καλημέρα σας ονομάζομαι Αργυρώ Γιώβα και θα ήθελα να μάθω εάν υπάρχουν σχολές εκπαίδευσης περιποίησης και κουρέματος σκύλων. Η ίδια έχω ένα μπισόν φριζέ το οποίο θέλει αρκετή ώρα για τον καλοπισμό του ανακάλυψα λοιπόν πως αυτή η ώρα είναι η καλύτερή μας γιατί και αυτός και εγώ το απολαμβάνουμε από το μπάνιο του το χτένισμά του τον καθαρισμό του τα πάντα εκεί που παλεύουμε είναι το κόψιμο των νυχιών του εκεί γίνεται πόλεμος αλλά στο τέλος απολαμβάνει το γλυκάκι του. Ψάχνοντας αυτό το θέμα είδα προς εκπληξή μου ότι παρόλο που βρισκόμαστε σε καιρούς χαλεπούς τα κομμωτήρια σκύλων είναι από τα επαγγέλματα που έχουν δεχτεί το μικρότερο πλήγμα. Σκέφτικα λοιπόν αφού η περιποίηση είναι το φόρτε μου και η αγάπη μου για τα ζώα κυρίως για τους σκύλους δεν αμφισβητήτε θα ήθελα να δω εάν μπορώ να μάθω να κουρεύω και να το κάνω εάν βέβαια μπορώ επάγγελμα. Μου έκανε εντύπωση στη Νέα Μάκρη όπου έχει η μαμά μου το εξωχικό της υπάρχει ένα καινούριο μαγαζι για περιποίηση σκύλων. Ολα τα καταστήματα έχουν κλήσει αυτό δεν προλαβαίνει τα ραντεβού. Θα ήθελα να μάθω λοιπόν εάν υπάρχουν σχολές εκπαίδευσης groomer δηλαδή κομμωτών σκύλων και πόσο κοστίζει.