Παιδια μπορειτε να πιστευετε ο,τι θελετε! Μπορειτε να με πειτε τρελη, φαντασιοπληκτη και πολλα πολλα αλλα....
Εγω ξερω οτι βγηκα με τη παρεα μου βολτα κι ενα σκυλι μας ριχτηκε. Δεν ειπα οτι με ξεσκισε, οτι μου κοψε κομματι κλπ ουτε οτι εβγαζε αφρους απο το στομα. Δε νομιζω αλλωστε οτι χρειαζοταν να φτασουμε σ' αυτο το σημειο και τοτε να αρχισουμε να δειχνουμε φωτ. απο τραυματα κλπ. Πανω στο σοκ της στιγμης μπορει να πουμε και ανακριβειες ή να υπερβαλλουμε. Στην περιπτωση μου ισχυει το δευτερο. Ναι, ως ανθρωπος ειμαι υπερβολικος. Για πολλα πραγματα. Χαρακτηρισα(αν δε κανω λαθος) το σκυλι τρελο... Μα εκεινη την ωρα, αυτη την εντυπωση μου εδωσε. Οταν χωρις να το προκαλεσω με αρπαξε..
Ομως, το ειπα, και θα το ξαναπω. Τα περι ιδιοκτητη κλπ και μενα μου φανηκαν σχετικα δυσκολα να συμβουν. Αν και δε πρεπει ποτε να λεμε ποτε και για τιποτα.. Ο ανθρωπος μου, μου ειπε αυτο το πραγμα. Δε μου εχει πει ποτε ψεματα και θελω να πιστευω οτι δεν το εκανε και τωρα. Αν αρχιζαμε απο τωρα και για τετοια θεματα, να μην εμπιστευομαστε ο ενας τον αλλον, καηκαμε.
Στην τελικη ρε παιδια ο καθενας εχει την αποψη του. Αν νομιζετε οτι υπερβαλλω/ ειμαι τρελη κλπ, μπορειτε απλα να μη με πιστευετε. Εγω ετσι κι αλλιως στο φορουμ δε γραφτηκα για να κανω φιλους ή να σας πεισω για κατι. Γραφτηκα γιατι ειδα οτι επιτελους υπαρχουν φιλοζωοι και μπορω να μαθω απ' αυτους.
Ας ξεχασουμε λοιπον το θεμα και ας συνεχισουμε τις συζητησεις μας περι σκυλων.
Αυτα...
(φυσικα αν προκυψει και φιλια θα με χαροποιησει :wink: )