'' εκτροφείς'' και εκτροφείς

Johnspike

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2007
56
0
www.geocities.com
πως γίνεται εκτροφέας να συμμετέχει σε ιστοσελίδα αλλου ''εκτροφέα-κουταβοπαραγογου'' ο οποιος διαφημίζει την εκτροφή του με τον παρακάτω τρόπο:

''Καθαρόαιμα κουτάβια με,
εγγύηση υγείας 10 ημερών,
εγγύηση μορφολογίας 24 μήνες ,
εγγύηση δυσπλασίας 12 μήνες,
εγγύηση κληρονομικών παθήσεων 12 μήνες.''

η γνώμη μου είναι ότι ο υπεύθυνος k καλά εκτροφέας νομιμοποιεί τον "κουταβοπαραγογο" που παραπλανεί τον υποψήφιο ιδιοκτητη,δίνοντας εγγύηση μορφολογίας για 24 μήνες κτλ κτλ. με την παρουσία του στην "ιστολελιδα" του "κουταβοπαραγογου".

στα ματια σας πως φαντάζει αυτό?

asli

Well-Known Member
8 Φεβρουαρίου 2008
557
1
48
Θεσ/νικη-Αγ.Τριαδα
aslihan.gr
Johnspike said:
''Καθαρόαιμα κουτάβια με,
εγγύηση υγείας 10 ημερών,
εγγύηση μορφολογίας 24 μήνες ,
εγγύηση δυσπλασίας 12 μήνες,
εγγύηση κληρονομικών παθήσεων 12 μήνες.''

Συγνώμη υπαρχει τέτοιος άνθρωπος? :shock:

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Πετσοπας ειναι ο ανθρωπος ...ειναι και "εκτροφεας" εχει και ιστοσελιδα, μαλλον κανει και το μεσαζοντα...Να δραστηριος νεος επιχειρηματιας...Οι "πελατες" εκτροφεις πρεπει να πουλησουν...Κλεφτες θα γινουν;

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
O κάθε εκτροφέας μπορεί να βάλει διαφήμιση όπου νομίζει, όλοι οι εκτροφείς βάζουν αγγελίες και link της ιστοσελίδας τους σε site που υποστηριζουν και προωθούν αγγελιες ζευγαρώματος μέχρι και ημίαιμων πάρα πολύ συχνά. Δεν σημαίνει ότι υποστηριζουν το site αυτό. Εγώ μπορώ να βάλω και στην ΧΕ μία αγγελία (λογω πολύ μεγάλου τιράζ) και να αποφασίσω ότι θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα ''ξεκαθαρίζω'' τα άτομα που ενδιαφέρομαι να πάρουν σκύλο από τον συρφετό που θα αντιμετωπίσω εκεί μέσα, είναι θέμα απλά πόσα άντερα έχεις, και όχι ότι υποστηρίζεις το κάθε έντυπο ή ηλεκτρονικό μέσο.

Η ανταλλαγή link είναι κάτι που στον κόσμο του ηλεκτρονικού σκύλου είναι καθημερινότητα, και το ξέρεις πολύ καλά, υπάρχουν site που έχουν 500 links. Kάποιες φορές βάζεις για τα σκυλιά κάποιου, κάποιες για τον ίδιο, κάποιες για την επισκεψιμότητά του ή και για άλλους λόγους. [/list]

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Denis

δεν έχω κανένα πρόβλημα στο που προβάλετε ο καθένας

θα είχα πρόβλημα αν μου έλεγε αυτά τα πράγματα (περί εγγυήσεων κλπ)

Johnspike

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2007
56
0
www.geocities.com
..

