Σήμερα μοιράσαμε φωτογραφίες στη περιοχή και αύριο θα πάμε λίγο πιο μακρυά.Το μυαλό έχει κολλήσει....... Το άλλο σκυλί που έχουμε σήμερα δείχνει να έχει συνέλθει.Χθες ήτανε υποτονικό-κοιμότανε όλη μέρα και έφαγε δύσκολα.Ποτέ δε της φτάνει η τροφή.Τώρα πια είμαι απόλυτα σίγουρος ότι κάτι τις ρίξανε.
Το σκυλί γενικά δεν είναι σε κοινή θέα τη μέρα.. είναι πολύ παράξενο αυτό που συνέβει.Στο κτήμα υπάρχουν αποθήκες που θα μπορούσαν να κλέψουν αλλά δε λείπει τίποτα.Σκέφτομουνα για αθίγγανους (δε μου αρέσει να το λέω) πραγματικά δε ξέρω...
αν ξέρει κάποιος έστω γενικά τι συμβαίνει με αυτές τις κλοπές ας κάνει το κόπο να στείλει pm ή mail. τι μπορεί να κάνει κάποιος ένα κλεμμένο μαλινουά?(δε θέλω να το σκέφτομαι) έλεος δηλαδή.Ελπίζω αν δε βρεθεί να καταλήξει σε κάποιο σπίτι και να είναι καλά.Είναι εξαιρετικού χαρακτήρα και διψά για μάθηση.Δυο απώλειες σκυλιών σε 11 μήνες είναι πολύ......
Κοίτα, αυτοί που το έκλεψαν...και που σίγουρα το είχαν σταμπάρει το σκυλί...η θα το πουλήσουν η θα το χρησιμοποιήσουν για εκτροφή...ώστε να πουλήσουν τα κουτάβια της. Γενικά, υπαρχει μία έξαρση κλοπών καθαρόαιμων σκύλων, ιδίως θηλυκά σε νεαρές ηλικίες. Και αυτό είναι και μία προειδοποίηση και για τα υπόλοιπα μέλη του forum...που έχουν σκυλιά σε κήπους και αυλές...ακόμα και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι κλοπές έχουν αυξηθεί πολύ, τους τελευταίους μήνες..μόνο στη Νέα Κηφισιά μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο έκλεψαν 3 σκυλιά (2 μπόξερ και ένα θηλυκό Αγίου Βερνάρδου).
Επίσης, πολύ προσοχή και σε αυτούς που έχουν μικρόσωμα καθαρόαιμα σκυλιά και τα αφήνουν μόνα τους στο αυτοκίνητο...ΟΥΤΕ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ...
Εγω, σταμάτησα να τους αφήνω έξω πλέον, ούτε το πρωί, αν δεν είμαι σπίτι...
Πιό πιθανό το βλέπω να πηγαίνει για εκτροφή πάντως...
Τι να σας πω...καταλαβαίνω τη στεναχώρια σας και την ανησυχία σας...
Έχετε το νού σας για παράνομα εκτροφεία η χώρους που έχουν συγκεντρώσει πολλά σκυλιά...
Μιλήστε με ΟΛΟΥΣ τους κτηνίατρους της περιοχής σας και βάλτε φωτογραφίες της σκύλας στα ιατρεία τους...
Επειδη, όντως θεωρούνται ύποπτοι οι τσιγγάνοι...κάντε και καμία βόλτα από τις περιοχές που έχουν τα τσαντίρια τους και μία βόλτα σε λαικες και πανηγύρια..(αν και αυτό έπρεπε ήδη να το έχετε κάνει από την πρωτη μέρα)...
Μακάρι να βρεθεί γρήγορα...