ελεος πια!!!!!!!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
αν κ παρακολουθω ανελιπως δεν γραφω συχνα.σημερα ειπα να γραψω.τα εχω παρει στο κρανιο δηλαδη ελεος.
νταξει αμαθεια υπαρχει αλλα εμεις οι ελληνες τα ξερουμε ολα και γω ρε @@ δεν ηξερα ναι πριν 6 χρονια πηρα σκυλο απο πετ σοπ ειδα διαβασα ομως μου πανε και εμαθα..οι αλλοι γιατι δεν μαθενουν?πρωτος πρωτος ο πατερας μου μα να μην αλλαζει μυαλα?ειδανε καποια σκηνικα τα ματια μου τελευταια με αποκορυφωμα την αποκτηση ενως (καθαροαιμου)γερμανικου λυκοσκυλου μια γνωστης- φιλης.και ετυχε η μοιρα να το δω.
ενα πανεμορφο κουταβι 4 μηνων λυκοσκυλοειδες μια διασταυρωση της διασταυρωσης γερμανικου ποιμενικου με κατι αλλο μαλλον βελγικο λεω γω τωρα.και αρχιζει η γνωστη συζητηση παπι μιλσ,πετ σοπ,πεντιγκρι,εκτροφεις κ τα σχετικα.ρε να μη ξεκολαει η γκλαβα οτι το σκυλι δεν ειιναι καθαροαιμο και να μην ενυσχυει αυτο που γινετε με b.y.b και τα σχετικα...τιποτα ακαρπη η προσπαθεια.
λογω περιοχης γνωριζω και καποιους κυνηγους αλλο πανδαιμονιο απο κει χαμος μνο 2 εχω παραδεχτει απο δαυτους ευτυχως ο ενας ειναι ο αδερφος μου.
δεν ξερω σε ποιο κυνηγετικο εγχειριδιο εκπαιδευσης αναφερει οτι τα σκυλια πρεπει να ναι δεμενα????:confused::confused::confused:
νοικιασα σπιτι προσφατα ο προηγουμενος νοικαρης ειχε ενα σκυλο.δεν ξερω τι καμια 70κιλα:Dγαιδουρι.σε ενα κλουβι 2χ2 24ορες με διαλλειμα οταν τον αφηνε στο κηπο για να το καθαρισει μεσα.οταν τον ειδα η κουβεντα ηταν.
-καλησπερα
-για σας νοικιασατε το σπιτι ε?
- ε ναι
-και μηεις μαζευομαστε.
-το σκυλακι δικο σας?
-και μετα εμαθα και τα υπολοιπα και τουν την ειπα απεξω απεξω,μετα δεν τον ξαναδα...
ρε τι τα θελουνε τα σκυλια δεν μπορω να καταλαβω?και γιατι δεν αλλαζουνε και μυαλα.αυτο με εξοργιζει περισσοτερο.
ουδεις ασφαλτος που λεει και η ατζελα αλλα ρε Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ήρεμα!
Δεν μπορείς να τους αλλάξεις όλους!
Προσπάθησε σε αυτούς που θέλουν να μάθουν!
Αν ήταν όλοι όπως πρέπει θα είχαμε καλύτερη παιδεία σε πολλά πράγματα!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.043
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Πολύ δύσκολο να αλλάξεις το μυαλό ανθρώπων που ασχολούνταν χρόνια με σκυλιά με έναν (λαθος) τρόπο.
Εδώ ο πατέρας μου που γνωρίζει κάποιους κυνηγούς και είναι της γνώμης πως τα κυνηγόσκυλα δεν πρέπει να βγαίνουν βόλτες αλλιώς θα "χαλάσουν". Προσωπικά δεν το γνωρίζω αν χαλάνε ή όχι, αλλά όταν του είπα πως το σκυλί που τον δάγκωσε όταν ήταν μικρός είχε βγει από την αυλή του και περπατούσε στο δρόμο μόνο του - κυνηγόσκυλο ήταν. Νευρίασε για απάντησή μου! Δεν μπορούσε να το δικαιολογήσει.

Οσο για αυτούς που παίρνουν σκυλιά από πετ-σοπ, οι περισσότεροι καταλαβαίνουν με τον πλέον άσχημο τρόπο - όταν τους φέρουν άρρωστο σκυλί. Διαφορετικά σου λέει "έλα τώρα, δε θα συμβεί σε μένα".

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
καλα δε ειμαι και γνωστης αλλα δεν νομιζω να χαλανε τα σκυλια με το αν ειναι λυτα τουλαχιστον οχι του αδερφου μου και του αλλου γνωστου που αυτος εχει κ 5.αντε και οι παλιοι γνωμες δυσκολα να αλλαξουν αποψεις.σε σχεση με β.υ.β. με με με αλλα με το πιο απλο πραμα να περνανε καποιο χρονο με το σκυλι τους???δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι αυτο?δεν μπορω τρελενομαι οταν τα βλεπω ολη μερα δεμενα μονο φαι κ νερο λες και ειναι καταδικοι στο κελι.τι πιο απλο?λες και ειναι γλαστρα μονο ποτισμα?τι να πω ?