δεν νομίζω ότι όλοι οι εκτροφείς βάζουν αγγελίες σε παρόμοια site.το να βάλεις μια αγγελία σε τέτοιο site δεν σημαίνει ότι συμμερίζεσαι k τις απόψεις του δημιουργού του.
βεβαια ο καθένας έχει δικαίωμα να διαφημίζεται όπου θέλει.για μένα το θέμα είναι ηθικό k tipiko .δεν μπορεί από τι μια να κατακρίνεις τέτοιου είδους 'εκτροφείς'' k από την άλλη να διαφημίζεσαι μέσο ιστοσελίδων τους.
ο καθένας όπως ξαναείπα έχει διαφορετικά κριτήρια,διαφορετικό τρόπο σκέψης k διαφορετική προσέγγιση ως προς το χτίσιμο τις εικόνας του προς τα έξω.
όσο για την ΧΕ δεν αξίζει να σχολιάσω.
ένας εκτροφέας θα πρέπει να έχει επίπεδο.δεν μπορεί αν εκτρέφει κάποιος afro k να περνάει k από τα γύφτικα να τον διαφημίζει.
αυτός είναι ο καθρέφτης την "κινοφιλικις" μας παδείας.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Μιλάμε ''επαγγελματικά'' ή ηθικά ??

''Επαγγελματικά''

To linkhitlist ξέρεις τί είναι φυσικά ... έχεις δεί να γίνεται διάκριση πουθενά εκει μέσα στο ποιός και πώς θα διαφημιστεί ?? τεράστιο forum ή ιστοσελίδα ποιοτικού εκτροφέα μπορεί να ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ όχι να φιλοξενείται απλώς η ίδια, Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ...

Επίσης τον κορυφαίο εκτροφέα στην Γερμανία μπορεί να πάρεις και να δίνει πολύ καλής ποιότητας σκύλο, φανταστικό σκύλο και να σου πει ''ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΙΣ'' για ποιά κυνοφιλική παιδεία μιλάς ??

1-2-3-5 πράγματα ... αυτά είναι τα σκυλιά, αυτές οι εγγυήσεις (γραπτές ή όχι δεν έχει σημασία, ο άνθρωπος είναι που μετράει όπως είχε πεί κάπου και ο Baskal νομίζω, και αν το σκυλί και ο άνθρωπος σου κάνει, παίρνεις ... τί σχέση έχει που διαφημίζεται και ποιόν έχει στο link ?

Ηθικά

Τεράστια συζήτηση στην οποία θα εκτεθούν πράγματα και καταστάσεις που δεν πρέπει να θιχτούν και μάλλον θα κλείσει το forum οπότε προτιμώ να μην απαντήσω στο ηθικό κομμάτι ... [/list]

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
denis said:
Ηθικά

Τεράστια συζήτηση στην οποία θα εκτεθούν πράγματα και καταστάσεις που δεν πρέπει να θιχτούν και μάλλον θα κλείσει το forum οπότε προτιμώ να μην απαντήσω στο ηθικό κομμάτι ... [/list]
:wink: 8)

Johnspike

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2007
56
0
www.geocities.com
.

μιλώ για την παιδεία πιο σωστά k όχι μονο την "κινοφιλικι".άσχετη παρατήρηση με τον γερμανό.
επαγγελματικά πιστεύω ότι είναι λάθος η ανάμιξη,η διαφήμιση μέσο τέτοιον ιστοσελίδων.
έχει τα @@ ο εκτροφέας αυτός που κατακρίνει τέτοιους "κουταβοπαραγογους" να πει εγώ είμαι k να μας εξηγήσει πως ενώ τους κατακρίνει,έπειτα διαφημίζεται μέσο τέτοιον ιστοσελίδων.
ηθικά είναι κατάντια.
όσο για το αν πρέπει να θιχτούν κάποια πράγματα να thixtoun.an είναι να κριβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας δεν γίνεται τίποτα.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
μάλλον δεν έχεις καταλάβει

αν με την παρουσία κάποιου εκτροφέα σε σελίδες τέτοιου είδους ΄νομιμοποιεί ΄ την κατάσταση τότε η παρουσία εκτροφέων στην ΧΕ νομιμοποιεί τα ανεύθυνα ζευγαρώματα ιδιωτών και η παρουσία του σε κυνοφιλικά έντυπα νομιμοποιει τα pet shop και τις τροφές αμφιβόλου ποιότητας που διαφημίζοντε εκεί

είναι ένα αναγκαίο κακό το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις ισως βγει σε καλο

υγ

δεν εχω καταλάβει αν το πρόβλημα σου είναι ο συγκεκριμένος εκτροφέας ή το καλό της φυλής

