ερωτηση

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
ρε παιδια πειτε μ κατι...

αν δωσεις ενα κουταβι για υιοθεσια και μετα απο λιγο καιρο,κανοντας ελεγχο δεις οτι δεν ζει καλα.μετα απο τις συστασεις μπορεις να κανεις κατι αλλο αν δεν αλλαξει η σταση τους???(δεν αναφερομαι στο μαυρακι...)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι.
Μόνο εαν έχεις κάνει κάποιο συμφωνητικό, που να δεσμεύεται ο άλλος για κάποια πράγματα, κι εσύ αποδείξεις ότι δεν τηρεί τους όρους.

Κατά τα άλλα, ισχύει ότι ισχύει και με οποιονδήποτε άλλο σκύλο ή ζώο συντροφιάς τέλος πάντων που πέφτει στην αντίληψη σου ότι κακοπερνάει:
Πρακτικά, τίποτα δεν μπορείς να κάνεις, εκτός κι αν αποδείξεις ότι βασανίζεται...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Να το παρεις πισω?

Αλλα σιγουρα αυτο δεν θα ειναι ευκολο!
Για αυτο ειναι καλο να γινεται ενα συμβολαιο με τους αναδοχους ιδιοκτητες- οτι δεχονται ελεγχο και οταν δεν διατηρειται ο σκυλος ετσι οπος πρεπει, να πρεπει να δοθει πισω- χορις να εχουν δικαιομα για την αποζημιοση των εξοδων που εχουν κανει μεχρι τοτε για το σκυλακι.

Ετσι γινεται εξω!!

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
παιδια δεν ηξερα!δεν ειχα ασχοληθει με υιοθεσιες και τετοια.
και σημερα εκανα απροοπτη επισκεψη σε ενα σπιτι π ειχα δωσει ενα ημιαιμο αρσενικο και φρικαρισα.το σκυλι δεμενο μεσα στον ηλιο,με τ νερο να βραζει.
πηρα τηλ κ εκανα συστασεις(ευγενικα παντα,ειναι κ φιλη της μανας μ :evil: ) και τωρα θα ξανατσεκαρω προς Πεμπτη -Παρασκευη.
πρεπει να εχω φαει μουτζα.ολο προβληματα εχω με τις υιοθεσιες!
επισης ειπα οτι αν δεν μπορουν ν το βαλουν καπου αλλου,να με παρουν τηλ και να το παρω πισω.θα γινει μια κολαση με τη δικια μ π εχει κ περιοδο αλλα δεν μπορω να ξερω οτι ζει ετσι!
μακαρι να γινει κατι.