εκλάπη μαλινουά

alfy

Active Member
7 Φεβρουαρίου 2010
31
0
Θεσσαλονίκη
Μπορώ και γώ να σε βοηθήσω αν θέλεις να σου δώσω ένα μαιλ και να μου στείλεις την αφίσα να την βάλω στην μηχανιώνα και στην περαία στα κτηνιατρεία στα πετ κτλ.
Ευχομαι γρήγορα να βρεθεί
ναι αν σου είναι εύκολο θα ήμουνα ευγνώμων ,ευχαριστώ πολύ

η μαλού είναι πράγματι μικρή ακόμα έχει κάνει μόνο Β/Υ και δε ξέρω πόσο μπορεί να προστατέψει τον εαυτό της.Χθες μίλησα με τον εκτροφέα και μου είπε ότι είναι πολύ δύσκολο να κλέψεις ένα τέτοιο σκυλί.Όταν είναι μόνο του δείχνει άλλο πρόσωπο.Αυτό ως ένα βαθμό ισχύει.Μου έδωσε μια άλλη εκδοχή σε αυτή τη παράξενη ιστορία : να τρόμαξε για κάποιο λόγο και να έφυγε.Μπορεί να πηδήξει ψηλά,μέχρι 2,40.Στη μια μεριά του οικοπέδου δεν υπάρχουν δέντρα μόνο σκέτη περίφραξη.Μου είπε όταν τρομάξουν δε σκέφτοντε και μπορεί να πάνε πολύ μακρυά.Η γυναίκα μου μέσα στη νύχτα άκουσε σκάγια να πέφτουν πολύ κοντά αλλά αυτό δεν είναι σπάνιο στη περιοχή.Γενικά πάντα έχω το νου μου το βράδυ.Πολλές φορές ξυπνάω βγαίνω έξω να δω και μάλιστα τελευταία το έκανα και σαν άσκηση στη μαλού να την αγριέψω λίγο και είδα ότι είχε αποτέλεσμα.Το Σάββατο δυστύχως δεν κατάλαβα τίποτα.
Σήμερα θα πάω λίγο πιο μακρυά να μοιράσω φωτογραφίες και να τη ψάξω,θα δούμε......

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Για να τρομάξει τόσο πολύ ωστε να φτάσει στο σημείο να πηδήξει 2,50 μέτρα φράχτη...επειδή άκουσε σκάγια...τότε ήταν κροτοφοβικό το σκυλί..
Ήταν?
Λίγο χλωμό το ακούω αυτό...

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Έχω μιά ιδέα.

Αν βάλεις αγγελία (Χ.Ε. και όπου αλλού σκεφτείς) πως έχεις αρσενικό για ζευγάρωμα;
Μην βάλεις την περιοχή που μένεις, αλλά κάπου λίγο πιο μακριά (1 ώρα με το αμάξι).

Μήπως την βρείς έτσι "ανάποδα".

Δεν ξέρω. Έχω στεναχωρεθεί χωρίς να σας ξέρω. ΠΟΛΥ μου αρέσει η μικρή.
Εύχομαι να σταθείς τυχερός....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Έχω μιά ιδέα.

Αν βάλεις αγγελία (Χ.Ε. και όπου αλλού σκεφτείς) πως έχεις αρσενικό για ζευγάρωμα;
Μην βάλεις την περιοχή που μένεις, αλλά κάπου λίγο πιο μακριά (1 ώρα με το αμάξι).

Μήπως την βρείς έτσι "ανάποδα".

Δεν ξέρω. Έχω στεναχωρεθεί χωρίς να σας ξέρω. ΠΟΛΥ μου αρέσει η μικρή.
Εύχομαι να σταθείς τυχερός....
Πολύ καλή ιδέα...μπράβο!!!:):)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
και το url φίλης από το facebook :

http://www.facebook.com/search/?flt=...&id=1216161662
Στείλε το λινκ της αγγελίας για το σκύλο, οχι το προφίλ της φίλης σου (στο οποιο δε μπορούμενα μπουμε αν δεν είμαστε φίλοι της....).
http://www.facebook.com/search/?flt=1&q=%CF%87%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5&o=69&sid=1216161662.641945290..1&s=0#%21/profile.php?ref=profile&id=1216161662

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Μου έδωσε μια άλλη εκδοχή σε αυτή τη παράξενη ιστορία : να τρόμαξε για κάποιο λόγο και να έφυγε.Μπορεί να πηδήξει ψηλά,μέχρι 2,40.Στη μια μεριά του οικοπέδου δεν υπάρχουν δέντρα μόνο σκέτη περίφραξη.
Οι καγκελοπορτες/αυλοπορτες του σπιτιου δεν κλειδωνουν το βραδυ ? Αν καποιος το εκλεψε , δεν θα ειχατε βρει παραβιασμενη καποια πορτα στον κηπο ? ...δεν το καταλαβαινω αυτο :-|
Να ξεκλειδωσαν , να εκλεψαν το σκυλο και να μπηκαν στον κοπο να ξανακλειδωσουν μου φαινεται κουφο ...