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
H XE ειναι "ουδετερος" χωρος. Κιεγω βαζω αγγελιες εκει. Η συγκεκριμενη ιστοσελιδα "μυριζει"...εμποριο. Δεν θαβαζα ποτε. Στην πραγματικοτητα ουτε κι εδω εχω βαλει λινκ σχετικο με την εκτροφη μου, ουτε στο doberman.gr. Noμιζω οτι εδω και στο doberman.gr θα ηταν ακαλαισθητο, γιατι ειναι αλλος ο προσανατολισμος. Εκει η αντιληψη δεν μου παει. Το αστειο ειναι οτι εχω αποφυγει στριφτα να ζευγαρωσω σκυλο μου με σκυλα του ιδιοκτητη αυτου του ιστοχωρου. Οταν ειδα το σαιτ τρελαθηκα...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
ηθικά είναι κατάντια.
Kατάντια είναι πολλά πράγματα.

όσο για το αν πρέπει να θιχτούν κάποια πράγματα να thixtoun.an είναι να κριβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας δεν γίνεται τίποτα.
Εδώ μέσα έχουν θιχτεί πολλά πράγματα από πολλούς ανθωπους που διακινδυνεύουν κάθε μέρα να μπλέξουν σε κυκεώνα δικαστηρίων ενώ ίσως δεν έχουν λεφτά να φάνε, φίλε μου. Αν θές να θίξεις κάτι χωρίς να κρύβεσαι πίσω από το δαχτυλό σου, μπορεις να το κάνεις, εγώ δεν το κάνω επειδη δεν έχω λεφτά και χρόνο για τέτοια.

Baskal κάποιοι έχουν ζευγαρώσει με σκύλες αυτού του εκτροφέα ... αν και πιστεύω όντως ότι ένας αρσενικός όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως ίσως δεν νομίζω ότι είναι καλό να μην ζευγαρώνει την οποιαδήποτε σκύλα, έστω ότι συμφωνώ με την κίνησή σου, αλλά αν θές φωτογράφισε και αυτούς που ζευγαρώνουν με αυτόν εκτός από αυτόν, που ίσως έχεις πρόβλημα μαζί του ...

Τέλος να συμβουλέψω κάποιον που θέλει ίσως να πάρει έναν καλό σκύλο, ή να κρίνει την εκτροφή ή τον χαρακτήρα κάποιου άλλου, να κοιτάει με προσοχή οτιδήποτε άλλο θέλει εκτός από τα link του ...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έριξα μια ματιά στην περιβόητη ιστοσελίδα…
Ομορφιές…

Πουλάμε καλοζωισμένα κουτάβια! Πάρε κόσμε!!!!
Μην τα βλέπετε πεταμένα μέσα στα χώματα και στις πέτρες, δίνουμε και εγγύηση!

Τι να πω… Αίσχος!

Εσύ Johnspike στα links στάθηκες? Τα υπόλοιπα θεάματα τα προσπέρασες?

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Δεν εχω κανενα προσωπικο προβλημα μαζι του, αντιθετα τον βρισκω συμπαθεστατο σαν προσωπο...Αλλα κατι δεν μου πηγαινε, σε σχεση με τα σκυλια, αργοτερα βρηκα και το σαιτ και τελος. Δεν βρισκω οτι οποιος τελικα ζευγαρωσε με θηλυκια του συγκεκριμενου εκανε κανενα εγκλημα, ουτε ενδιαφερομαι να "δωσω" καποιον , αλλα εγω την ψαχνω για μεγαλυτερο ελεγχο ζευγαρωματων τεστ υγειας, κλπ. στα ντομπ. Αρα δεν "κολλαμε" για την ωρα. Πρεπει αυτος ναρθει προς τα δω οχι να γυρισω εγω εκει που ειναι...

Παντως Ντενις, αυτο το βρισκω εντυπωσιακο :"αν και πιστεύω όντως ότι ένας αρσενικός όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως ίσως δεν νομίζω ότι είναι καλό να μην ζευγαρώνει την οποιαδήποτε σκύλα, " ομολογω οτι δεν σε πιανω εδω.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Δεν βρισκω οτι οποιος τελικα ζευγαρωσε με θηλυκια του συγκεκριμενου εκανε κανενα εγκλημα
Και είναι ηθικά απαράδεκτο να έχεις αγγελία και link ?

