ειναι λαμπραντορ η μικρη maggie?????

sakis887

Member
27 Δεκεμβρίου 2012
9
0
evaki88 εμενα παντως στο αεροπλανο δεν μου την εβαζε ο εκτροφεας.....και μαγκια του κιολας.τωρα την εχω στην ιδια αυλη με τον βικτωρ ενα ημιαιμο golden reitriver και μιλαμε ειναι ολα τα λεφτα!!!!εκει να δεις παιχνιδι!!!!ο βικτωρ δευτερα παει για στειρωση.....παροτι δεν θελω...ο φουκαρας...

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
καταλαβαίνω αυτό που λές απο την αρχή(με τον εκνευρισμό σου περί ράτσας που μιλάμε στα σχόλια και τα pedigree και όλα αυτά) ,προσπαθώ και το λέω συνέχεια όμως να του δείξουμε ότι μαζί με την λάθος επιλογή πώς δεν παίρνεις και καθαρόαιμο κύριε!
δεν ειμαι εκνευρισμενος, συγνωμη αν παρεξηγειται το κοφτο υφος γραφης που εχω γενικα.........
η ριζα του προβληματος ειναι γιατι καποιος θελει καποια συγκεκριμενη ρατσα? αυτο προσπαθω να περασω απο το προηγουμενο μηνυμα.

(οι λεξεις καθαροαιμο-ημιαιμο δεν μου αρεσουν καθολου και ειναι και τελειως ακυρες αλλωστε...σαν αυτους που τα λενε ''μαρκας'')

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Για να το παίξει μούρη είναι η απάντηση στην ερώτηση σου και γιατί στο μυαλό του θεωρεί πώς έχει το τέλειο σκυλί!!σε κάλυψα νομίζω..αν όμως κάποιος δεν κοιτάει μονο αυτά και θέλει ένα υγειές σκυλί με σωστό χαρακτήρα και ακόμα μπορεί τα παραπάνω μαζί η απάντηση είναι ο εκτροφέας που έχει χιλιο ειπωθεί στο θέμα μαζί με τις λέξεις που δεν σου αρέσουν.:p

δεν παρεξειγήται ο γραπτός σου λόγος απλά μία δυσαρέσκεια απο πλευρά σου φαινότανε και αν ο δικός σου μία ο δικός μου αμέτρητες.;)

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
Για να το παίξει μούρη είναι η απάντηση στην ερώτηση σου και γιατί στο μυαλό του θεωρεί πώς έχει το τέλειο σκυλί!!σε κάλυψα νομίζω..αν όμως κάποιος δεν κοιτάει μονο αυτά και θέλει ένα υγειές σκυλί με σωστό χαρακτήρα και ακόμα μπορεί τα παραπάνω μαζί η απάντηση είναι ο εκτροφέας που έχει χιλιο ειπωθεί στο θέμα μαζί με τις λέξεις που δεν σου αρέσουν.:p

δεν παρεξειγήται ο γραπτός σου λόγος απλά μία δυσαρέσκεια απο πλευρά σου φαινότανε και αν ο δικός σου μία ο δικός μου αμέτρητες.;)
Αλλα και ο εκτροφεας δεν ειναι αγιος...γιατι και αυτος εχει λερωμενη την φωλια του...για αυτο τονισα την υγεια/χαρακτηρα και οχι τα ''γεωμετρικα προτυπα'' που ειναι το ΑκΩ πλεον στην εκτροφη...ενω θα επρεπε να ειναι μονο το Ω :p
για αυτο και τονιζω την ανακριση στον οποιονδηποτε εκτροφεα ,και οχι ''εχει 10 βραβεια ο σκυλος αρα οκ''...

399772_338480052848121_205344452828349_1269138_1074011610_n.jpg
^παντως εγω προτιμω τα κατω δεξια ''λαμπ''...χαχαχαχα

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
ποιός είπε ότι είναι άγιος...πολλοί κάνουν εμπορευματοποιηση και για μένα αν τα σκυλιά του ζούν ξεχωριστά σε κένελ απο αυτόν διαγράφεται απο την λίστα μου.άσε πολύ κουβέντα σηκώνει αυτό μην βγούμε πιό πέρα off topic αν και δεν βλέπω να συζητάνε περισσότερα εδώ.

καλό το πόστ σου...χαχαχαχα

sakis887

Member
27 Δεκεμβρίου 2012
9
0
μια γνωμη ηθελα παιδες σαν πιο ειδικοι στην αναγνωριση των φυλων.ευχαριστω πολυ.ειναι δεν ειναι η μικρη περναει πολυ καλα!!!!!

sakis887

Member
27 Δεκεμβρίου 2012
9
0
νομιζω οτι θα στειρωθει οταν ερθει η ωρα.αν και εχω ενα γειτονα με αρσενικο που γυαλισε το ματι του ......αλλα δεν παιζει...

