ζέστη και όρεξη

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
γεια σααας!
να ρωτησω...
τα σκυλια οταν ζεσταινει ο καιρος εχουν την ιδια ορεξη για φαγητο???
τρωνε λιγοτερο ή το ιδιο???

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Γενικά δεν έχουν πολλή όρεξη για φαγητό όπως και εμείς΄άλλωστε. φρούτα/σαλάτα και πολύ νερό αρκούν.... :wink:
Εγώ τον ταϊζω το βράδυ όταν γλυκαίνει η θερμοκρασία...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ρωταω γτ η δικια μ οταν την ταιζω το πρωι δε θελει να φαει η απλα τσιμπαει κατι...μετα το βραδυ τρωει...η αν εχει φαει κανενα μπισκοτακι δεν θελει καν να αγγιξει το πιατο...και λεω τι στο καλο???η ξηρα τηε εφταιγε!το μαγειρευτο παλι???

Εγώ τον ταϊζω το βράδυ όταν γλυκαίνει η θερμοκρασία...
δλδ ενα γευμα την ημερα???

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Απο 1 έτους :wink:
Το χειμώνα τρώει γύρω στις 7 το καλοκαίρι γύρω στις 9

xris1

Active Member
6 Μαρτίου 2008
37
0
εμενα δε λεει οχι ειτε 2 γευματα ειτε 1 πρωι βραδυ το κατασπαραζει απλα εγω του εκοψα το βραδυνο τον δινω 100gr ενω το πρωι 150gr καλα ειναι ομως? μηπως γουργουριζει η στομαχα του και παθει τιποτα? τι λετε? :roll:

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
περυσι με τα 45άρια δεν έτρωγε και πολύ.Τώρα δεν έχουμε ακόμα τρελή ζέστη για να ξέρω,μέχρι στιγμής τρώει όσο της δίνουμε και αν της δίναμε όλο το σακί θα το έτρωγε και αυτό :evil: Μεγάλη Πεινάλα :D Αλλά θα της αρχίσω λιγάκι διαιτα γιατί ζέστη και πολλά κιλά δεν πάνε μαζί,θα κλατάρει...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
nikos_x said:
ρωταω γτ η δικια μ οταν την ταιζω το πρωι δε θελει να φαει η απλα τσιμπαει κατι...μετα το βραδυ τρωει...η αν εχει φαει κανενα μπισκοτακι δεν θελει καν να αγγιξει το πιατο...και λεω τι στο καλο???η ξηρα τηε εφταιγε!το μαγειρευτο παλι???
Εμένα η όρεξη του είναι ίδια χειμώνα-καλοκαίρι.
Νίκο μην ζορίζεις το σκυλί, άστο να τρώει όσο θέλει. Μείωσε το βραδινό της στο μισό και το άλλο μισό δώσ’ το της το πρωί.
Παρεμπιπτόντως (νομίζω στο έχω ξαναπεί) κόψε τα ενδιάμεσα (μπισκοτάκια, λιχουδιές κτλ)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
καλο θα ειναι να κραταμε μια πολιτικη ταισματος χειμωνα - καλοκαιρι,να αποφευγουμε αναιτιες ξαφνικες αλλαγες στην διατροφη,
να δινουμε ακριβως τη δοση φαγητου που αναγραφετε συμφωνα με κιλα και εβδομαδες/μηνες ζωης του ζωου μας
και οπως ειπε και η rottie να αποφευγουμε τα ενδιαμεσα γευματα,λιχουδιες κτλ.εγω δεν δινω καθολου τετοια σκευασματα,

γνωμη μου :wink:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
δλδ 2 μπισκοτα για σκυλια το μεσημερι ειναι κακο???
καλα... :?

δεν τη ζοριζω να φαει.εγω καθομαι και παρατηρω.ειδα οτι δεν τρωει την ιδια ποσοτητα ή τρωει αλλα οχι με ορεξη.σημερα πχ εφαγε ορεξατη.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
nikos_x said:
εγώ δεν το βρίσκω κακό να δίνουμε κάτι για επιβράβευση αρκεί να μην το παρακάνουμε.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
keyman said:
nikos_x said:
εγώ δεν το βρίσκω κακό να δίνουμε κάτι για επιβράβευση αρκεί να μην το παρακάνουμε.
Συμφωνω..και αν τυχει να το παρακανουμε να το αφαιρεσουμε απο την τροφη του..
Αλλα οπως ειπε και η λουνα καλο ειναι να αποφευγουμε αναιτιες ξαφνικες αλλαγες στην διατροφη και να προσπαθουμε να τηρουμε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα στην ώρα της διατροφής (οπως και της βόλτας) ,μιας που ξέρουμε ότι οι οποιεσδηποτε αλλαγές στρεσάρουν τα σκυλια αφου μεσα τους εχουν κατι σαν βιολογικο ρολοι..
Ο δικος μου πάντως τρωει το ίδιο χειμωνα καλοκαίρι ,αλλα ίσως θα ήταν πιο σωστό να αφαιρούσαμε λίγη ποσοτητα εφοσον ασκούνται το καλοκαίρι λιγότερο λόγο ζεστης...