εκθεση

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Δεν ειναι ετσι απλα, "ε και". Γιατι εμενα δεν με αντιμετωπισε ο Μακης με ενα "ε και"??? Και παντα αυτη την απαντηση εχετε, οταν ενα μελος διαμαρτυρεται για την ασχημη συμπεριφορα, με ενα " ε και" . Για ολους λιγο-πολυ τα λεω, εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων. Μολις βλεπετε ενα καινουργιο και απειρο μελος,πεφτετε να τον φατε. Παρακολουθω τις συζητησεις σας πολυ καιρο και δεν συμμετεχω γιατι νοιωθω ενα δεος, Μη και πω κατι που καποιος το παρει στραβα και μου επιτεθει. Φοβαμαι να ρωτησω, μηπως και σας φανει ανοητη η ερωτηση και με κοροιδεψετε. Γενικα ειστε επιθετικοι και δυσκαμπτοι. Το φορουμ σας θα επρεπε να ειναι ανοιχτο μονο για την κλικα σας και για τους "πτυχιουχους" σκυλοιδιοκτητες, γιατι οι υπολοιποι ειναι αξιοι της μοιρας τους και ας ζουν μεσα στην αγνοια τους. Τουλαχιστον να μην μπαινει μεσα ο αθωος κοσμακης και τον τρομαζετε παιρνοντας τον απο τα μουτρα. Ειμαι ισως λιγο υπερβολικη, αλλα θελω να σας δειξω τι βγαζετε στον κοσμο.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.042
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Προσωπικά αυτό που έγραψε ο Μάκης δεν το βρίσκω καθόλου προσβλητικό
Υπάρχουν νέα μέλη που μπαίνουν εδώ "ξερόλες" και προσβάλουν εμάς που είμαστε εδώ καιρό
Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, αυτό δεν το απαγορέψαμε, και όποιος δεν συμφωνεί, ελεύθερα να πει την άποψή του
Οχι να μουτρώνει και να φεύγει κάθε φορά που δεν συμφωνεί κάποιος μαζί του

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κοίτα ο καθένας έχει ένα στυλ που γράφει...άλλοι είναι επιθετικοί, άλλοι είρωνες...άλλοι πιό μαλακοί...άλλοι συμβιβαστικοί...κλπ,κλπ.
Και μένα μου έχουν επιτεθεί και έχω τσακωθεί και με κάποιους τα έχω ξαναβρει με κάποιους όχι...
Επιλέγεις που θέλεις να απαντήσεις και ποιόν θέλεις να αγνοήσεις...
Σιγά μη κάτσω να στεναχωρηθώ αν ο Χ Μάκης η Σάκης η Λάκης (δεν μιλαω επι προσωπικού)...αποφασίσει να με ειρωνευτεί...και ?
Τώρα για τους ειδήμονες και μη ειδήμονες...και τα περί δέους..επέτρεψέ μου να σου πω ότι υπερβάλλεις ....
Δεν υπαρχει κανένας εδω μέσα που να τα ξέρει όλα ...και θέλω να σου πω ότι σε αυτό το θέμα όλοι μας μαθάινουμε κάθε μέρα ο ένας από τον άλλον και κάτι καινούργιο...
Και εσυ, σε 5 μήνες από τώρα πχ, θα ξέρεις πιό πολλά από κάποιον που μόλις θα έχει παρει καινούργιο yorkie...και τι έγινε?
Δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιός ξέρει τα περισσότερα...
Τζάμπα χαλιέσαι...

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Προσωπικά αυτό που έγραψε ο Μάκης δεν το βρίσκω καθόλου προσβλητικό
Υπάρχουν νέα μέλη που μπαίνουν εδώ "ξερόλες" και προσβάλουν εμάς που είμαστε εδώ καιρό
Ο καθένας μπορεί να πει τη γνώμη του, αυτό δεν το απαγορέψαμε, και όποιος δεν συμφωνεί, ελεύθερα να πει την άποψή του
Οχι να μουτρώνει και να φεύγει κάθε φορά που δεν συμφωνεί κάποιος μαζί του
Δεν ειδα κανενα να σας προσβαλει,οσο καιρο σας διαβαζω. Να πειτη γνωμη του, οχι να ειρωνευτει και να προσβαλει.

Last edited by a moderator:

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
δεν μιλαω για διαγωνισμο γνωσεων, μιλαω για υποτιμηση αυτων που δεν ξερουν, λες και εσεις γεννηθηκατε γνωριζοντας. Καιεγω χαλιεμαι, οταν καποιος μου επιτιθεται και με ειρωνευεται και μου μιλει ασχημα χωρις λογο. Ημουν παντα ευγενικη μαζι σας και γενικα ειμαι ευγενικος ανθρωπος. Μου τη δινει η αγενεια και οι κακοι τροποι. Δεν με ενδιαφερει να μαθω τιποτε απο αγενεις ανθρωπους. Μετα το αποψινο δεν θα ξαναμπω ποτε.

