ζευγάρωμα σκύλου

Status
Κλειδωμένο θέμα

bananasplit

New Member
2 Αυγούστου 2015
2
1
Καλησπέρα!είμαι ευτυχής ιδιοκτήτης ενός υπέροχου yorksire με γκριφόν ή τεριέ,13.5 χρόνων.θέλω λοιπόν να βρώ ένα θηλυκό σκυλάκι να υιοθετήσω έτσι ώστε και παρέα να έχει,και να αναπαραχθεί..το θέμα είναι το εξής..δεν έχω βρει κατάλληλο μικρόσωμο σκυλάκι(ο δικός μου είναι 7.3 κιλά) αλλά βρήκα ένα ελαφρώς πιο μεγαλόσωμο,γύρω στα 9 κιλά,1.5 χρόνου περίπου..είναι κατάλληλο να το υιοθετήσω;ή θα έπρεπε να ψάξω αλλού;;ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!!

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.449
12.876
Aθήνα
Θα χαρεί ο γερομπισμπικης.
13.5 ετών;;;

Εγώ θα πρότεινα να ενημερωθείτε για ποιο λόγο δεν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας, να ενημερωθείτε πως κάθε κουτάβι που ΘΑ γεννήσει η σκύλα μας στερεί ένα σπίτι από ένα άλλο κουτάβι που ήδη είναι γεννημένο και ψάχνει να βρει ένα σπίτι.

Μη συνεισφέρετε και εσείς σε αυτό το πρόβλημα.

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς να αναρτώνται τέτοια ποστ.

Αλλά, 13.5 χρονών σκυλί θέλετε να το ζευγαρώσετε;;;; Σα να λέμε οτι ο παππούς μου 80 χρονών θέλει γιο!!!!

Τρολλ μυρίζομαι!!!!!! :mad: δε μπορεί

bananasplit

New Member
2 Αυγούστου 2015
2
1
ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο αλλά συνάντησα (αρκετή) αγένεια..γειά σας και καλή συνέχεια.

• Like
Reactions: Joybl

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Τι είναι το γιορκι γκριφον/τερριε των 7.3 κιλών? Νέα φυλή που πρέπει να αναπαραχθεί και στον βωμό της βλ@κείας μας ταλαιπωρούμε ενα 13.5 χρόνων σκυλι?

(για να μη μας λένε και αγενείς χωρίς λόγο....)

• Like
Reactions: Orilis and Lavernne

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
μονο εγω πλεον εχω χιουμορ σε αυτο το φορουμ?
αφηστε το παιδι ησυχο... λες κι αν ηταν αληθεια 13,5 ετων θα καταφερνε την μεγαλοσωμη κιολας θυληκια....:unsure:
σου ευχομαι καλους απογονους φιλε...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς να αναρτώνται τέτοια ποστ.

Αλλά, 13.5 χρονών σκυλί θέλετε να το ζευγαρώσετε;;;; Σα να λέμε οτι ο παππούς μου 80 χρονών θέλει γιο!!!!

Τρολλ μυρίζομαι!!!!!! :mad: δε μπορεί
Κοίταξε, η μάνα μου είχε μια συμμαθήτρια της οποίας ο πατέρας ηταν άκρως μουρντάρης και πολυ πλούσιος. Όταν λοιπόν πέθανε η πολυβασανισμένη γυναικα του, της οποίας το κεφάλι είχε κανει γλαστράκι απο το πολυ κέρατο στα σχεδόν 60 χρονια που ητανε παντρεμένοι, παντρεύτηκε ένα μοντέλο ετών 35. Αυτός ητανε 80 και ναι, κάνανε και δυο παιδάκια που η φιλενάδα της μαμάς μου ορκίζεται οτι του μοιάζανε κιολας, άρα η μοντέλα δεν τον κεράτωνε. Σημειωτέον τωρα οτι τα παιδια του γερομπισμπίκη δεν τρελάθηκαν απο τη χαρά τους που ο μπαμπάς τους ξαναπαντρεύτηκε τρεις μήνες κιολας μετα το θάνατο της μάνας τους.

Οποτε, το συμπέρασμα ειναι οτι δεν ξέρεις ποτε. Πού ξέρεις εσύ οτι ο 13,5 χρόνων σκυλος δεν ειναι κοτσωνάτος με πολυβραβευμένα γονίδια; :p

Status
Κλειδωμένο θέμα