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Αστα να πανε φιλε!!! Αν ο αλλος ειναι κολλημενος και ξερολιδης δεν αλλαζει με τιποτα!!!!!!!!!!!
Και ξερεις ποια ειναι η μαλακια???
προσπαθουνε να μας βγαλουνε και τρελους απο πανω, οτι ειμαστε υπερβολικοι με τα σκυλια και ασχολουμαστε πολυ κλπ, λες και αυτα δεν εχουνε ψυχη...
Χθες μαλιστα συζητουσα με το αγορι μιας γνωστης μου και της ελεγα οτι εχει κανει ο Μπλανκι εγχειριση στο ισχιο και μετα τον πηγαινα κολυμβητηριο για φυσικοθεραπεια και γελουσε και με κοιταζε σαν να ημουν εξωγηινος!!!!!
Μαλλον μονο οι ανθρωποι πρεπει να πηγαινουν στο γιατρο και να θεραπευονται, τα ζωα πρεπει να τα αφηνουμε στη μοιρα τους και ο,τι γινει.
Καλα εχω φορτωσει τωρα λεμε!!!!!!!!!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
το αστειο ειναι οτι τωρα που επσαχνα για σπιτι ελεγα οτι εχω σκυλο.κ μετα βλεπαμε οτι βλεπαμε μιλαγαμε μπροσταα στους ιδιοκτητες με τη γυναικα μου.λεγαμε που μπορει να πηγενει ο μπαμπης?που θα κοιμαται πως κ τι κ μας κοιταγανε λες και γω δεν ξερω τι λεγαμε.αλλα μου τη σπαει περισσοτερο τα απλα καθημερινα πραματα που δεν κανουν οι ιδοκτητες.με το πατερα μου σκοτωνομε ο τζαγκα 14φευγα τον εχει ο πατερας μου.παντα δηλ τον ειχε γερασε ο σκυλος γερασε κ ο γερος μου δεν πολυασχολειτε με το σκυλο πια.και σκοτωνομαστε κ δε φτανουν ολα αυτα σκεφτετε να παρει και σκυλο.ρε πας καλα του λεω?μην τολμησεις!κ ελπιζω γιατι αμα κανει καμια μαλακια θα γινει επικη μαχη!!!αν και μαυτα που του χω σουρει δεν το κοβω να παιρνει.με βλεπω αμα δε στρωσει κ τακτοποιηθω να τον κουβαλαω σπιτι μου τουλαχιστον να τον προσεχω εγω αν και μενουμε κοντα.ποπο τρελενομαι τωρα!!!

placebo

Banned
Banned
30 Αυγούστου 2010
73
1
αν κ παρακολουθω ανελιπως δεν γραφω συχνα.σημερα ειπα να γραψω.τα εχω παρει στο κρανιο δηλαδη ελεος.
νταξει αμαθεια υπαρχει αλλα εμεις οι ελληνες τα ξερουμε ολα και γω ρε @@ δεν ηξερα ναι πριν 6 χρονια πηρα σκυλο απο πετ σοπ ειδα διαβασα ομως μου πανε και εμαθα..οι αλλοι γιατι δεν μαθενουν?πρωτος πρωτος ο πατερας μου μα να μην αλλαζει μυαλα?ειδανε καποια σκηνικα τα ματια μου τελευταια με αποκορυφωμα την αποκτηση ενως (καθαροαιμου)γερμανικου λυκοσκυλου μια γνωστης- φιλης.και ετυχε η μοιρα να το δω.
ενα πανεμορφο κουταβι 4 μηνων λυκοσκυλοειδες μια διασταυρωση της διασταυρωσης γερμανικου ποιμενικου με κατι αλλο μαλλον βελγικο λεω γω τωρα.και αρχιζει η γνωστη συζητηση παπι μιλσ,πετ σοπ,πεντιγκρι,εκτροφεις κ τα σχετικα.ρε να μη ξεκολαει η γκλαβα οτι το σκυλι δεν ειιναι καθαροαιμο και να μην ενυσχυει αυτο που γινετε με b.y.b και τα σχετικα...τιποτα ακαρπη η προσπαθεια.
λογω περιοχης γνωριζω και καποιους κυνηγους αλλο πανδαιμονιο απο κει χαμος μνο 2 εχω παραδεχτει απο δαυτους ευτυχως ο ενας ειναι ο αδερφος μου.
δεν ξερω σε ποιο κυνηγετικο εγχειριδιο εκπαιδευσης αναφερει οτι τα σκυλια πρεπει να ναι δεμενα????:confused::confused::confused:
νοικιασα σπιτι προσφατα ο προηγουμενος νοικαρης ειχε ενα σκυλο.δεν ξερω τι καμια 70κιλα:Dγαιδουρι.σε ενα κλουβι 2χ2 24ορες με διαλλειμα οταν τον αφηνε στο κηπο για να το καθαρισει μεσα.οταν τον ειδα η κουβεντα ηταν.
-καλησπερα
-για σας νοικιασατε το σπιτι ε?
- ε ναι
-και μηεις μαζευομαστε.
-το σκυλακι δικο σας?
-και μετα εμαθα και τα υπολοιπα και τουν την ειπα απεξω απεξω,μετα δεν τον ξαναδα...
ρε τι τα θελουνε τα σκυλια δεν μπορω να καταλαβω?και γιατι δεν αλλαζουνε και μυαλα.αυτο με εξοργιζει περισσοτερο.
ουδεις ασφαλτος που λεει και η ατζελα αλλα ρε Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άρε superman...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
έλεος πραγματικά,συμφωνώ
τα έχουμε πεί τα έχουμε ξαναπεί
τελικά.ξέρετε τι σκέφτηκα?
ίσως αν είχα την Αργώ τέλεια εκπαιδευμένη και έκανε διάφορα τρίκ στύλ προσθέσεις αφαιρέσεις και άλλα εκωφαντικά (στα μάτια ενός πρωτάρη με τα σκυλιά) να ήταν πολύ πιό πειστικός ο λόγος μου
σε τελευταία ανάλυση εσύ είσαι ο πρώτος που του λές όσα του λές-εδώ και χρόνια ακούει και βλέπει απο παντού άλλα
τι λόγο έχει να πιστέψει ο κάθε ένας εσένα/εμένα?
εδώ κολλάει το ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη ε?
ενώ αν δεί ο άλλος ότι ο δικός σου σκύλος "κάνει προσθέσεις και αφαιρέσεις" όσο νά ναι τον κερδίζεις
τι λέτε?

eve1

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2010
221
0
Αθήνα
το αστειο ειναι οτι τωρα που επσαχνα για σπιτι ελεγα οτι εχω σκυλο.κ μετα βλεπαμε οτι βλεπαμε μιλαγαμε μπροσταα στους ιδιοκτητες με τη γυναικα μου.λεγαμε που μπορει να πηγενει ο μπαμπης?που θα κοιμαται πως κ τι κ μας κοιταγανε λες και γω δεν ξερω τι λεγαμε!!!
Κι εγώ ψάχνω σπίτι και πήγα σε μία πολυκατοικία στο Πολύγωνο που νοικιάζεται ένα διαμέρισμα και είδα ένα σαρπει στη πυλωτή,μάλλον στο πεζοδρόμιο μπροστά στην πυλωτή, μόνο του και με κοίταγε στα μάτια και θεώρησα ότι ο ιδιοκτήτης του ήταν λίγο παραπίσω.. Παίρνω τηλ για να ρωτήσω την τιμή του ενοικίου κτλ και τους λέω ότι θα έχω μαζί μου έναν σκύλο και θα μένουμε μαζί και ρώτησα αν υπάρχει πρόβλημα. Και μου απαντάει ο έξυπνος " Εμείς τα αγαπάμε τα σκυλάκια, θα το αφήσετε κάτω να κάνει παρέα με το άλλο που είναι του κυρίου που μένει στον τρίτο όροφο''
Ρε ουστ!!!! Εννοείται ότι δεν ξαναπήρα τηλέφωνο τον ανεγκέφαλο..

Agis

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2009
136
12
Αθήνα
Στις διακοπές πήραμε το Molder μαζί μας. Το ξενοδοχείο δεχόταν σκύλους και οι υπεύθυνοι ήταν άψογοι.
Σε 2-3 ημέρες, πολύ λίγοι ήταν εκείνοι που λοξοδρομούσαν όταν μας έβλεπαν να κινούμαστε στον εντός του συγκροτήματος χώρο.
Ο σκύλος δεν προκάλεσε την παραμικρή ενόχληση (θόρυβο, νευρικότητα, οποιαδήποτε τύπου επιθετικότητα σε τρίτους ή κάτι άλλο).

Εκεί όμως που κι εμείς είπαμε ΕΛΕΟΣ ήταν όταν βγαίναμε για βόλτες, φαγητό, στην παραλία ή οτιδήποτε άλλο εκτός συγκροτήματος.
Ακούγαμε "αυτά τα σκυλιά είναι δολοφόνοι", "σε αρπάζουν από το λαιμό και σου κόβουν την καρωτίδα", και τη γνωστή αρχιμ@λ@κί@ "όταν μεγαλώσουν τρελλαίνονται επειδή ο εγκέφαλος τους ακουμπάει στο κρανίο τους"!!!!

Επειδή ορισμένους από αυτούς τους βλέπαμε και τους ξαναβλέπαμε, τους εξηγούσαμε ποια είναι η πραγματικότητα.

Εκεί αυτοί. Το χαβά τους. Και με ύφος δεσποτικό.

Κάποιοι δε από αυτούς μας παρατηρούσαν με στυλ ειδικών ότι κακώς δίνουμε ξηρά τροφή. Αντ' αυτής πρέπει να δίνουμε ...κόκαλα!!!

Είναι λοιπόν δυνατόν, μετά από αυτά να μην αναφωνήσεις : "έλεος πια";

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν