καμια συμβουλη για την υποδοχη της μπεμπας?? ναστρωσω κοκκινο χαλι?? να καλεσω τη μπαντα του δημου?? μετα απο τοση αναμονη, κατι εορταστικο πρεπει να κανω
Ξεκίνα από το pet shop της περιοχης σου..και φτιάξε προίκα!!!!!!καμια συμβουλη για την υποδοχη της μπεμπας?? ναστρωσω κοκκινο χαλι?? να καλεσω τη μπαντα του δημου?? μετα απο τοση αναμονη, κατι εορταστικο πρεπει να κανω
εγώ πάντως λέω ότι όποιος δεν έχει υπομονή να παραιτείται απο την διαδικασία.Πολλοι ομως δεν εχουν πια την υπομονη να το κανουν
Ίσως έχεις δίκαιο αλλά όπως λέει και ο solco (edit: και άλλοι) είναι τόσες πολλές οι περιπτώσεις ΒΥΒ και Pet Shop στο forum που οι πιο παλιοί που έχουν ακούσει τα ίδια και τα ίδια τόσες φορές αντιδρούν κάπως απότομα.νασας πω την αληθεια, καλα κανατε και με αποτρεψατε απο το κουταβι της Ποπης, αλλα ειστε πολυ αγριοι, αδελφακι μου. Νομιζω οτι αν το κανατε πιο μαλακα, θα ειχατε καλυτερα αποτελεσματα και σε πιο πολυ κοσμο. εξηγειστε τα υπερ και τα κατα οπως θα κανατε αν μιλουσατε σε ενα μικρο και αμαθο παιδακι και οχι επιτιθεμενοι στον εγκληματια της περιοχης σας!!!
Τοσο δεν κρατανε ουτε οι γαμοι πλεον γι αυτο υποδεξου το σαν... συζυγο..Δεν είναι και λίγο να υποδέχεσαι σύντροφο για 15-20 (ελπίζω) χρόνια
Κοριτσάκι είναι...!!!!!aja1:aja1:aja1:aja1:Τοσο δεν κρατανε ουτε οι γαμοι πλεον γι αυτο υποδεξου το σαν... συζυγο..
Αφου έψαξε σε πολλά εκτροφεία...πέτυχε αυτο που έιχε γέννα...!!! Θέμα τύχης!!καλα και η εκτροφεας ειχε ετοιμοπαραδοτο κοριτσακι κιολας σε δεκα μερουλες?εμενα μου φαινεται λιγο υποπτο αυτο..δεν ξερω πειτε με κακοπροαιρετη..τεσπα γιατι να μην πεις το σαιτ του εκτροφειου?θεωρειται γρουσουζια?
????? κατι μας κρυβεις....μονο αυτα τα 3 θεωρουνται καλα?? αλλο ειναι παντως. πρεπει να το πω?? θα σας το πω οταν ερθει η κουταβα.
Δεν είναι και λίγο να υποδέχεσαι σύντροφο για 15-20 (ελπίζω) χρόνια
sorry για το offtopicΤοσο δεν κρατανε ουτε οι γαμοι πλεον γι αυτο υποδεξου το σαν... συζυγο..
αυτο το ποστ, σε ποιο ποστ αναφερεται?μονο αυτα τα 3 θεωρουνται καλα?? αλλο ειναι παντως. πρεπει να το πω?? θα σας το πω οταν ερθει η κουταβα.