εξοπλισμος ταξιδιου .... βοηθεια!!!

manosrodos

Active Member
22 Απριλίου 2008
41
0
Παιδια εφτασε επιτελους και εμενα η στιγμη που θα αποκτησω κουταβακι ... μετα απο πολυ ψαξιμο,σκεψη και την βοηθεια σας :p!!!!

τωρα χρειαζομαι ξανα τη βοηθεια σας σε ενα αλλο θεμα

την αλλη εβδομαδα θα ανεβω Θεσσαλονικη για να παρω το κουταβι μου ... το προβλημα μου ειναι πως αν αναγκαστω να γυρισω στη Ροδο με το πλοιο ( που κατα 80% με πλοιο θα ειναι ) δεν ξερω τι πρεπει να εχω μαζι μου για το κουταβακι .... οκ φαγητο και νερο αυτα ειναι τα μονα σιγουρα ... αλλα π.χ. οταν θελει τουαλετα που θα το περνω στο πλοιο για να κατουρησει??
πανω στο καταστρωμα θα τα κανει?? η θα το σηκωνω και θα τα κανει στη θαλασσα :p:p ( πλακιτσα ) ....

σας ευχαριστω εκ τον προτερων για την πολυτιμη βοηθεια σας :):D

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ακομα και αν το σκυλί τρώει ξηρλα τροφή, εσύ στο ταξίδι θα του δώσεις μία καλή κονσέρβα ... χρειάζεσαι 3 μικρές ... λογικά δεν θα έχεις ψυγρίο και θα πετάς κάποια ποσότητα ...

Νερό ΕΜΦιΑΛΩΜΕΝΟ

καλύτερα να έχεις και ένα κλουβί μεταφοράς ...

2 μικρά πιατάκια που να χωράνε στο κλουβί

και ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ πολλές

κάτω στο καράβι αν είναι ανεμβολίαστο απαγορευεται ... ακόμα και στα κενελ ...

σακούλες ...

και ωτοασπίδες για σένα και τους συνεπιβάτες στην καμπίνα ...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Α ρε τα αγχη της νεας μανας :p:p. Υπαρχουν ειδικες πανουλες για κουταβια.. μππορεις να τις προμηθευτεις απο πετ σοπς αλλα και τα υποσεντονα απο φαρμακια κανουν το ιδιο και ειναι και πιο φθηνα.. εχε και μωρομαντηλα μη γινει σκατα να το καθαρισεις.. τωρα εγω αυτο που θα εκανα ειναι θα παενα στο καταστρωμα θα εστρωνα κανα σλιπινγκ μπαγκ και θα ειχα το νειο βρεφος σε μια κουβερτιτσα με τις πανες και τα μωρομαντηλα και τα φαγονερακια διπλα.. αλλα αν δε θες τετοιες υπερβολες φανταζομαι κανα κλουβακι?! παντως μην το βαλεις μεσα στα κλουβια τους!! θα σου τα κακαρωσει!!:D

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Παιδιά δεν θεωρείτε ότι είναι καλύτερα να γυρίσει με αεροπλάνο??΄Θα τρομάξει το κουτάβι αν δεν μπορέσει να το βάλει στην καμπίνα?
Μου φαίνεται τρομερή ταλαιπωρία το πλοίο..:confused:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
εννοεις στην καμπινα? γιατι δεν επιτρεπουν ολες οι εταιριες σκυλια στις καμπινες τους ακομα και μικροσωμα!! αν ειναι ετσι ναι καλυτερα.. :)

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Λέω αν το βάλει στον ειδικό χώρο με κλουβάκι κτλ, υπάρχει κίνδυνος να φοβηθεί το κουτάβι τόσο ώστε να έχει προβλήματα μετά? Εσείς τί θα κάνατε?Πλοίο ή αεροπλάνο στις "αποσκευές"?

manosrodos

Active Member
22 Απριλίου 2008
41
0
πωπω αγχωθηκα :p παιδια ευχαριστω ... ξερω περιπου τι να περιμενω ...
μου φενεται πως θα καθαρισω ολο το πλοιο μεχρι να φτασω Ροδο :p:p!!!

θα το εχω σε κλουβακι και συνεχως μαζι μου ... εμβολιασμενο θα ειναι , τσιπακι ολα κανονικα , λετε να εχω κανα προβλημα να το περνω στην καμπινα??

χριτακι χεχε ωραια αυτα που γραφεις αλλα θα προτιμησω την λυση του ντενις .... ειναι πιο νορμαλ :p

Βασω μου και εγω με αεροπλανο θελω να γυρισω αλλα αν το σκασμενο :p ειναι πανω απο 3 κιλα δεν μπορω να το βαλω στην καμπνα του αεροπλανου :mad: .... ουτε απο κατω μπορω γιατι ειναι κατω απο 3 μηνων

και ετσι η μονη λυση ειναι με πλοιο :(

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Α οκ!!πάσο...:(
Κουράγιο στο ταξίδι του γυρισμού!!Αλήθεια πόσο κάνει το πλοίο για να φτάσει Ρόδο?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Τότε δεν είναι και πλήρως εμβολιασμένο ...

αεροπλάνο - καμπίνα η Aegean εχει 8 κιλά όριο και δικό της χάρτινο κουτί που δεν έχει βαρος όσο τα άλλα ...

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
3 κιλα?! ηξερα 8.. μαλλον επειδη ειναι εσωτερικου..
@manosrodos
:p :p :p
αφηνουν σκυλια σε καμπινα?! απο οτι ηξερα και απο οτι διαβασα στο φορουμ ντσου..

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Τότε δεν είναι και πλήρως εμβολιασμένο ...

αεροπλάνο - καμπίνα η Aegean εχει 8 κιλά όριο και δικό της χάρτινο κουτί που δεν έχει βαρος όσο τα άλλα ...

:D:D:DΤί καλά!!
Ελπίζω να μην είναι 8 κιλά..:p

manosrodos

Active Member
22 Απριλίου 2008
41
0
μακαρι να ειναι αληθεια αυτο που λες denis με την aegean ... θα γλιτωσω την ταλαιπωρια :rolleyes:

ντενις δεν θα ειναι πληρως εμβολιασμενο?? εξηγησε μου σε παρακαλω

Βασω μου κανει 1 με 1 μιση μερα απο θεσσαλονικη ....ασε ασε

τελικα κατεληξα σε ελληνικο ποιμενικο :p λολ το ξερω !!!!

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Πρίν τους 3 μήνες Η θα έχει κάνει ΜΟΝΟ εμβόλιο τύφου μόρβας (Puppy)

Η μεχρι την πρώτη δόση του εμβολιασμού το πολύ ... δεν θεωρείται καλυμμένο ...

Ελλ. ποιμενικό 2,5 μηνών δεν πετάει με Aegean καμπίνα πρέπει να παίζεις στα 10 και πάνω κιλά όσο μικρόσωμο κι αν είναι ...

manosrodos

Active Member
22 Απριλίου 2008
41
0
ααα οκ καταλαβα :p:)

δηλ να ξεχασω το αεροπλανο ε??? θα εχουμε show στο πλοιο χεχε :p:p

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Επίσης μπορείς να πάρεις αυτοκίνητο να πάς από Τουρκία- παράλια και να περάσεις τσουπ με το καραβάκι Ρόδο αμέσως..(Πλάκα κάνω)..
Κουράγιο σου εύχομαι..:D