George_Nafplio

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2012
116
1
Ναύπλιο
τωρα την εχω στην ιδια αυλη με τον βικτωρ ενα ημιαιμο golden reitriver και μιλαμε ειναι ολα τα λεφτα!!!!εκει να δεις παιχνιδι!!!!ο βικτωρ δευτερα παει για στειρωση.....παροτι δεν θελω...ο φουκαρας...
To πρώτο λάθος σου είναι ότι το πήρες πολύ μικρό σε ηλικία το σκυλί από τη μάνα του (δεν το κάνουμε για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω) και το δεύτερο εξ ίσου σοβαρότατο λάθος είναι ότι το φέρνεις σε επαφή με άλλο σκύλο χωρίς να έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των πρώτων εμβολίων! Καλό θα είναι να είσαι πιο προσεκτικός γιατί "παίζεις" με μια ζωή!!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Άσχετο ποστ κάνω εδώ, αλλά μπορεί ένα ανεμβολίαστο κουτάβι να πάθει κάτι αν έρθει σε επαφή με υγιή σκύλο;

Υπάρχουν ας πούμε διάφορα πάνω στον υγιή σκύλο που δεν τον επηρεάζουν, αλλά μπορεί να προσβάλουν το κουτάβι;

George_Nafplio

Well-Known Member
25 Ιουνίου 2012
116
1
Ναύπλιο
Ένας υγιείς σκύλος κουβαλάει πάνω του παρά πολλά μικρόβια που μπορεί να είναι θανατηφόρα για κάποιο ανεμβολίαστο κουτάβι!

sakis887

Member
27 Δεκεμβρίου 2012
9
0
George_Nafplio τι να εκανα αφου μας το εφερε ο φιλος?ενταξει τωρα ισως ημουν λιγο υπερβολικος....απλα τρεχουν λιγο και παιζουν για λιγα λεπτα...η κτηνιατρος ειπε οτι ειναι οκ.πιο πολυ να φοβασαι τα αδεσποτα.δεν την αφηνω ουτε εξω να βγει....απλα της κανω κανα χατηρι γιατι μολις δει τον αλλον θελει να παει κοντα του....

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
μια γνωμη ηθελα παιδες σαν πιο ειδικοι στην αναγνωριση των φυλων.ευχαριστω πολυ.ειναι δεν ειναι η μικρη περναει πολυ καλα!!!!!
συνωμη αν φανηκε οτι κατηγορησαι εσυ ή η αδερφη σου...
εγω την νοοτροπια που εχει περαστει στον κοσμο οτι τα ''ρατσας'' ειναι ανωτερα κατηγορω...
(και για αυτο κατηγορω τους εκτροφεις...αλλωστε αν δεν υπηρχε χρηματικο ωφελος, δεν θα υπηρχαν ουτε παπυ-μιλλς ουτε BYB...)

George_Nafplio τι να εκανα αφου μας το εφερε ο φιλος?ενταξει τωρα ισως ημουν λιγο υπερβολικος....απλα τρεχουν λιγο και παιζουν για λιγα λεπτα...η κτηνιατρος ειπε οτι ειναι οκ.πιο πολυ να φοβασαι τα αδεσποτα.δεν την αφηνω ουτε εξω να βγει....απλα της κανω κανα χατηρι γιατι μολις δει τον αλλον θελει να παει κοντα του....
το σκυλακι κινδυνευει γιατι ενα εμβολιασμενο σκυλι (οπως και ενας ανθρωπος) εχει την αρρωστεια για την οποια εμβολιαστηκε μεσα του σε λανθανουσα μορφη (ωστε ο οργανισμος να ξεγελιεται και να συντασει αμυνα εκ των προτερων απεναντι της)...και αρα μπορει το κουταβι να την κολλησει.

Blade57HRC

Banned
Banned
2 Ιανουαρίου 2013
800
0
Αθηνα
www.facebook.com
συμφωνώ μαζί σου....όμως απο γνώμες άλλων ακίτα ιδιοκτήτων σου τα γράφω που έχουν πεί τα καλύτερα.
απο αλλο thread αυτο...^

ποιός είπε ότι είναι άγιος...πολλοί κάνουν εμπορευματοποιηση και για μένα αν τα σκυλιά του ζούν ξεχωριστά σε κένελ απο αυτόν διαγράφεται απο την λίστα μου.άσε πολύ κουβέντα σηκώνει αυτό μην βγούμε πιό πέρα off topic αν και δεν βλέπω να συζητάνε περισσότερα εδώ.

καλό το πόστ σου...χαχαχαχα
γκου γκουχ...για δες εδω... :/
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2976929756408.132989.1656804419&type=3

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi