ελληνικες φυλες- προταση

Status
Κλειδωμένο θέμα

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
πως σας φαινεται η ιδεα να φτιαχτει ξεχωριστη ενοτητα για τις ελληνικες φυλες?
το σκεφτομαι πολυ καιρο, η αληθεια ειναι πως παντα μου "ξυνιζε" να βλεπω τον ελληνικο ποιμενικο συγκεκριμενα (επειδη εχω και μια ιδιαιτερη ελξη βεβαια) "πεταμενο" εκει στα διαφορα:eek: (ενταξει, ξερω οτι δεν ειναι ετσι , σε μενα φαινεται ετσι;))
ηθελα να γραψω και δεν με ενεπνεε ο χωρος (ναι, ξερω, ειμαι περιεργη, απλα λεω τι νιωθω)
εκτος αυτου, ελληνικο φορουμ ειμαστε, γιατι να μην εχουμε σε καλυτερη "θεση" τις δικες μας φυλες, "τιμωντας" τες εστω με μια ξεχωριστη ενοτητα και να μαζευτουν εκει ολα τα αναλογα τοπικς?
(εχω πολυ πραμα να γραψω για τον ελληνικο..ε, ε, καλοι μου μοντοαντμιν?:))

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Υπάρχει ενότητα για φυλές μη αναγνωρισμένες από τον Διεθνή Κυνολογικό Όμιλο. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω πως η ιδέα σου να δημιουργηθεί μια ξεχωριστή ενότητα για τις Ελληνικές φυλές και να συγκεντρωθούν εκεί όλες οι σχετικές συζητήσεις, να γίνουν κάποια αφιερώματα, να γραφτούν άρθρα κτλ, είναι ενδιαφέρουσα!

Το θεμα θα συζητηθεί και για οποία απόφαση παρθεί, θα σας ενημερώσει ο Admin.
:)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
να μην εμφανιστεί με τις μη αναγνωρισμένες....
άλλωστε έχουν αναγνωριστεί οι περισσότερες ελληνικές φυλές...
να ανοιχτεί απλά ξεχωριστεί ενότητα... συμφωνώ....

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Βρε παιδιά, χαίρομαι που συμφωνείτε, αλλά το θεμα κινδυνεύει να μετατραπεί σε άτυπο δημοψήφισμα!
Όπως ήδη έγραψα, η πρόταση είναι ενδιαφέρουσα, το θεμα θα συζητηθεί και για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε από τον Admin.
:)

Status
Κλειδωμένο θέμα