ερωτήσεις για μαλτεζάκι - please help

akisd

New Member
4 Ιανουαρίου 2011
1
0
Για σας φίλοι το όνομα μου είναι ακης και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ γιατί είμαι και εγώ ένας από τους πόλους που αγαπούν τα ζώα και ιδιαιτερα τα σκυλάκια... μόλις μου έκαναν δώρο ένα μαλτεζάκη και το έχω αγαπήσει πολύ... αλλα ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ! παρακαλώ οποιος μπορεί να μου δώσει γενικές και ειδικές πληροφορίες θα με βοηθήσει πολύ... με ενδιαφέρουν όλα τα θέματα.. ευχαριστώ, ακης :)

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Ακη καλώς ήρθες στο φόρουμ και να χαίρεσαι το μαλτεζάκι σου :)
Υπάρχουν 2-3 πραγματάκια, που συνηθίζουμε να λέμε στα νέα μέλη, ιδίως αν φαίνεται πως δεν έχουν και σπουδαίες γνώσεις, πάνω στο θέμα "σκύλος".
Θα πρέπει λοιπόν να ξέρεις, ότι είμαστε αντίθετοι στην απόκτηση σκύλου από pet shop ή byb και ότι δεν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας. Τα σχετικά link, στα οποία καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά, για να αρχίσεις να ενημερώνεσαι, είναι τα εξής:
Εμπειρίες-από-pet-shops-bybs
PET-SHOPS-PUPPY-MILLS
γιατι-ΔΕΝ-ζευγαρωνουμε-τα-σκυλια
Αυτά όσον αφορά, μια γενική, θεωρητική ενημέρωσή σου, για να αρχίσεις να μπαίνεις σιγά-σιγά, στον κόσμο μας :)
Κατά τα λοιπά, μπορείς να ξεκινήσεις να διαβάζεις τα θέματα του φόρουμ και όπου νομίζεις ότι θα χρειαστείς διευκρίνηση ή βοήθεια, μην διστάσεις να ρωτήσεις. Καλό διάβασμα :)

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Γεια σου Άκη!
Καλώς Ήρθατε!

Για την συγκεκριμένη ράτσα, εγώ δεν ξέρω να σου πω... απλά σας εύχομαι καλή συμβίωση!
Δες ορισμένες συζητήσεις που έχουν γίνει!

Mεγαλωνοντας ενα κουταβι

Πως θα το μάθω να "τα κάνει" έξω...

Αν κάνεις αναζήτηση στο φόρουμ, θα βρεις πολλά κι ενδιαφέροντα θέματα!

Υ.Γ. Ενημέρωσε αυτούς που σου πήραν το σκυλάκι δώρο, ότι δεν παίρνουμε ζωάκια για δώρο! Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση! :)

Να το προσέχεις και να το φροντίζεις!

edit: mareco, γράφαμε παρέα! ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709