εκλάπη μαλινουά

alfy

Active Member
7 Φεβρουαρίου 2010
31
0
Θεσσαλονίκη
εκλάπη μαλινουά από περιοχή Επανομής Θεσσαλονίκης στις 7 φεβρουρίου 1 με 6 το πρωί από αυλή.Είναι μετρίου αναστήματος 10 μηνών , θηλυκό και εκπαιδευμένο.

6972 525 960, όλες τις ώρες
επίσης αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει με οποιεσδήποτε πληροφορίες για κλοπές σκύλων.Που θα μπορούσα να ψαξω,τι τα κάνουνε τέτοια σκυλιά?

είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί,

ευχαριστώ

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Να δώσεις την παραπάνω φωτό στο αστυνομικό τμήμα (με τα στοιχεία σου) και το ίδιο σε όλα τα κτηνιατρία και πετ-σοπ που μπορείς (ζήτα να το βάλουν σε τοίχο). Μην γράψεις πως είναι Μαλινουά (μην γράψεις για ράτσα τίποτα).

Ελπίζω να βοηθήσει κάποιος που θα δει την σκυλίτσα.

Συνήθως τα πουλάνε αυτοί που κλέβουν (πολύ φθηνά αλλά κάτι είναι κι αυτό!).

Υπάρχει περίπτωση να "το 'σκασε" ; Δεν λείπει πολλές ώρες. Αν ακούει στο σφήριγμά σου, κάνε βόλτες (με το αμάξι και σφύρα από το παράθυρο).

Θα σου πω κάτι παράξενο.
Ένας φίλος μου βρέθηκε στη θέση σου, μόνο που του έκλεψαν τα ΔΥΟ σκυλιά από τον κήπο.

Όπου πήγαινε (πετ-σοπ, φούρνους της γειτονιάς κλπ) έλεγε τι θα κάνει όταν πιάσει αυτόν που το έκανε. Υποσχέθηκε πως θα βρει ποιός το έκανε και θα τον σκοτώσει, πως δεν θα σταματήσει να ψάχνει όσο ζει και άλλα πολλά.

Δεν θα το πιστεύψεις αλλά τα επέστρεψαν στον κήπο του όσο ήταν στη δουλειά. Φαίνεται πως κάποιος από αυτούς που άκουγε τις απειλές, ήταν γνωστός (ή ο ίδιος!) του κλέφτη.

Ξέρω τι σκέφτεσαι (πήγαν βόλτα και απλά επέστρεψαν στη γειτονιά και κάποιος τους άνοιξε να μπουν πάλι στον κήπο).

Κι εγώ το σκέφτηκα. Όμως ήταν για 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ άφαντοι οι σκύλοι! Και δεν ήταν "ταξιδιάρηδες" ούτε κουτάβια, να βολτάρουν μακριά τόσες μέρες μόνα τους.

Το μόνο που μπορεί να συνέβει είναι να το έσκασαν από τους κλέφτες (και να πήραν μέρες να βρούν τον δρόμο τους) αλλά ήταν ξεκούραστοι οι σκύλοι.

Η μοναδική άλλη εξήγηση είναι να φοβήθηκαν οι κλέφτες και να τα επέστρεψαν.... τι να πω.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να την έχεις κοντά σου το συντομότερο!
(Είναι υπέροχη στη φωτό!)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μαλιστα!!!

Και εκπαιδευμενο και εξω στην αυλη!!!Ευκολο θυμα!

Οπως και να χει μακαρι να βρεθει!!!Θα εχω το νου μου και εγω...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Για αυτο λέμε ότι πρέπει τα σκυλιά μας να τα έχουμε μέσα το βράδυ...και για άλλους λόγους βέβαια...αλλά και για τη περίπτωση κλεψιάς.
Κρίμα..ελπίζω να βρεθει...:(

alfy

Active Member
7 Φεβρουαρίου 2010
31
0
Θεσσαλονίκη
να το έχω μέσα το βράδυ είναι λίγο δύσκολο γιατί το πήρα για φύλαξη λόγο μονοκατοικίας σε απομακρυσμένη περιοχή.Είναι βέβαια μικρό κουτάβι ακόμα για να βγάλει όλα τα ένστικτα αλλά μέχρι τώρα τα πήγαινε θαυμάσια.Είναι το δεύτερο μαλινουά που έχουμε μετά από 12 χρόνια συμβίωσης με το προηγούμενο.Είναι καταπληκτικού χαρακτήρα και μάλλον ανώτερο των προσδοκιών μας.Δε ξέρω τι να πω, τώρα υπάρχει πολλή φόρτηση.Το σενάριο ήτανε να είναι περιορισμένα την ημέρα σε ένα run σε μέρος απόμερο και το βράδυ αμολυμένα στο κτήμα.Έχουμε και ένα χάσκυ το οποίο έχει σημάδια ζάλης... πράγμα που με κάνει να σκέφτομαι ότι τις ναρκώσανε.
Έχω υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων,ειδοποίησα γνωστούς στη περιοχή και αύριο θα μοιράσω φωτογραφίες σε κτηνιάτρους της περιοχής ελπίζοντας στο θαύμα -

σας ευχαριστώ όλους που μπήκατε στο κόπο να γράψετε

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Να ξέρεις ότι η καλύτερη φύλαξη, ιδίως το βράδυ, γίνεται όταν το σκυλί είναι μέσα στο σπίτι. Ακριβώς, επειδη αν έχουν στόχο να μπουν, αρα ξέρουν ότι υπαρχει σκύλος μπορούν να τον εξουδετερώσουν πολύ εύκολα..ενώ αν είναι μέσα...δεν μπορούν. Τέλος πάντων...ελπίζω πραγματικά να βρεθεί..να προσέχετε και το Χάσκυ...