Τωρα παλι αν αφηνετε ξεκλειδωτα το βραδυ ...παω πασο.

alfy

Active Member
7 Φεβρουαρίου 2010
31
0
Θεσσαλονίκη
νέα δεδομένα:
σήμερα το πρωί μου τηλ. κάποιος για να μου πεί ότι την είδε στην περιοχή που μένω.Είδε τη φωτογραφία και με πήρε κατευθείαν.Στην αρχή ομολογώ αν και χάρηκα ήμουνα επιφυλακτικός.Δώσαμε ραντεβού (έτσι και αλλοιώς ήμουνα στους δρόμους) και με πήγε σε σημείο που είναι 2km από το σπίτι μου.Είπε ότι την είδε 2 φορές.Χθες κατέβηκε άπο το αμάξι αλλά η μαλού κόντεψε να τον δαγκάσει όταν τη ζύγωσε.Έτσι έφυγε και μετά είδε την αφίσα και με πήρε.Είναι απόλυτα σίγουρος για αυτά που λέει και εγώ απόλυτα μπερδεμένος.... Ποτέ δεν είπα που μένω (αν και με ρώτησε).Με πήγε κοντά στο σπίτι και είναι σίγουρος για το σκυλί.Πριν μια ώρα μπήκα στο σπίτι αφού έκανα 150 χωραφίσια λασποχιλιόμετρα και δεν βρήκα τίποτα.Κάθε λίγο σταμάταγα τη φώναζα και σφύριζα με τη σφυρίχτρα.Δεν είδα ούτε ένα αδέσποτο.
Σήμερα μου είπανε ότι αν έχει οίστρο αυτό είναι αρκετό για να φύγει.Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό δίχως να έχει αίμα και να καταλάβω κάτι? Υπ'όψην αν έχει θα είναι ο πρώτος κύκλος.'Αυριο θα τηλεφωνήσω τον γιατρό να μάθω.Υστερα είναι το θέμα του φράχτη... το ύψος του είναι 1,60μ αλλά ποτέ δεν έχει πηδήξει κάτι.Για να ξέρει... είναι δυνατόν να έγινε κάτι το βράδυ και να πήδηξε 2 φράχτες στη σειρά? το 1,60 συνορέυει με γείτονα άρα έπρεπε να πηδήξει και το δικό του φράχτη (περίπου 1,80) για να φύγει.Στις άλλες μεριές του οικοπέδου έχει δέντρα και είναι αδύνατο το οτιδήποτε.
Πραγματικά δε ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί.Να φύγει μόνο του ξαφνικά? το προηγούμενο μαλινουά ποτέ δεν έκανε κάτι παρόμοιο.Ητανε και πιο δύσκολη...

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
μπορει να σκαρφαλωσαν
Οντως ειναι ενα ενδεχομενο ...αλλα ρε παιδια , μου φαινεται πολυ γκραν γκινιολ.Να σκαρφαλωνει ο αλλος μαντρες , μια με εξι το πρωι , να ναρκωνει δυο σκυλια και να κλεβει το ενα (το οποιο μαλιστα ειναι λιγοτερο εμπορικο απο το αλλο - προσωπικα δεν εχω πετυχει μαλινουα προς πωληση στυλ γιουσουρουμ) , να το φορτωνουν στη πλατη και να πηδουν παλι την περιφραξη ...για ενα θηλυκο μαλινουα που μπορει να γεννησει σε 6 μηνες απο σημερα ? Πιο ευκολα κλεβουν στο δρομο μικροσωμα κατευθειαν απο τους ιδιοκτητες (ειδικα αν ειναι γυναικες) ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.787
20.091
Πιο ευκολα κλεβουν στο δρομο μικροσωμα κατευθειαν απο τους ιδιοκτητες (ειδικα αν ειναι γυναικες) ...
Τι είναι πάλι αυτό; Δεν το έχω ξανακούσει. Δηλαδή σου την βγαίνουν μπροστά και στο παίρνουν με το έτσι θέλω; Καλά, έχουμε τρελλαθεί τελείως :(

alexkouts

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2009
416
0
Βόλος
αυτο με τα μικροσωμα το σκεφτομαι κι εγω γιατι τις τελευταιες μερες βλεπω οτι οι εξαφανισεις συλων εχουν αυξηθει πολυ και επειδη οι κλοπες γενικοτερα εχουν αυξηθει!
τι να πω?θα φοβομαστε να βγαλουμε και τα σκυλια μας βολτα?:confused::)

