηγα κυριολεκτικα κατι δευτερολεπτα να παρω κατι και την ειχε καβαλησει τα μαλωσα και ξεκολλησαν με την μια δηλαδη ουτε μισο λεπτο δεν εγινε ολο αυτο υπαρχει καποιος λογος να ανυσηχω?(εννοειται πως δεν ηθελα γεννα αυτο εγινε καταλαθος..)

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.365
10.518
Athens
Υπάρχουν 7-8 λόγοι να ανησυχήσεις (τόσοι όσα και τα κουτάβια που θα βγουν δηλαδή).
Η στιγμή που έγινε το καβάλημα είναι εντός του διαστήματος ικανότητας σύλληψης, άρα ετοιμάσου για στείρωση.

Cal55

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2016
48
22
26
Υπάρχουν 7-8 λόγοι να ανησυχήσεις (τόσοι όσα και τα κουτάβια που θα βγουν δηλαδή).
Η στιγμή που έγινε το καβάλημα είναι εντός του διαστήματος ικανότητας σύλληψης, άρα ετοιμάσου για στείρωση.
ειναι τοσο σιγουρο?

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Γιατι δεν πας να κανεις στειρωση μια κ καλη;; ή αν προγραμματιζεις την στειρωση για αργοτερα ρωτα τον κτηνιατρο σου μηπως για καλο κ για κακο να κανετε την ενεσουλα..

Cal55

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2016
48
22
26
Γιατι δεν πας να κανεις στειρωση μια κ καλη;; ή αν προγραμματιζεις την στειρωση για αργοτερα ρωτα τον κτηνιατρο σου μηπως για καλο κ για κακο να κανετε την ενεσουλα..
θα μιλησω με τον κτηνιατρο μου να δω..

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Cal55

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2016
48
22
26
καλό είναι να προχωρήσεις σε στείρωση για να μην γίνεις καρδιακός κάθε εξι μήνες...
αλλά αν κόλλησαν με ένα απλό μάλωμα δεν ξεκολάνε....
δεν εχω προβλημα αυτο καθε 6 μηνες απλως της τελειωσε η περιοδος <<ξεφουσκωσε>> κ ολας απο πισω και νομιζα τελειωσε δεν γνωριζω πολλα σε αυτο το θεμα

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
καλο ειναι να την στειρωσεις ετσι κ αλλιως οχι μονο για σενα αλλα και για εκεινη και για τον αρσενικο που εχετε..

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Απο 27-28 υποθετω ειδες αιμα...
14 σημερα...
μια χαρα...
μεστις πιο επικινδυνες μερες επεσε...
Κανονισμενο να τοχαν τοσο καλα δε θα τα καταφερναν!
Να σου πω τι ξερω...
Αμα δε κολλησουν δουλεια γιοκ...
Αλλα κ αυτο εχω διαβασει δεν παιζει παντα...
Το θεμα ειναι το παιζεις κορωνα γραμματα?
Νομιζω υπαρχει/υπηρχε κ καποιου ειδους ενεση (που λειτουργει σα το χαπι της επομενης μερας ενα πράμα)...συζητα το με τον κτηνιατρο σου να δειτε τι θα κανετε.
Κ να ξερεις να θυμασαι παντα οτι απτην στιγμη που θα δεις αιμα οι γονιμες μερες ειναι 10η με 18η,(οχι οτι δεν εχω ακουσει για πιο πριν ή πιο μετα...οργανισμοί ειναι αυτοι...) εκει ειναι που θα κατσει κιολας η σκυλα!
Καλη τυχη ευχομαι κ να γινει οτι καλυτερο για την σκύλα!