Αληθεια, πως σβηνει η εγγραφη μου?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Τη γνώμη του είπε με τον τρόπο του. Έστω λοιπόν αυτός ο τρόπος σε ενόχλησε...οκ... όλο το forum πως βγαίνει σνομπ? Τόσοι άνθρωποι απαντήσανε ήτανε όλοι κάπως απέναντι σου? αυτό αναρωτήθηκα εγώ!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
πολυ φασαρία για το τίποτα...

αλλά όχι και να προτείνουμε σε δημόσιο χώρο να φέρνουν τα σκυλιά τους οι επισκέπτες...
στην γερμανία κάνουν πολλά που εδώ δεν γίνονται...η σύγκριση δεν ισχύει...

κι εσύ ρε νιναιωάννα...μηπως σε πειράζει και το ρε? γιατί είναι υποκοριστικό του μωρέ...
πάρτο λίγο πιό χαβαλέ...άγνωστοι είμαστε...δεν σου θίγεται η προσωπικότητα,μην ανησυχείς...

πές ότι θές,αλλά δεν υπάρχει λόγος να φύγεις...ούτε και να φοβάσαι πως θα σε κοροιδέψουν...
εκτός κι αν "δηλώνεις" βλακείες λές και ξέρεις τι λές...
σε ερώτηση δεν μου έχει τύχει να δώ να κοροιδευει κανείς...
όλες οι απορίες είναι το ίδιο-όταν δεν ξέρεις κάτι απορείς...δεν βλέπω λόγο να μην απορήσεις σε ενα δημόσιο φόρουμ...

μην φέρεις το σκυλάκι σου δεν επιτρέπεται-κι αν το φέρεις και τύχει και σου φύγει μπορεί να χαλάσει όλη την δουλειά που έχει κάνει κάποιος...εσύ θα ήθελες να σου συμβεί όταν με το καλό κατέβασεις το σκυλάκι σου σε μιά έκθεση?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Κάνεις λάθος...εγώ προσωπικά..έχω έρθει "στα χέρια" με διάφορους από δω μέσα...απλά...με πιάνει το καλό μου ξαφνικά και αρχίζω να γελάω..γιατί το θεωρώ πολύ αστείο να τσακώνομαι για βλακείες...
Ο καθένας είναι ελεύθερος να πει τη γνωμη του...με όποιο τρόπο διαλέξει να τη πει. Είναι θέμα ποιός θα το συνεχίσει, και ποιός θα το αγνοήσει...απλά πράγματα...
μη τρελλαθούμε κιόλας...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
καλά
φύγε κιόλας
κι αυτό είναι δικαιωμά σου
αλλά είσαι μάλλον ευθικτη...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
έλα ρε κοκόνι...είπαμε ότι υπαρχουν κάποιοι που φέρνουν τα σκυλιά τους σε εκθέσεις που γίνονται σε ανοιχτούς χώρους...
Μην είμαστε και υπερβολικοί..."θα χαλάσει η δουλειά του άλλου"...
20 χρόνια σε εκθέσεις δεν έχω δει ποτέ να φεύγει από λουρί σκύλος επισκέπτη και να τα κάνει λίμπα...
Το σωστό είναι να μην φέρνουν και αυτό γίνεται για τυχόν αδιάθετες σκύλες...και ανεμβολίαστα σκυλιά, (υποτίθεται ότι τα σκυλιά που παίρνουν μέρος πρέπει να έχουν μαζί τους τα βιβλιάρια υγείας κλπ).

ninaioanna...άλλο ευγένεια και άλλο υπερ ευαισθησία...και μη παίρνεις παραμάζωμα όλο το forum...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
κακώς τα φέρνουν.-

εδώ είμαστε δημόσιος χώρος
δεν μπορεί να παροτρύνουμε κανέναν να αθετεί κανόνες που δεν επιβάλλαμε εμείς.αυτό είναι ευγενια

αυτές οι στρογγυλοποιήσεις και οι ισοπεδώσεις του στύλ "έλα μωρέ δεν έχει ανάγκη" ((που λένε και οι μαστόροι και βγάζω καντήλες))
μας φάγανε εδω πέρα...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ορίστε...εξαιτίας σας..έκαψα τη μπριζόλα μου...(κοκόνι, εσυ φταις)...
Μου χρωστάς μια μπριζόλα....:D