Τα κουτάβια του επιβήτορα θα πουληθούν από εκεί, νομιζω ότι με την λογική αυτή είναι πολύ χειρότερο.

ομολογω οτι δεν σε πιανω εδω
Εχει ξανασυζητηθεί. Πιστεύω ότι ένας καλός επιβήτορας το μόνο που πρέπει να κοιτάει ειναι η σκύλα να είναι ντόπερμαν, καλό στη φυλή θα κάνει, δεν θα κάνει κακό, αν διώξει τον ενδιαφερόμενο για ζευγάρωμα το ζευγάρωμα θα γίνει με απλά έναν χειρότερο σκύλο. Πρακτικά λοιπόν μόνο τον σκύλο σου προστατεύεις, και καλά ίσως κάνεις αλλά την φυλή ή την εκτροφή όχι ... [/list]

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Μπαστα...εγω δεν εγραψα πουθενα για ηθικα απαραδεκτο, εγραψα οτι δεν μου παει...οπως δεν μου παει το λινκ και εδω για αλλους λογους.

Η σκυλα δεν ειχε καποιο τεστ υγειας και δεν ειχε παιξει σε εκθεση.
Εκτος αυτου, κι εγω ημουν της παραπανω -δικης σου- αποψης στο παρελθον...Το αποτελεσμα: Πολλα "κατσικια" απο τον ιδιο πατερα που οταν υπηρχε "σκεψη" πισω απο το ζευγαρωμα εδωσε "θεους"...
Και τωρα πιστευω οτι ο ιδιοκτητης του αρσενικου δεν πρεπει να το παιζει δυσκολος οταν τηρουνται ομως ορισμενα μινιμουμ πραγματα*...Η ευθυνη ειναι του ιδιοκτητη της σκυλας πιο πολυ.

*Για μενα τωρα ειναι HD test & τουλαχιστο "πολυ καλος" για τους τριτους.

Α! δεν πιστευω στους "καλους επιβητορες", μονο στα "καταλληλα ζευγαρωματα" και για τους δυο γονεις.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Πολλα "κατσικια" απο τον ιδιο πατερα που οταν υπηρχε "σκεψη" πισω απο το ζευγαρωμα εδωσε "θεους"...
Μα πάλι μιλάς για το ''τί έδωσε'' ... όχι ... σκέψου αυτήν την σκύλα να ζευγάρωνε (που θα ζευγάρωνε) με αντίστοιχης ποιότητας σκύλο θα είχαμε τρείς φορές κατσίκια ...

ΣΤΟ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ (πχ) κακό έκανες που δεν ζευγάρωσες ... δεν είπα να μην προσπαθήσεις να πείσεις για τα μινιμουμ τον ιδιοκτήτη, ή ακόμα και να μην ζευγαρώσει καθόλου ... αν δεν γίνεται όμως ... ζευγάρωμα ... πραγματικά το πιστεύω αυτό ...

Τώρα ... ο ένας λέει η ΧΕ είναι χάλια ο άλλος βάζει εκεί ... ο ενας το link χάλια ο άλλος όχι, δεν βλέπετε ότι είναι σχετικό, το θέμα είναι ο άνθρωπος τί κάνει ... όχι το έντυπο ή το ηλεκτρονικό μέσο ...

BasKal

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2007
423
2
Εν τη ρυμη του λογου μου βγηκε οτι "εδωσε" ο πατερας, αλλα εννοουσα οτι "εδωσε" το ζευγαρωμα/συνδυασμος.:oops:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Αν και εν τη ρύμη του λόγου λέγονται αλήθειες, ακόμα και ο συνδυασμός το ίδιο είναι ... για συνδυασμό μιλάμε βέβαια, έτσι κι αλλιώς ...

Βασικά κι εγώ τί έδωσε κοιτάω, αλλά απλά βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, όχι μισοάδειο ...