ελεύθερο κάμπινγκ

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
http://www.econews.gr/2014/07/09/eleuthero-kamping-eforia-116169/

—Τι κάνουμε για να προστατευτούμε

Όπως ενημερώνει ο χρήστης «Λάτρης της Φύσης» στην ιστοσελίδα της «Ελευθεροτυπίας» σε περίπτωση που αντιληφθούμε αστυνομική επιχείρηση πρέπει να γνωρίζουμε τα εξής:

*Ξεστήνουμε τη σκηνή πριν την πλησιάσουν.

*Μιλάμε Αράβικα :giggle:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Καλααα... Κεδροδασος , κρητη 2009, ωρα ξημερωμα.. (Ελευθερο καμπιγκ και ρολοι εννοιες ασυμβατες) τα σκυλια μας δεμενα εξω απο τη σκηνη λυσσανε στο γαυγισμα..
Ξυπναω ανοιγω τη σκηνη, και βλεπω στα 100μ 2αντρες με πολιτικα και ενα Γ.Π. , με τη τσιμπλα στο ματι, βλεπω να τιναζει το λουρι του σκυλου σε "κατσε" και "κατω".. Σκεφτομαι 'μα τι κανει μ@λ@κ@ς.. βασικη υπακοη στο σκυλο χαραματα;;'
λεω ενα σκασμος στα σκυλια και ξαναμπαινω στη σκηνη για υπνο..
Ουτε που μου περασε απο το μυαλο οτι συνεβαινε κατι αλλο - ο τυπος εκπαιδευε το σκυλο του.-
.. Ξυπναμε μετα απο ποσες ωρες και βλεπω ολους τους κατασκηνωτες στο ποδαρι...
Ε, ναι ειχαν ερθει οι φιλοι μας να γραψουν χαραματα μαζι με σκυλια ψαχνωτας για ναρκωτικα κτλ κτλ..
Ορεξη που την ειχαν πρωινιατικα..
Εμας ακομα απορω γιατι δεν μας ενοχλησαν.. Ισως η λιγη ρακι παραπανω μας κουφανε και δεν βγαιναμε απο τη σκηνη αν μας φωναξαν.. Ισως δεν πλησιασαν ποτε λογω σκυλων.. Αλλα ημασταν ισως η μονη σκηνη πιυ δεν ενοχλησανε..
..πιειτε ρακι και δεστε πολλα σκυλια γυρω, αν δε ξερετε αραβικα, βοηθαει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Και το άρθρο διφορούμενο είναι.
Είσαι παράνομος, αλλά δεν είσαι και παράνομος!
Η δε εφορία, καμμία σχέση!

• Like
Reactions: ntoulis

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Ελέυθερο με την έννοια την αναρχική :)
το ελευθερο κάμπινγκ ειναι παράνομο και το άρθρο δίνει ιδεες για το πως να μη σε πιάσουν

Εχω συλληφθεί και ξέρω :whistle:
ή δεν ήξερες Αράβικα ή δεν μάζεψες την σκηνή ή είχαν ένταλμα