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
φίλε alfy σου εύχομαι όταν με το καλό βρείς την σκυλίτσα σου να μελετήσεις το θέμα -φύλακας σε άλλη βάση.
Απ΄οτι φάνηκε το σενάριο που έχεις δεν εξασφαλίζει ούτε εσάς και πολύ περισσότερο ούτε και το σκυλί σου. Αν το σκυλί είναι μέσα μαζί σας είστε και εσείς αλλά και εκείνο πιο ασφαλείς.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Συμφωνώ. Ο φύλακας της οικογένειας πρέπει να κοιμάται μέσα στο σπίτι για να κάνει την δουλειά του καλύτερα.
Το να είναι έξω κάποιες ώρες την ημέρα, όταν είσαστε κι εσείς εκεί (και το βράδυ μέσα, καθώς και όταν λείπετε) είναι το καλύτερο για εργασιακό Μαλινουά.

Μακάρι να βρεθεί γρήγορα η κούκλα... λυπάμαι πολύ για τον πόνο σου. Φαντάζομαι πως νιώθεις!:mad:

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
:mad::mad::mad::mad::mad:Ωρες ωρες αναρωτιεμαι... καλα αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν καθολου καρδια, δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αυτος που εχει το σκυλι θα στεναχωριθει πολυ.Θα μου πειτε φυσικα και το καταλαβαινουν... αυτο ειναι το ασχημο, το οτι το καταλαβαινουν αλλα δεν κανουν το σωστο, απλος δεν τους νοιαζει τι θα νοιωθει αυτος που αγαπα αυτο το σκυλι αλλα ακομη και το ιδιο το σκυλι:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Σου ευχομαι πως θα εχω τα ματια μου δεκατεσσερα!!!

alfy

Active Member
7 Φεβρουαρίου 2010
31
0
Θεσσαλονίκη
Σήμερα μοιράσαμε φωτογραφίες στη περιοχή και αύριο θα πάμε λίγο πιο μακρυά.Το μυαλό έχει κολλήσει....... Το άλλο σκυλί που έχουμε σήμερα δείχνει να έχει συνέλθει.Χθες ήτανε υποτονικό-κοιμότανε όλη μέρα και έφαγε δύσκολα.Ποτέ δε της φτάνει η τροφή.Τώρα πια είμαι απόλυτα σίγουρος ότι κάτι τις ρίξανε.
Το σκυλί γενικά δεν είναι σε κοινή θέα τη μέρα.. είναι πολύ παράξενο αυτό που συνέβει.Στο κτήμα υπάρχουν αποθήκες που θα μπορούσαν να κλέψουν αλλά δε λείπει τίποτα.Σκέφτομουνα για αθίγγανους (δε μου αρέσει να το λέω) πραγματικά δε ξέρω...
αν ξέρει κάποιος έστω γενικά τι συμβαίνει με αυτές τις κλοπές ας κάνει το κόπο να στείλει pm ή mail. τι μπορεί να κάνει κάποιος ένα κλεμμένο μαλινουά?(δε θέλω να το σκέφτομαι) έλεος δηλαδή.Ελπίζω αν δε βρεθεί να καταλήξει σε κάποιο σπίτι και να είναι καλά.Είναι εξαιρετικού χαρακτήρα και διψά για μάθηση.Δυο απώλειες σκυλιών σε 11 μήνες είναι πολύ......

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Πολλά μπορεί να κάνει κανείς μ'ενα κλεμμένο μαλινουά.... δεν επικοινωνείς με τον άνθρωπο που έχασε τον Κανέλλο? Για κάποιο περίεργο λόγο, είχε εξαιρετική ανταπόκριση η ιστορία του Κανέλου, και φαινεται οτι ενημερώθηκε για όλα τα πιθανά σενάρια κλοπής.... δε χάνεις τίποτα....

Επίσης, απο το Facebook την προώθησες την υπόθεση?

alfy

Active Member
7 Φεβρουαρίου 2010
31
0
Θεσσαλονίκη
ναι, έδωσα σε κάποιες φίλες μου τα στοιχεία με φωτογραφία να αναρτηθεί στο facebook.
όπου μπορώ να σκεφτώ στέλνω.Πιστεύω στην ευαισθησία των νέων ανθρώπων

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Oταν έχεις το λινκ, βαλτο εδώ να το προωθήσουμε κι εμείς. Πολλοί απο δω ανακατεύονται με σωματεία που έχουν μεγάλες λίστες φίλων, οπότε διαδίδεται εύκολα. Οσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο το καλύτερο. :)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Υπάρχει στο facebook επίσης η σελίδα: Κλεμμένα & Χαμένα ζώα - Stolen & Missing animals.