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Ειπα νωριτερα "εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων". Πως η Frenchie μου απαντησε με ευγενεια και ηπιο τροπο, λεγοντας μου να μην την παρω? Και δεν δηλωσα οτι θα την παρω οπωσδηποτε και δεν με νοιαζει αν απαγορευεται η οχι. Ηδη, πριν την απαντηση του Μακη ειχα πει οτι δεν αξιζει τον κοπο να την παρω. Προς τι λοιπον το σχολιο του οτι "πρεπει να σεβονται ολοι τον κοπο και το χρημα αυτων ποιυ κατεβαζουν σκυλια σε εκθεσεις"? Δεν ειμαι υπερβολικα ευθικτη, θιγομαι οταν πρεπει και οταν αδικουμαι και οταν με υποτιμουν. Ειμαι 50 χρονων γυναικα, με ενα παιδι 16 χρονων και μεσα στην αγορα και την ζωη. Δεν επιτρεπω σε κανεναν να με υποτιμα, με οποιαδηποτε αφορμη και δικαιολογια. ΕΛΕΟΣ, ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ, δεν εγκληματισα. Και ειμαι σιγουρη, γιατι εχω παει και εγω σε εκθεσεις παλαιοτερα, οτι θα υπαρχουν σκυλια που δεν παιρνουν μερος ΚΑΙ σε αυτην την εκθεση. Μονο το δικο μου το ποντικακι ενοχλησε τον κυριο Μακη. Βεβαια, ειναι ενα αιμοβορο, παντοδυναμο σκυλι και θα κινδυνεψουν απο αυτο οι συμμετεχοντες. ασε που θα το ειχα λυτο, να τριγυρναει στους στιβους και να ενοχλει τα αλλα σκυλια.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Ειπα νωριτερα "εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων". Πως η Frenchie μου απαντησε με ευγενεια και ηπιο τροπο, λεγοντας μου να μην την παρω? Και δεν δηλωσα οτι θα την παρω οπωσδηποτε και δεν με νοιαζει αν απαγορευεται η οχι. Ηδη, πριν την απαντηση του Μακη ειχα πει οτι δεν αξιζει τον κοπο να την παρω. Προς τι λοιπον το σχολιο του οτι "πρεπει να σεβονται ολοι τον κοπο και το χρημα αυτων ποιυ κατεβαζουν σκυλια σε εκθεσεις"? Δεν ειμαι υπερβολικα ευθικτη, θιγομαι οταν πρεπει και οταν αδικουμαι και οταν με υποτιμουν. Ειμαι 50 χρονων γυναικα, με ενα παιδι 16 χρονων και μεσα στην αγορα και την ζωη. Δεν επιτρεπω σε κανεναν να με υποτιμα, με οποιαδηποτε αφορμη και δικαιολογια. ΕΛΕΟΣ, ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ, δεν εγκληματισα. Και ειμαι σιγουρη, γιατι εχω παει και εγω σε εκθεσεις παλαιοτερα, οτι θα υπαρχουν σκυλια που δεν παιρνουν μερος ΚΑΙ σε αυτην την εκθεση. Μονο το δικο μου το ποντικακι ενοχλησε τον κυριο Μακη. Βεβαια, ειναι ενα αιμοβορο, παντοδυναμο σκυλι και θα κινδυνεψουν απο αυτο οι συμμετεχοντες. ασε που θα το ειχα λυτο, να τριγυρναει στους στιβους και να ενοχλει τα αλλα σκυλια.
Aκριβως επειδη εισαι 50 χρονων γυναικα δε χρειαζεται να τα παιρνεις ολα μετρητοις, πιστεψε με πολλοι απο δω μεσα οπως ειπε και η κατερινα εχουμε βρεθει στη θεση να μη μας αρεσει καποια αντιμετωπιση αλλα πραγματικα δε λεει τιποτα παρε τις πληροφοριες που θες και περνα καλα, εξαλλου στο κατα κατω ενα φορουμ ειναι στο οποιο αν θες και ψαξεις μπορεις να παρεις μαζεμενες παρα πολλες πληροφοριες

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Ολα καλα χτες πηγα στην ανετα γιατι εχουμε ψευδοκυηση, καταλαβες 2 ημερες νηστικη και μια χωρις νερο για να αποφυγουμε το galastop.

ninaioanna

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2009
332
1
Καποια πραγματα δεν μπορουμε να τα αγνοησουμε, απο θεμα χαρακτηρα και μονο. Δεν εχω πια την διαθεση να συμμετεχω στην παρεα σας, δεν νοιωθω ευπροσδεκτη.

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
θα το πεις πολλες φορές ακόμη ή σου αρέσει να σε παρακάλανε ????

δε σου αρέσει κατι ???

φυγε

δε σου αρεσει καποιος ???

αγνόησε τον

τι πιστευεις οτι θα κερδίσεις με ποστ του στυλ θα φυγω γιατι με εθιξε ο Α και ο Β ??????

κατα τα αλλα ακομη δεν εχω καταλαβει τι σε εθιξε απο την απάντηση μου ( οχι οτι με ενδιαφερει και ιδιαιτερα )

και εγω 50 χρονων ειμαι και με τρια παιδια 17 , 15 , 13 χρονών και μεσα στην ζωη και την αγορα

εχω περισσότερο κύρος τώρα ?????????????