alfy

Active Member
7 Φεβρουαρίου 2010
31
0
Θεσσαλονίκη
Οντως ειναι ενα ενδεχομενο ...αλλα ρε παιδια , μου φαινεται πολυ γκραν γκινιολ.Να σκαρφαλωνει ο αλλος μαντρες , μια με εξι το πρωι , να ναρκωνει δυο σκυλια και να κλεβει το ενα (το οποιο μαλιστα ειναι λιγοτερο εμπορικο απο το αλλο - προσωπικα δεν εχω πετυχει μαλινουα προς πωληση στυλ γιουσουρουμ) , να το φορτωνουν στη πλατη και να πηδουν παλι την περιφραξη ...για ενα θηλυκο μαλινουα που μπορει να γεννησει σε 6 μηνες απο σημερα ? Πιο ευκολα κλεβουν στο δρομο μικροσωμα κατευθειαν απο τους ιδιοκτητες (ειδικα αν ειναι γυναικες) ...
έτσι είναι για αυτό δε μπορώ να βγάλω άκρη τι μπορεί να έχει γίνει.Να έφυγε μόνο του ? Να προσπάθησαν να το πάρουν και να τους έφυγε? Όπως και να'χει υπάρχει δική μου ευθύνη.... την έβλεπα πόσο υπάκοη είναι και δε σκέφτηκα τι μπορεί να συμβεί.Επένδυσα πολλά σε αυτή τη ψυχή αλλά ένα τσιπάκι δε της έβαλα :mad:.Νόμιζα ότι δεν υπάρχει λόγος.Μέγιστο λάθος.Τελικά όλα μπορούν να συμβούν.

σίγουρα οι εποχές έχουν αλλάξει.Έχουν σφίξει τα πράγματα και φτάσανε να κλέβουνε και σκυλάκια μικρά από αυτοκίνητα.Έμεις οι σαρραντάριδες που έχουμε μάθει σε άλλες λίγο καλύτερες επόχες πρέπει να προσαρμοστούμε.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Να σκαρφαλωνει ο αλλος μαντρες , μια με εξι το πρωι , να ναρκωνει δυο σκυλια και να κλεβει το ενα (το οποιο μαλιστα ειναι λιγοτερο εμπορικο απο το αλλο - προσωπικα δεν εχω πετυχει μαλινουα προς πωληση στυλ γιουσουρουμ) ,
Μπορεί να την πέρασαν για Γ.Ποιμενικό.
Όρθια αυτιά το ένα, όρθια αυτιά κι τ' άλλο.

ΜΕΓΑΛΗ αγορά έχουν τα κουτάβια Γ.Π. στην επαρχια. Και την ίδια την πουλάει σε 10 λεπτά (ίσως μόνο 100 ευρώ ή 50, αλλά την πουλάει).
Το Χάσκυ δεν είναι πια τόσο δημοφιλής....

Δεν πιστεύω πως μιά σκυλίτσα στην ηλικία της θα έλειπε τόσες ώρες (ακόμη και αν έφευγε, θα γύρναγε).

Μήπως να την ψάχνατε με το Χάσκυ παρέα;
Αν είναι αγαπημένα τα σκυλιά, μπορεί να βοηθήσει πολύ(αν εντοπίσει την μυρωδιά της άλλης).

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καλά, ότι δεν γνώριζαν τι ράτσα έκλεβαν...αυτό είναι πάρα πολύ πιθανό..
Έβαλες μεγάλη αμοιβή? ίσως τα χρήματα να τους κάνουν να την επιστρέψουν...

alfy

Active Member
7 Φεβρουαρίου 2010
31
0
Θεσσαλονίκη
Παιδιά έγινε το θαύμα! χθες το βράδυ βρήκαμε τη μικρή!!! Η πληροφορία ήτανε σωστή.Η μαλού φαινότανε σοκαρισμένη, ποιος ξέρει τι έχει δει αυτές τις 4 μέρες.Δεν είδα ιχνή από δαγκώματα,περπατάει καλά.Είναι αδύνατη.Θα τη πάμε στο γιατρό και επιτέλους θα μπεί τσιπάκι.Έχω πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης...
Το μυστήριο για το πως βρέθηκε έξω παραμένει.Σίγουρα θα σηκωθεί η περίφραξη και πρέπει να μπει κάτι από μέσα έτσι ώστε να μη μπορεί να σκαρφαλώσει.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση.Ήτανε 4 πολύ δύσκολες μέρες.Δεν γνώριζα την ύπαρξη του φόρουμ.Χαίρομαι που σας γνώρισα.Έχω πολλά να μάθω για αυτές τις τετράποδες ψυχές και με χαρά θα ακούω τους πιο έμπειρους.Άπο μια σύντομη περιήγηση κατάλαβα ότι υπάρχουν πολλά τέτοια άτομα εδώ μέσα :)

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
μπραβο χαιρομαι,παντως ακομη και να το εσκασε και να μν ηταν κλοπη βαζε την μεσα στο σπιτι για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο..