επιθετικος με τα αρσενικα σκυλια

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
καλησπερα.. φροντιζεις και προσπαθεις ν απροβλεψεις τι θα συμβει στη βολτα σας ..
κοινως εχεις τα ματια σου δεκατεσσερα και προσεχεις παραπολυ μακρυα τι συμβαινει..
αν δεις σκυλο σε αποσταση τετοια πριν θελησει να σας ολησιασει απλα αλλαζεις κατευθυνση...
Ναι μεχρι στιγμης αυτο κανω.. Και αν τυχει καποιο να πλησιασει απλως τραβαω την ποσοχη στον δικο μου και χωρις να σταματησω συνεχιζουμε την βολτα.. απλα φοβαμαι μηπως ετσι τον αγχωνω περισσοτερο..

ευτυχία

Well-Known Member
16 Μαϊου 2015
158
101
30
Δύσκολο να αποφύγεις αδέσποτο... αναγκαστικά τα αφήνεις να μυριστούν..τώρα αν κάποιο από τα δύο πάει για τσαμπουκά (προφανώς αυτό ρωτάς) μπορείς να πάρεις το δικό σου αγκαλιά και να φύγεις αν ζορίσουν πολύ τα πράγματα. Εξαρτάται βέβαια και από τον άλλο σκύλο, γιατί μπορεί να τραυματίσει εσένα στην προσπάθειά του να αρπάξει τον δικό σου, αν υπερέχει κατά πολύ σε μέγεθος. Ευχόμαστε να μη συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο...
και εγω αυτο ευχομαι!! αν και με αδεσποτα δεν αγχωνομαι τοσο. Τα περισσοτερα που εχω συναντησει ειναι ηρεμα και δεν ενοχλουν. το προβλημα ειναι με εκεινα που εχουν αφεντικο κ ειναι απλα χωρις λουρι.. Αυτα ερχονται τρεχοντας καταπανω κ εγω παθαινω εγκεφαλικο!!

• Like
Reactions: johnk