Πόσταρε στον "τοίχο" τους κ γράψε πληροφορίες που αφορούν τη μικρή.

Εύχομαι να βρεθεί...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Σήμερα μοιράσαμε φωτογραφίες στη περιοχή και αύριο θα πάμε λίγο πιο μακρυά.Το μυαλό έχει κολλήσει....... Το άλλο σκυλί που έχουμε σήμερα δείχνει να έχει συνέλθει.Χθες ήτανε υποτονικό-κοιμότανε όλη μέρα και έφαγε δύσκολα.Ποτέ δε της φτάνει η τροφή.Τώρα πια είμαι απόλυτα σίγουρος ότι κάτι τις ρίξανε.
Το σκυλί γενικά δεν είναι σε κοινή θέα τη μέρα.. είναι πολύ παράξενο αυτό που συνέβει.Στο κτήμα υπάρχουν αποθήκες που θα μπορούσαν να κλέψουν αλλά δε λείπει τίποτα.Σκέφτομουνα για αθίγγανους (δε μου αρέσει να το λέω) πραγματικά δε ξέρω...
αν ξέρει κάποιος έστω γενικά τι συμβαίνει με αυτές τις κλοπές ας κάνει το κόπο να στείλει pm ή mail. τι μπορεί να κάνει κάποιος ένα κλεμμένο μαλινουά?(δε θέλω να το σκέφτομαι) έλεος δηλαδή.Ελπίζω αν δε βρεθεί να καταλήξει σε κάποιο σπίτι και να είναι καλά.Είναι εξαιρετικού χαρακτήρα και διψά για μάθηση.Δυο απώλειες σκυλιών σε 11 μήνες είναι πολύ......
Κοίτα, αυτοί που το έκλεψαν...και που σίγουρα το είχαν σταμπάρει το σκυλί...η θα το πουλήσουν η θα το χρησιμοποιήσουν για εκτροφή...ώστε να πουλήσουν τα κουτάβια της. Γενικά, υπαρχει μία έξαρση κλοπών καθαρόαιμων σκύλων, ιδίως θηλυκά σε νεαρές ηλικίες. Και αυτό είναι και μία προειδοποίηση και για τα υπόλοιπα μέλη του forum...που έχουν σκυλιά σε κήπους και αυλές...ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι κλοπές έχουν αυξηθεί πολύ, τους τελευταίους μήνες..μόνο στη Νέα Κηφισιά μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο έκλεψαν 3 σκυλιά (2 μπόξερ και ένα θηλυκό Αγίου Βερνάρδου).
Επίσης, πολύ προσοχή και σε αυτούς που έχουν μικρόσωμα καθαρόαιμα σκυλιά και τα αφήνουν μόνα τους στο αυτοκίνητο...ΟΥΤΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ...
Εγω, σταμάτησα να τους αφήνω έξω πλέον, ούτε το πρωί, αν δεν είμαι σπίτι...
Πιό πιθανό το βλέπω να πηγαίνει για εκτροφή πάντως...:(:(:(:(
Τι να σας πω...καταλαβαίνω τη στεναχώρια σας και την ανησυχία σας...
Έχετε το νού σας για παράνομα εκτροφεία η χώρους που έχουν συγκεντρώσει πολλά σκυλιά...
Μιλήστε με ΟΛΟΥΣ τους κτηνίατρους της περιοχής σας και βάλτε φωτογραφίες της σκύλας στα ιατρεία τους...
Επειδη, όντως θεωρούνται ύποπτοι οι τσιγγάνοι...κάντε και καμία βόλτα από τις περιοχές που έχουν τα τσαντίρια τους και μία βόλτα σε λαικες και πανηγύρια..(αν και αυτό έπρεπε ήδη να το έχετε κάνει από την πρωτη μέρα)...
Μακάρι να βρεθεί γρήγορα...:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Εύχομαι να την βρείς πάλι σύντομα:)

Και εκπαιδευμενο και εξω στην αυλη!!!Ευκολο θυμα!

σε τι φταίει που ήταν εκπαιδευμένο?

εγώ φανταζόμουν πως ισχύει το αντίθετο.
ότι το εκπαιδευμένο κλέβεται δυσκολοτερα

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
εγώ φανταζόμουν πως ισχύει το αντίθετο.
ότι το εκπαιδευμένο κλέβεται δυσκολοτερα
Ένα μωρό κουτάβι ήταν που μάλλον θα είχε κάνει Β/Υ.
Ούτε εκπαιδευμένο για φύλαξη ήταν -σε τόσο μικρή ηλικία έτσι και αλλιώς δεν γίνεται-ούτε τίποτα.:(

Last edited:

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Μπορώ και γώ να σε βοηθήσω αν θέλεις να σου δώσω ένα μαιλ και να μου στείλεις την αφίσα να την βάλω στην μηχανιώνα και στην περαία στα κτηνιατρεία στα πετ κτλ.
Ευχομαι γρήγορα να βρεθεί