ναι αν σου είναι εύκολο θα ήμουνα ευγνώμων ,ευχαριστώ πολύΜπορώ και γώ να σε βοηθήσω αν θέλεις να σου δώσω ένα μαιλ και να μου στείλεις την αφίσα να την βάλω στην μηχανιώνα και στην περαία στα κτηνιατρεία στα πετ κτλ.
Ευχομαι γρήγορα να βρεθεί
η μαλού είναι πράγματι μικρή ακόμα έχει κάνει μόνο Β/Υ και δε ξέρω πόσο μπορεί να προστατέψει τον εαυτό της.Χθες μίλησα με τον εκτροφέα και μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να κλέψεις ένα τέτοιο σκυλί.Όταν είναι μόνο του δείχνει άλλο πρόσωπο.Αυτό ως ένα βαθμό ισχύει.Μου έδωσε μια άλλη εκδοχή σε αυτή τη παράξενη ιστορία : να τρόμαξε για κάποιο λόγο και να έφυγε.Μπορεί να πηδήξει ψηλά,μέχρι 2,40.Στη μια μεριά του οικοπέδου δεν υπάρχουν δέντρα μόνο σκέτη περίφραξη.Μου είπε όταν τρομάξουν δε σκέφτοντε και μπορεί να πάνε πολύ μακρυά.Η γυναίκα μου μέσα στη νύχτα άκουσε σκάγια να πέφτουν πολύ κοντά αλλά αυτό δεν είναι σπάνιο στη περιοχή.Γενικά πάντα έχω το νου μου το βράδυ.Πολλές φορές ξυπνάω βγαίνω έξω να δω και μάλιστα τελευταία το έκανα και σαν άσκηση στη μαλού να την αγριέψω λίγο και είδα ότι είχε αποτέλεσμα.Το Σάββατο δυστύχως δεν κατάλαβα τίποτα.
Σήμερα θα πάω λίγο πιο μακρυά να μοιράσω φωτογραφίες και να τη ψάξω,θα δούμε......